Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Κύπελλο αποτοίμηση Α' φάσης

Περατώθηκε η Α' φάση του Κυπέλλου "Τάσος Χαραλαμπίδης".
Ακολουθούν δηλώσεις από το παιχνίδι Εθνικός-Αστέρας, αποτελέσματα αλλά και μια πρώτη ανάγνωση των ομάδων.





Τα αποτελέσματα:

Αίας Κομοτηνής – Δημοκρίτειο  59-50
Φιλία Ορεστιάδας – Θύελλα Φερών 38-50
ΑΟ Καβάλα – Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης 49-60
Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Αστέρας Καβάλας 73-78 (63-63 κ.α.)
Αγία Βαρβάρα Καβάλας – Άθλος Ξάνθης 20-0 α.α.
Βύρωνας – ΑΕ Κομοτηνής 0-20 α.α.


Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Αστέρας Καβάλας 73-78 (63-63 κ.α)

Ο ορισμός της έκφρασης "τα πάντα όλα" αυτό το παιχνίδι. Άλλη ομάδα κέρδιζε και πανηγύριζε, άλλη ομάδα νόμιζε ότι πήγε παράταση και άλλη ομάδα κέρδισε στο τέλος. Τρομερό ματσάκι, κερδισμένος ο κόσμος. Θα ακολουθήσει εκτενές ρεπορτάζ από τον αγώνα σε νέα ανάρτηση αμέσως μόλις τα τεχνικά μέσα μας το επιτρέψουν.

Αίας Κομοτηνής – Δημοκρίτειο Κομοτηνής 59-50

Είπαμε εξ αρχής πως για τους φοιτητές η χρονιά θα είναι μεταβατική. Με αλλαγμένο κατα 4/5 το ρόστερ και πολύ πιτσιρικαρία, το θέμα για την Δόλωμα είναι να βρει τη χημεία της ομάδας. Μόλις επιτευχθεί αυτό είναι δεδομένο πως θα δούμε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Φυσικά ο στόχος είναι μακροπρόθεσμος και αναμένεται η επιστροφή στις επιτυχίες.
Δεν αποτελεί έκπληξη η νίκη του Αίαντα απέναντι στους φοιτητές. Δεμένο σύνολο, έμπειρος προπονητής, λίγες αλλαγές σε σχέση με πέρσι. Ο πήχης ανεβαίνει και περιμένουμε να δούμε πραγματάκια πολλά φέτος.

Φιλία Ορεστιάδας – Θύελλα Φερών 38-50

Φιλότιμες προσπάθειες από την Φιλία που περιμένει να ενισχυθεί και να βρει τα πατήματα της αλλά η  Θύελλα σαφώς ποιο έτοιμη. Οι Φεριώτες έτρεξαν, έκλεψαν μπάλες, περιόρισαν επιτυχώς τον Σαββουλίδη και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Το νεανικό σύνολο του κ. Κεκέ θα προσφέρει πολλές συγκινήσεις και το ξαναλέμε, δώστε χρόνο σε τέτοιες προσπάθειες, οι καρποί θα έρθουν και θα είναι εξαιρετικοί.

ΑΟ Καβάλα – Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης 49-60

O νεανικός ΑΟΚ τέθηκε αντιμέτωπος απέναντι στην έμπειρη Ολυμπιάδα. Αυτή τη φορά νικήτρια αναδείχθηκε η εμπειρία και ταυτόχρονα οι κόκκινοι έδειξαν πως έχουν φέτος την δυνατότητα για το κάτι παραπάνω με τα όπλα που διαθέτουν στην φαρέτρα τους.

Αγία Βαρβάρα Καβάλας – Άθλος Ξάνθης 20-0 α.α.

Ένα γραφειοκρατικό κόλλημα δεν επέτρεψε στον Άθλο να ταξιδέψει στην Καβάλα. Ανυπομονούμε να δούμε την ομάδα του κ. Αποστόλου εν δράσει, και κυρίως να διαπιστώσουμε το τι μπορεί αυτή να καταφέρει στο παρκέ και πόσο δύσκολα μπορεί να κάνει τα πράγματα για τις "παραδοσιακές" δυνάμεις.

Βύρωνας – ΑΕ Κομοτηνής 0-20 α.α.

Γραφειοκρατικό και εδώ το κόλλημα του Βύρωνα. Είναι κρίμα οι υπηρεσίες της πόλης σου να μην σε στηρίζουν, να έχουν ανούσια κολλήματα και να σου στερούν οι ίδιοι οι συντοπίτες σου την ικανότητα να αγωνιστείς. Αθάνατη Ελλάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου