Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Δημοκρίτειο Λεύκιππος 69-72

Ο ημιτελικός αυτός χαρακτηρίστηκε ως πρόωρος τελικός, και εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως σωστά συνέβη. Δύο ομάδες με μεγάλες διαφορές, από τις οποίες μία ξεχωρίζει λίγο περισσότερο. Η καρδιά και η ψυχή. Γιατί θέλει πολύ από αυτά για να επιστρέψεις από το -20, απέναντι σε ένα τέτοιο Budget.




Προκαταβολικά ενημερώνουμε πως δε θα ασχοληθούμε στο παρών με τους νικητές του Λεύκιππου Ξάνθης. Εξάλλου δε θέλουμε ούτε να δημιουργήσουμε "κλίμα", ούτε να μετράμε τις 30άρες...
Στο παρών θα μιλήσουμε για το πως επιστρέφεις από το -20 και κάνεις ένα budget 30-40-50-60 χιλιάδων ευρώ να...αμφιβάλει. Και επειδή επίσημη ενημέρωση από τους Ξανθιώτες δεν έχουμε για τα ακριβή νούμερα μπορείτε να κάνετε μόνοι σας τους υπολογισμούς. Εμείς τους κάναμε αλλά δεν τους μοιραζόμαστε μαζί σας γιατί είναι πρόχειροι και μπορεί να κάνουμε λάθος, αλλά δε θέλουμε να δημιουργήσουμε και "κλίμα". Τους κρατάμε για τους εαυτούς μας.

Δημοκρίτειο, λοιπόν. Δημοκρίτειο=Καρυπίδης. Η νοοτροπία Του, η κουλτούρα Του, η ιδεολογία Του, η αγάπη Του για το μπάσκετ, η τρέλα Του, και ότι άλλο Του θέλετε.

Το έκαναν και πέρσι με την Ελευθερούπολη, γύρισαν από το -25, γιατί να μην το έκαναν και φέτος;
Έχουμε πει πολλές φορές πόσο καλό έκανε Αυτός ο άνθρωπος στο μπάσκετ της περιοχής. Δε θα μιλήσουμε για το παρελθόν αλλά για το παρών. Άλλαξε την μέχρι τώρα επικρατούσα φιλοσοφία. Δημιούργησε μια ΟΜΑΔΑ μοντέλο και όταν δεν μπορούσε άλλο την εμπιστεύθηκε σε 2 απο τους πλέον ανερχόμενους προπονητές.

Αυτή η ΟΜΑΔΑ πιστή στις αξίες της μέχρι τελευταίας ρανίδας αίματος, κοίταξε στα μάτια ανθρώπους που πληρώνονται αδρά, για να κάνουν ότι και οι ίδιοι, να παίξουν μπάσκετ που τόσο πολύ όλοι αγαπάνε. Ναι, όλοι το αγαπάνε αλλά θέλει ψυχή, θέλει θράσος αυτό που έκαναν οι φοιτητές χθες.

Πολλοί από τους αυτούς φεύγουν του χρόνου, όντας φέτος τελειόφοιτοι, και γυρίζουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Φανταστείτε τώρα τι ιστορίες έχουν να διηγηθούν και πόσο εμπλουτισμένα βιογραφικά θα δώσουν στις μελλοντικές τους ομάδες είτε ως παίχτες, είτε ως προπονητές, είτε ως γυμναστές είτε ως οτιδήποτε. Σκεφτείτε από την άλλη πως πριν δυο χρόνια οι έφοροι των ομάδων τους δεν ξέραν ούτε τα ονόματά τους. Των ομάδων τους εδώ στην περιοχή. Και τώρα αυτά τα ίδια παιδιά σας κάνουν να παραμιλάτε. Με δυο μονάχα όπλα, την προπόνηση και την ΟΜΑΔΑ.
Ο Καρυπίδης τον σκοπό του τον πέτυχε. Μπορεί η ομάδα να μην ανέβηκε κατηγορία όμως επαναλαμβάνουμε ότι δε δημιουργήθηκε για αυτό. Μην κάνετε το λάθος. Αν το Δημοκρίτειο ανέβαινε ΘΑ ΕΜΕΝΕ στην Γ' Εθνική. Άλλο δε δημιουργώ με το ζόρι ομάδα για την άνοδο, και άλλο παίρνω την άνοδο. Δώσατε καμιά wild card στο Δημοκρίτειο και σας είπαν όχι;

Ο σκοπός είναι να βγαίνουν καλύτεροι άνθρωποι, καλύτεροι παίχτες, καλύτεροι προπονητές,καλύτεροι γυμναστές. Αυτό, σε πείσμα πολλών, θα γίνεται. Όσο πιο γρήγορα το κατανοήσετε τόσο το καλύτερο.

Οι φοιτητές πρέπει να αισθάνονται περήφανοι για την χθεσινοί τους επιτυχία. Είναι πρωταθλητές στην συνείδηση κάθε υγιούς φιλάθλου. Η ομάδα του Αλέκου έκανε πάλι το θαύματα της. Έδειξε για άλλη μια φορά τον δρόμο. Και θα συνεχίσει να το κάνει.

Παρατηρήσεις:

1. Το επεισόδιο μεταξύ των παιχτών του Λεύκιππου.
2. Περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε τον βαθμό του τραυματισμού του Παλάκη. Και αν ο αθλητής θα είναι ετοιμοπόλεμος εν όψει του Αστέρα.
3. Εξαιρετική διαιτητική παρουσία. Κανείς δεν θα την θυμάται και αυτό είναι επιτυχία για τους εκπληκτικούς Γκρι.
4. Τρομερή ατμόσφαιρα στις κερκίδες.
5. Το επίπεδο είναι ερασιτεχνικό, αύριο μεθαύριο θα ξαναβρεθούμε. Μην κάνετε και μην λέτε πράγματα που δε τα πιστεύετε γιατί θα σας γυρίσουν πίσω. Να είσαι καλός με τους ανθρώπους όταν ανεβαίνεις, γιατί θα τους ξανασυναντήσεις όταν κατεβαίνεις.
6. Να διορθώσουμε κάτι που μας επισημάνθηκε. Ο αγώνας Πανσερραϊκός-Δημοκρίτειο (3ο παιχνίδι της σειράς) μεταφέρθηκε μετά από συμφωνία των ομάδων για το Σάββατο. Σε περίπτωση που οι ομάδες δε συμφωνούσαν θα γινόταν προσπάθεια εξεύρεσης άλλης λύσης από την διοργανώτρια. 
7. Άνθρωποι είμαστε, εάν κάτι δε γίνει σωστά μπορούμε και θέλουμε να το διορθώσουμε χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αλλάξουμε τις ιδέες μας. 


22 σχόλια:

  1. Συγνώμη έχει ο κουτς 30-40-50-60 χιλιάδες ευρώ μπάτζετ και ενεργοποίησε παλαίμαχο καλαθοσφαιριστη γι αυτόν τον αγώνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι γνωστό στην πιάτσα το χρήμα που έπεσε. Προφανώς και το παιδί που γράφει πάνω μιλάει μόνο για τα λεφτά που έριξαν στο ανδρικό και δεν υπολογίζει μέσα δημοσιογράφους-ακαδημίες κ.α. Υπολογίζει όμως τους μισθούς, τα ενοίκια, τις βενζίνες, τα φαγητά, τις μεταφορές, τις διαιτησίες κ.α. Τώρα αν ο προπονητής ενεργοποίησε παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή, ή καλύτερα κόντεψε να χάσει το ματσάκι και επιστράτευσε κάθε δυνατό μέσο για να μην συμβεί αυτό, είναι κάτι που πρέπει να απασχολεί την διοίκηση της ομάδας και τον σκοπό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι γνωστό στην πιάτσα το ποσό...Είναι ακριβώς 30, ή 40 ή 50 ή 60 ή φτου και βγαίνω... ή κάπου εκεί μωρέ πάνω κάτω... εξάλλου αυτά τα ζώα του Λεύκιππου δεν μας τα λένε και αναγκαζόμαστε να κάνουμε τους υπολογισμούς μόνοι μας (όπως προτρέπει ο αναρτησιογράφος). Να μας πει ο αγαπητός πόσα παίρνει αυτός για να γράφει τόσο καιρό αρλούμπες εκτελώντας ταυτόχρονα την ελληνική γλώσσα στο απόσπασμα...Αν δεν μας πει θα αναγκαστούμε, όπως λέει, να κάνουμε μόνοι μας τους υπολογισμούς. Όταν τους κάνουμε δε θα τους μοιραστούμε γιατί θα είναι πρόχειροι και μπορεί να κάνουμε λάθος
    Επίσης είναι γνωστό στην πιάτσα ότι η λέξη "παρόν" αναφερόμενη σε ουδέτερο γράφεται (πάντα στην πιάτσα) με "ο" και όχι με ω (...ξέρω ξέρω ... ο δαίμων του πληκτρολογίου που είναι γνωστό ότι έχει autocorrect).
    Να με συγχωρήσει ο αναρτησιογράφος αλλά δεν έχω βγάλει νόημα (και εδώ θα ήθελα λίγο τα φώτα του) με την εισαγωγή - πρόλογο του παρΟντος... Αντιγράφω: "Ο ημιτελικός αυτός χαρακτηρίστηκε ως πρόωρος τελικός, και εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως σωστά συνέβη" ... Τι συνέβη? ο ημιτελικός ? Δηλαδή μιλούσα εγώ τις προάλλες λόγου χάρη μαζί σου και σε χαρακτήρισα αμόρφωτο και η ορθότητα της γνώμης μου αποτελεί συμβάν-καλώς καμωμένο γεγονός?...Συνεχίζει: "Δύο ομάδες με μεγάλες διαφορές, από τις οποίες μία ξεχωρίζει λίγο περισσότερο. Η καρδιά και η ψυχή" ...Εδώ έχουμε λοιπόν δύο ομάδες, εκ των οποίων η μία ξεχωρίζει. Το όνομά της είναι καρδιά και ψυχή υποθέτω. Ή μήπως το όνομά και των δύο ομάδων είναι καρδιά και ψυχή υποθέτω ξανά. Μπα...κάπου θα έπαθε εγκεφαλικό ο άνθρωπος και η πρόταση έμεινε στον αέρα κρεμασμένη περιμένοντας το ρήμα μπας και αναπαυθεί εν ειρήνη... Δεν το συνεχίζω άλλο γιατί δε θέλω να δημιουργήσω κλίμα οπότε τα κρατάω για μένα.
    Βέβαια γνωστό στην πιάτσα είναι ακόμη ότι οι εραστές του μπάσκετ, οι ρομαντικοί και ξεριζωμένοι, οι μελλοντικοί μεταλαμπαδευτές της γνώσης στις μελλοντικές γενιές, έπαιξαν μια πλημμυρισμένη από ρομαντισμό ζώνη 40 λεπτά!!!!! Εδώ βέβαια θα συμφωνήσω με τον χαρακτηρισμό "εραστές του μπάσκετ" γιατί αυτή η θελκτική ζώνη όντως γ!@#$μάει το άθλημα.
    Νομίζει ο αναρτησιογράφος ότι με το παραληρηματικό του βέρτιγκο υπερασπίζεται την ομάδα των ΤΕΦΑΑ αλλά μόνο αυτό δεν πετυχαίνει...Τους ντροπιάζεις, δεν τους εκφράζεις και τους δημιουργείς κόντρες και αντιπαλότητες χωρίς στο κάτω κάτω να εμπλέκονται.
    Σταματάω εδώ (οριστικά αυτή τη φορά) γιατί -δεν θυμάμαι αν το τόνοσα- .....ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΚΛΙΜΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πω πω τι έγραψες ρε φίλε; για να πω την αλήθεια πιο πολύ θα ντρεπόμουν αν έβλεπα η ομάδα μου να ενεργοποιει 41χρονο παλαίμαχο ή να βάζει παίκτη μου να κάνει θέατρο για δήθεν τραυματισμό για να εκτελέσει βολές άλλος πιο ξεκούραστος ή να βλέπω τον προπονητή μου στα κρίσιμα σημεία να κάνει τον σταυρό του και δεν ξέρω αν επικαλέστηκε και τα θεία αντί να προσπαθεί να βρει λύσεις ή να δέχεται σε ένα δεκάλεπτο 32 πόντους από αυτούς που θεωρείς ότι γα@@νε το άθλημα . .. Τελικά πιο πολύ ποιος γα@@ει το μπάσκετ ;

      Διαγραφή
  4. Συγνώμη ξέχασα.. .. ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΩ ΚΛΙΜΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραίο άρθρο από έναν ανθρώπο που γιος του παίζει στον λευκιπο ποιον κοροϊδεύεις μειώνοντας την προσπάθεια των παιδιών μας στο Δημοκρίτειο??? Και γιατί τόση πρεμούρα για το μπάτζετ του λευκιπου??? Δεν περίσσεψαν για εσένα??? Δημοσιογραφία της πλάκας ως συνήθως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαβασε πως ποιος είναι ο αρθρογράφος και μετά πες ανώνυμα την μπιμ σου. Αν μαγκάκο τα έπαιρνα εδώ και 10-11 χρόνια θα τα είχα κονομήσει. Της πλάκας μπορεί να είναι αλλά δημοσιογράφος δεν είμαι. Σε σχέση με πολλούς που τόσα χρόνια τα αρπάζουν και δεν γουστάρουν κριτικές . Πρόσφερα πολλά στον χώρο το ξέρω και μάλιστα χωρίς υπόγειες διαδρομές και κολακείες.

      Διαγραφή
    2. Προφανώς αναφέρεσαι στον Αριβίστα. Δεν είναι ο Δημήτρης. Αλλά κάποιος Αριβίστας... Οπότε η κριτική είναι άστοχη διότι κατευθύνεται σε λάθος άτομο. Ο Αριβίστας "ανήκει" -βάση των λεγομένων του και παλαιότερα- στα κλιμάκια του Λεύκιππου οπότε λογικό να υπερασπίζεται την ομάδα του και να μειώνει τα παιδιά του Δημοκρίτειου. Τώρα το γιατί είναι λογικό το καταλαβαίνει μόνο αυτός.
      Ο Χατζηαντωνίου δεν θα μείωνε ποτέ την προσπάθεια των αθλητών γενικά αλλά και του Δημοκρίτειου συγκεκριμένα.
      Προφανώς και θεώρησες πως ο αριβίστας ανήκει στο blog επειδή είδες όνομα. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

      Διαγραφή
  6. ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ολα τα άρθρα από τους συντάκτες του μπλοκ έχουν όνομα όπως και τα σχολιά τους έχουν την υπογραφή τους. Τα ανώνυμα είναι προφανώς από τρίτους. Για άλλη μία φορά τονίζω πως δεν μπαίνω στην διαδικασία να απαγορεύσω την ελεύθερη πρόσβαση στα σχόλια ακόμη και ανώνυμα .Ο καθένας δείχνει την ποιότητά του και το κατά πόσο φοβάται την δημόσια αντιπαράθεση. Σε μερικούς το δικαιολογώ να γράφουν ανώνυμα . Αλλά σε αυτούς που εκφράζουν συγκεκριμένη άποψη οπαδική θα έλεγα υπεράσπισης συμφερόντων νομίζω θα πρέπει να έχουν το θάρρος να δημοσιεύουν επώνυμα.
    Δεν γίνεται να αλλάξω το ιδεολόγημά μου και τις αρχές για κάποιους που θέλουν να κατεβάζω σχόλια που δικαιολογημένα ίσως είναι ενοχλητικά και κάτι παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το συγκεκριμένο site είναι προς ενημέρωση τον μπασκετοφιλων της περιοχής η για την προσωπική και ομαδική προβολή συγκεκριμενης ομάδας? ??δεν αναφέρομαι εννοείται στον κύριο Χατζηαντωνιου αλλά στον αρθρογράφο των παραπάνω.Οποίο και αν είναι το budget του Λευκιππου δυστυχώς κύριε για εσάς αυτός πέρασε στον τελικό!και αν θεωρείς επιτυχία το ότι σε ένα από τα 4 παιχνίδια κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια το Δημοκρητιο τον Λευκιππο και θριαμβολογεις το μόνο που κάνεις είναι να μειωνεις την ίδια σου την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπα...δε καταλαβαινω τι γινεται... Το Δημοκριτειο σε κάθε εμφάνιση απέναντι στον Λεύκιππο ήταν όλο και πιο βελτιωμένο-διαβασμενο. Αν μειωνει την προσπάθεια των παιδιών λέγοντας πως στο πιο κρίσιμο και ουσειωδες αγώνα ήταν εξαιρετικοι βγάζοντας τρομερά αποθέματα ενέργειας και θέλησης...μάλλον εγώ καταλαβαίνω κάτι λάθος.Δηλαδη εάν κέρδιζε το Δημοκριτειο τι θα λέγατε? Ότι μειώνεται η αξία της νίκης επειδή στα προηγούμενα έχασε? Είμαστε σοβαροί? Σε ημιτελικό διοργανωσηη είμαστε...εδω ξεκιναμε απο το 0. Σε αυτό το παιχνίδι δεν έχει καμία απολυτως σημασια τι έκανες στα προηγουμενα.Αν ο Λεύκιππος έχανε τι θα έλεγε? Είναι πετυχημένη η χρονιά επειδή βγήκα πρώτος στον όμιλο? Η άνοδος τώρα παίζεται όχι στα προηγουμενα ματς... Στο site γραφανε και οι δύο αρθρογραφοι και λέγανε ότι σημασία έχουν τα τελευταία παιχνίδια της τελικής φάσης. Που ήταν ο Αστέρας την τρίτη αγωνιστική και που είναι τώρα? Στον τελικο με σπουδαίες εμφανίσεις! Τι σημαινει αυτό? Ότι μειώνεται ο Αστέρας των πρώτων παιχνιδιών? Ότι μειώνεται η προσπάθεια του Αστέρα επειδή έχανε στην αρχή? Ούτε καν.
    Προφανεστατα ο αρθρογράφος ήθελε το Δημοκρίτειο στον τελικό και στην Γ εθνικη αλλά δε νομίζω να κάτσουν να σκάσουν και ολας. Το Δημοκριτειο κάθε χρόνο "κοστίζει" το ίδιο. Ο Λεύκιππος αν δεν ανεβει την Κυριακή θα βάλει 3η συνεχόμενη χρόνια τα ίδια λεφτά στο τοπικό? Όπως είπα πριν ούτε καν.

    Προσπαθήστε να ξεφύγετε από τον παραγοντισμο και το χρήμα και τότε θα καταλάβετε.
    Επίσης να μελετήσετε τη δομή του πρωταθλήματος...

    Καφρος φιλαθλος του μπασκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δηλαδη το οτι ο λευκιππος εχει το μεγαλυτερο μπατζετ της κατηγοριας τι εχει να λεει? Περυσι η ελευθερουπολη δεν επιστρατευσε "παλαιμαχο"στον ημιτελικο? Και σημερα βρισκετε στην β εθνικη..και δεν το θυμαται κανεις..και ο καοδ εχει (προσωπικη γνωμη) τα 2 καλυτερα γκαρντ της κατηγοριας μανιωτη και αμπελακιωτη. Και δεν περασε καν φ4.4-0 με τους φοιτητες αυτο εγραψε η ιστορια. (Και δεν μιλαει ξανθιωτης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ιστορία έγραψε επίσης ότι ο Λεύκιππος κατάφερε μέσα σε δύο χρόνια να γίνει μια από τις πιο αντιπαθείς ομάδες της περιοχής με τη συμπεριφορά του σε πολλούς αγώνες. Η ελευθερουπολη κατέβασε παλαίμαχο, αλλά είναι ιεροσυλία να συγκρίνεις τον Μουλακη με τον Κούτρα ο ένας έχει παίξει μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο και τον σέβονται οι πάντες και ο άλλος λίγα χρόνια στο τοπικό, επίσης για τους Αμπελακιωτη και Μανιωτη επίσης έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο αλλά κυρίως είναι ενεργοί παίκτες και παίζουν συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αντιπαθείς...Σίγουρα.Σε συγκεκριμένες όμως ομάδες ανθρώπων.Αντιπαθείς σε αυτούς που θεωρούν τις ομάδες "μαγαζάκια" τους και τις Ακαδημίες τους "χρυσορυχεία" προκειμένου να βγάζουν χρήματα, αδιαφορώντας για την ουσία και τον πραγματικό στόχο μίας Ακαδημίας στον αθλητισμό.Σίγουρα είναι αντιπαθητική μία διοίκηση που προσπαθεί να δημιουργήσει Ακαδημίες και τμήματα ομάδων με στόχο τη βελτίωση των νεαρών αθλητών βάζοντας χρήματα και δεν χρησιμοποιεί τα έσοδα των Ακαδημιών για προσωπικό οικονομικό όφελος. Αντιπαθητική μία διοίκηση που πληρώνει εξιδικευμένο προσωπικό για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των αθλητών της, που παρέχει ιατρική κάλυψη πολλών ειδικοτήτων, που είναι δίπλα στους προπονητές και τους παίκτες χωρίς να προσδοκά σε οικονομικό όφελος.Σιγουρα αντιπαθητική μία διοίκηση που αξιοποιεί και το τελευταίο ευρώ από τα έσοδα των Ακαδημιών υπέρ των μικρών αθλητών της, μία διοίκηση που αποτελείται από ελεύθερους επαγγελματίες (γιατρούς, δικηγόρους, επιχειρηματίες), από εκπαιδευτικούς, από ανθρώπους καταξιωμένους με μεγάλη και πολυετή προσφορά στα κοινά, από ανθρώπους που δεν ήρθαν για να βγάλουν χρήματα αλλά για να βάλουν και να προσφέρουν στον ταλαιπωρημένο χώρο του ξανθιώτικου αθλητισμού. Είναι βέβαιο ότι είναι αντιπαθητική μία διοίκηση που προσπαθεί να διαφέρει, χωρίς "κλίκες", χωρίς να επιθυμεί να εισχωρήσει στο "σύστημα" των "αυθεντιών" του χώρου.Είναι αντιπαθητική μία διοίκηση που έχει στόχο την πρόοδο του αθλητισμού στην Ξάνθη, που πληρώνει και φέρνει έναν καταξιωμένο στο χώρο προπονητή και δίπλα του τοποθετεί ικανά στελέχη, μία διοίκηση που αναγνωρίζει τα λάθη της, που συμβουλεύεται το Πανεπιστήμιο και τους άξιους καθηγητές εκεί ώστε να διορθώσει τα λάθη της.Όλοι αυτοί που θεωρούν ότι αυτοσκοπός και λόγος ύπαρξης του Λεύκιππου είναι μόνο η άνοδος στη Γ΄ Εθνική πλανώνται πλάνην οικτράν.Σκοπός του Λεύκιππου είναι η δημιουργία. Είναι τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών των Ακαδημιών, το πάθος και η χαρά των γονιών τους στις προπονήσεις και τους αγώνες, το οικογενειακό κλίμα και φυσικά και η πρόοδος όλων των ομάδων του Λεύκιππου. Ναι στόχος είναι η νίκη αύριο και η άνοδος.Όμως στο απευκταίο σενάριο που δεν επιτευχθεί ο στόχος, ένα είναι το σύνθημα. Ο Λεύκιππος ήρθε για να μείνει στο χώρο του αθλητισμού. Δεν πτοούμαστε από πρόσκαιρες αποτυχίες, δεν χάνουμε το μυαλό μας από τις επιτυχίες. Καλπάζοντας στο όραμα συνεχίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαχαχαχαχαχα.. . Καλό έχεις κι άλλα τέτοια να γράψεις;;;; για να ξέρουμε αν θα γελάσουμε κι άλλο ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι φίλε μου.Η ελαφρότητά σου μας διασκεδάζει, φυσικά δεν έχεις τη δυνατότητα να σχολιάσεις επί της ουσίας για τον Λεύκιππο που χαλάει την πιάτσα των λαμογιών που κονομάνε στις πλάτες και τα όνειρα των αθώων παιδιών και των γονιών τους.Καλή συνέχεια, δυστυχώς για σένα και τους φίλους σου ο Λεύκιππος θα συνεχίσει να υπάρχει και να αγωνίζεται για την πρόοδο του αθλητισμού στην πόλη μας.

      Διαγραφή
  13. Όσο είστε ανώνυμοι θα γράφω με το καλλιτεχνικό μου...Ο επώνυμος λοιπόν πρώτος τω λίθω βαλλέττω...οι υπόλοιποι όχι σε μένα αυτά.
    Δημήτρη Χατζηαντωνίου για τσέκαρε λίγο αν έχει υπογραφή η αρχική ανάρτηση και μετά έλα να μιλήσεις για μαγκιές και επώνυμες τοποθετήσεις.
    Μερικές παρατηρήσεις...
    1ον, Η ως άνω τοποθέτηση μου αφορά τον ανώνυμο αναρτησιογράφο και κανέναν άλλον. Σε καμία περίπτωση δεν αφορά την ομάδα μπάσκετ των φοιτητών. όταν αναφέρομαι στο ρομαντικό μπάσκετ της 40λεπτης ζώνης, η προφανής ειρωνεία αφορά τον αναρτησιογράφο και μόνο, ο οποίος λαμβάνοντας υπόψη τα γραφόμενα του,είναι μακρινός ξάδερφος του μπάσκετ. Προφανώς και μια ομάδα μπορεί να ζήσει και να πεθάνει με τη ζώνη (δικαίωμά της) αλλά μάλλον ο αναρτησιογράφος δεν γνωρίζει πως μαθαίνεται στα αναπτυξιακά τμήματα το μπάσκετ και ότι είναι ξεπερασμένος αυτός ο τύπος άμυνας (πόσο μάλλον για 40 λεπτά).
    2ον, Η έκδηλη ειρωνεία μου έχει σκοπό να καταδείξει το ανισόρροπο και ασταθές του τρόπου σκέψης του ανώνυμου αναρτησιογράφου (ο οποίος ως διπλή και τριπλή προσωπικότητα απαντά κιόλας ως άλλος ανώνυμος). Ο τροπος σκέψης του είναι το λιγότερο επικίνδυνος είτε πηγάζει από βλακεία είτε από προσωπικό συμφέρον.
    3ον, Ο Λεύκιππος είναι πολύ τυχερός που αν και νέο σωματείο έχει τις τάξεις του τον Σωτήρη Κοκκινόπουλο τον οποίον προσπαθεί ο αναρτησιογράφος και οι πολλαπλές προσωπικότητες του να λοιδορήσει σε κάθε ευκαιρία. Το αποδίδω είτε στο ψυχοδιαταρακτικό της συμπεριφοράς του είτε στο ότι μάλλον του πήρε τη δουλειά στον Λεύκιππο. Ποια δουλειά? Ας αναλογιστεί ο αναρτησιογράφος πόσες ώρες την ημέρα δουλεύει ο Κοκκινόπουλος και με τι ασχολείται στην ομάδα πέραν της θέσης του προπονητή του ανδρικού και εδώ είμαστε να ζητήσει δημόσια συγνώμη...
    4ον, Το ανισορροπο της σκέψης του προβάλει σε κάθε αράδα οπου μας λεει πως έχουμε δυο πολύ διαφορετικές ομάδες - κόσμοι αλλά η μία ξεχωρίζει λιιιιιγο...Πως γινεται δυο αντιδιαμετρικών χαρακτηριστικών όπως λέει ομάδες να διαφέρουν λιιιιιιιιγο...Έχει και άλλα αλλά δε θέλω να κουράζω
    Δεν απαντώ σε κανέναν με το σχόλιο μου...Εξηγώ (δεν απολογούμαι) λιιιιιιγο παραπάνω τι εννοώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΈΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΡΘΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΗΣ.ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
      ΑΛΛΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ."ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ Δ.Χ ΚΛΠ. ΠΑΝΤΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΣ.
      ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΝΥΞΗ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΠ ΑΜΟΙΒΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ.
      ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΣΩ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΛΑΕΙΣ.ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΛΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ . ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.
      ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ-ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ.ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ.
      ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ "ΘΙΓΕΙ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΒΟΗΘΑΕΙ .ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΗΡΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΩΣΤΑ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΔΑ ΕΜΑΘΑ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ (ΜΠΑΣΚΕΤ) ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΙ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΣΑΒΟΥΡΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΚΟΣΜΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ .ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΚΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΣΧΤΙΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ . ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

      Διαγραφή
  14. Για το σχολιο περι συγκρισης μουλακη και κουτρα. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν υπαρχει μετρο συκγρισης στο οτι εχει καταφερει ο καθενας.αλλου ηθελα να εστιασω.δηλαδη περυσι το οτι η ελευθερουπολη επιστρατευσε παικτη που εχει σταματησει την πραγματικα σπουδαια καριερα του οταν το ματς στραβωσε με τον λευκιππο στον ημιτελικο (νομιζω στο 5λεπτο πριν το τελος ηταν για 2 πανω ο λευκιππος) δεν ηταν κατακριτεο ενω φετος που ο λευκιππος επιστρατευσε τον κουτρα ( που μονος σου λες οτι εχει παιξει μονο σε τοπικα) ειναι κατακριτεο ? εγω προσωπικα δεν κατηγορω κανεναν ουτε περυσι την ελευθερουπολη ουτε φετος τον λευκιππο οταν εχεις ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ χρηματα,χρονο και προσπαθεια και βλεπεις στο πιο κρισιμο ματς της σεζον οτι δεν πανε καλα τα πραματα προφανως και θα κανεις τα παντα για να κατακτησεις τον στοχο της σεζον την ανοδο δλδ.γτ κακα τα ψεμματα απο τις 24 ομαδες των 2 ομιλων για μενα για 3 ομαδες (λευκιππος,καοδ και πανσεραικος) δεν υπαρχει ''μετρια'',''καλουτσικη'' η ''κακη'' σεζον.υπαρχει ΕΠΙΤΥΧΙΑ=ΑΝΟΔΟΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ=ΜΗ ΑΝΟΔΟΣ.κατι που δεν ισχυει για τις αλλες ομαδες.(για να μην παρεξηγηθω δεν θεωρω οτι ο καοδ και ο πανσεραικος ειχαν καποια τυχη να ανεβουν. με τι στοχο ξεκινησαν αναφερομαι ΙΣΩΣ ο καοδ αν ειχε 2 παικτες στον πραγματικα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ παγκο του θα ειχε περισσοτερη τυχη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συμφωνώ σε αρκετά, ενεργοποιείς κάποιον παίκτη όταν έχει την εμπειρία του Μουλακη γιατί ξέρεις ότι σίγουρα θα προσφέρει και όντως πρόσφερε αν θυμάσαι,αντίθετα με του Λεύκιππου τι θα θυμάσαι πως πρόσφερε στα 4 λεπτά του την άνεση που έβαλε καλάθι ο Στασινόπουλος όταν τον μαρκάρε;τα ριμπάουντ που δεν πήρε ή τον καυγά με τον συμπαίκτη του ; βέβαια όλα και όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος ή οχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συμφωνω.η σκεψη ειναι ιδια ομως. Με οτι "οπλο"ειχε να χρησιμοποιησει ο καθενας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ε μην τρελαθούμε κι όλας δηλαδή ο Λεύκιππος που κατ ομολογία είχε το πιο πλήρες ροστερ είχε για όπλο του τον συγκεκριμένο παίκτη; (δεν υπάρχει κάτι προσωπικό) αν ναι οκ τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή