Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Ανδρών Μάχη 2η 12-13/5

Το φαβορί καθάρισε εύκολα, όπως αναμενόταν, οι άλλοι τρεις πάνε την Τετάρτη 16 του μήνα σε ένα τελευταίο παιχνίδι.


Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τον Λεύκιππο, που είχε το ευκολότερο έργο στα play off. Καθάρισε εύκολα το Παγγαίο με 2-0 και περιμένει να μάθει την Τετάρτη αν θα παίξει Πανσεραϊκό ή Δημοκρίτειο.

Ο Αστέρας δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στις Σέρρες απέναντι στον Α.Ο.Σ. και έτσι επιστρέφει στην Καβάλα. Πραγματικό παιχνίδι δύναμης. Οι Σερραίοι θέλανε τη νίκη μπροστά στον κόσμο τους αλλά και στην σκιά όσων έγιναν το περασμένο Σάββατο. Τα κατάφεραν και θα τα δώσουν όλα για να βρεθούν στα ημιτελικά. Από την άλλη οι Καβαλιώτες έχουν την εμπειρία, θα έχουν και τον κόσμο στο πλευρό τους οπότε η πλάστιγγα γυρίζει προς το δικό τους μέρος. Πολύ μεγάλη η παρουσία της Αστυνομικής Δύναμης στο παιχνίδι. Προβληματίζει...Δυσάρεστα....

Είπαμε πως αν ο Εθνικός είναι σοβαρός και λίγο τυχερός θα στείλει την σειρά σε τρίτο παιχνίδι και το έκανε. Δεν είχε να φοβηθεί τίποτα, αντίθετα το άγχος ήταν εξ αρχής στους Δραμινούς. Η νεανική ομάδα της Αλεξανδρούπολης θα έχει την ευκαιρία της να κάνει το μπαμ μέσα στην Δράμα και να μας "τρελάνει" όλους. 

Άφησa αυτό το παιχνίδι για το τέλος και υπάρχει λόγος. Φαίνεται πως στην ριμάδα την κοινωνία λεφτά υπάρχουν. Μπορεί το Δημοκρίτειο να αποτελεί τον φτωχό συγγενή με ένα μπάτζετ πενιχρό, δεν ισχύει όμως το ίδιο για τους αντιπάλους του.
Ο Πανσερραϊκος πήγε στην Κομοτηνή από την Παρασκευή. Προπονήθηκε το ίδιο βράδυ, προφανώς για να δουν το γήπεδο οι παίχτες, στις ώρες του Αίαντα Κομοτηνής. Διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο που βρίσκεται πλησίον του γηπέδου. Έφερε λεωφορείο με φιλάθλους από τις Σέρρες καλύπτοντας η ίδια η ομάδα το κόστος. Μπορείτε να κάνετε και μόνοι σας την σούμα, αλλά όσο πάει η χρονιά για τους φοιτητές πήγε, πάνω-κάτω, ένα ματσάκι για τους Σερραίους. Αν μη τι άλλο εντυπωσιακό!
Δυστυχώς, για τα λιοντάρια οι φοιτητές ήταν 6αδα. Με τέτοιο κόσμο στο πλευρό σου δε μπορείς να χάσεις. Στο κατάμεστο Κλειστο της Κομοτηνής, το Δημοκρίτειο βρήκε, εν μέρη, τον καλό του εαυτό και δε δυσκολεύτηκε να φτάσει στην επικράτηση.
Ο Πανσερραϊκός μας είχε συστηθεί ως μια ομάδα αθλητική όταν όμως τα πράγματα δυσκόλεψαν, σαν να άλλαξαν τα πράγματα.
Σε κάθε περίπτωση το Δημοκρίτειο θα ταξιδέψει στις Σέρρες την Τετάρτη, με κόσμο στο πλευρό του, με μόνο σκοπό τη νίκη που θα το φέρει στον ημιτελικό απέναντι στον Λεύκιππο. Αν περάσει, ψάξτε να βρείτε και να πείτε και σε εμας πιο γηπεδο θα φιλοξενήσει τον ημιτελικό.

Τα αποτελέσματα
ΕΘΝΙΚΟΣ-ΚΑΟΔ 70-67
ΠΑΓΓΑΙΟ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ 43-85
ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 63-49
Α.Ο.Σ.-ΑΣΤΕΡΑΣ 56-48

2 σχόλια:

  1. Ερώτηση δεν θα έπρεπε η ΕΚΑΣΑΜΑΘ να έχει ορίσει τις έδρες των ημιτελικών και τις ημερομηνίες? ή τις έχει ορίσει και άπλα δεν τις ανακοινώνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΦΡΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ16 Μαΐου 2018 στις 1:16 π.μ.

    Προβληματίζει δυσσάρεστα η παρουσία της Αστυνομίας στις Σέρρες? και δε προβληματίζει η περίφημη Σερραική φιλοξενία, με τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων να έχουν ένα μόνο πάγκο με αποτέλεσμα οι αθλητές να αλλάζουν όρθιοι και να μη μπορούν να καθίσουν στο ημίχρονο,με την προθέρμαση των "φιλοξενούμενων" να γίνεται με πλαστικές μπάλλες, με τον "προπονητή"? των γηπεδούχων να παίρνει time out στα 19'' πριν τη λήξη ενώ έχει κατοχή της μπάλλας και διαφορά 8 πόντων? Και το κυριότερο δεν προβληματίζει η στάση του κομισάριου, των διαιτητών και κυρίως της ΕΚΑΣΑΜΑΘ που επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί ο αγώνας χωρίς οι γηπεδούχοι να έχουν εξασφαλίσει ΑΔΕΙΑ ΑΓΩΝΑ...? Μάλλον η αστυνομία σε αυτό τον αγώνα ήταν η μόνη που έκανε σωστά τη δουλεία της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή