Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 31/03/2018

Κουτσουρεμένο το πρωτάθλημα μετά την αποχώρηση του ΗΡΑΚΛΗ ήρθε και η σημερινή αποχή της
ΦΙΛΙΑΣ στο παιχνίδι με τον ΑΣΤΕΡΑ και το σύνολο των παιχνιδιών έπεσε αριθμητικά από από έξι σε τρία μόνο με το  τέταρτο μεταξύ ΑΙΑΝΤΑ και ΑΟΚ να γίνεται αύριο.Φυσικά το πιο σημαντικό παιχνίδι ήταν το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ένα παιχνίδι που δεν κρίνει τίποτα στην κορυφή αλλά είχε περισσότερο χαρακτήρα ηθικό και απόδειξης κυριαρχίας.Νικητής ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ.




ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ 47-54
Η ομάδα των φοιτητών είχε μια ευκαιρία να αποδείξει πως είναι από τις λίγες που μπορεί να κοντράρει και να κερδίσει τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ. Μετά την ήττα στον τελικό κυπέλλου σε αυτό το παιχνίδι μπήκε καλύτερα από τον αντίπαλο του .Είχε καλύτερη κυκλοφορία και κατάφερε να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο με μια μικρή διαφορά 4ων πόντων. Δεν μπόρεσε όμως να συνεχίσει έτσι την ίδια στιγμή που ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ανασυντάχθηκε στην άμυνα και έκλεισε το πρώτο μέρος περνώντας μπροστά στο σκορ με 20-26 (07-17) . Καταλαβαίνετε ότι δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με το θέαμα και κυρίως με το σκοράρισμα. Η πολύ καλή αμυντική λειτουργία του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ συνεχίσθηκε ακόμη καλύτερα και κατάφερε στο τρίτο δεκάλεπτο να πνίξει τον αντίπαλο του επιθετικά 26-45 το σκορ (06-19) ένα 13-0 δηλαδή και η διαφορά έδειχνε ποιος θα είναι ο νικητής. Απλά το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικό και μάλιστα σχεδόν στο τελευταίο πεντάλεπτο ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ έδωσε χρόνο σε όλους και κυρίως στα παιδιά της παιδικής ομάδας.
Θα πρέπει εδώ όμως να σταθώ επικριτικά στην στάση του αντιπάλου του ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ που φαίνεται ότι δεν τήρησε τους κανόνες . Ίσως πίστεψαν ότι μπορούν να ανατρέψουν το σκορ και μη βλέποντας ποιους είχαν σε εκείνο το χρονικό σημείο αντιπάλους(παιδιά του παιδικού) έπαιξαν πολύ δυνατά. Εντάξει κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά αλλά έχασαν στο ηθικό κομμάτι.
Σχολιασμός από το σαιτ του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ.  ΕΔΩ
Δεκάλεπτα.  13-9, 20-26, 26-45, 47-54.

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ 70-46
Δύο ομάδες με το ίδιο στυλ παιχνιδιού. Κέρδισε ο καλύτερος με μεγάλη διαφορά . Έτσι η μάχη της τετράδας πήρε φωτιά για τα καλά. Ο ΕΘΝΙΚΟΣ θα είναι ένας από τους διεκδικητές της 4ης θέσης μαζί με τον ΑΙΑΝΤΑ και τον ΑΡΙΩΝΑ.
ΘΥΕΛΛΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 73-77
Περιμένω σχολιασμό για περισσότερα.
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΦΙΛΙΑ  20-0
Το παιχνίδι κινήθηκε σε ήσυχα νερά με τους νοτιάδες να έχουν κόψει. Αποτέλεσμα να μην φουσκώνουν τα πανιά και να μην μπορούν να σηκώσουν άγκυρα τα πλοία από το λιμάνι της Ορεστιάδος.
Το οικονομικό κόστος είναι τεράστιο και όταν δεν υπάρχει κίνητρο αυτά θα συμβαίνουν. Είναι μια κίνηση απόλυτα κατανοητή αλλά δεν μας έχει συνηθίσει έτσι η ΦΙΛΙΑ.
ΣΟΥΦΛΙ-ΗΡΑΚΛΗΣ  20-0
Νίκη έστω και στα χαρτιά για το ΣΟΥΦΛΙ αν και ξέρω ότι θα προτιμούσαν να παίξουν.

Την Κυριακή παίζουν ΑΙΑΝΤΑΣ και ΑΟΚ με τον πρώτο να θέλει μόνο νίκη.

Ρεπό είχε ο ΑΡΙΩΝΑΣ

Πηγή αποτελεσμάτων.http://sportsaddict.gr

 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Δημοκρίτειο  – Λεύκιππος  47-54
Εθνικός  – Αγία Βαρβάρα  70-46
 Θύελλα  – Ολυμπιάδα  73-77
Αστέρας  – Φιλία    20-0 α.α.
 Σουφλί – Ηρακλής  20-0 α.α.
Κυριακή 1/4
 Αίας Κομοτηνής  – ΑΟ Καβάλα
Ρεπό: Αρίωνας Ξάνθης

2 σχόλια:

  1. Είναι άδικο το σχόλιο για το Δημοκρίτειο. Ο Λεύκιππος (η ομάδα των υιών και των γνωστών) έπαιξε με τα παιδιά του παιδικού όπως λέει μόνο για 1,5 λεπτό. Επίσης αυτά τα παιδιά ήταν όλο κι όλο δύο το άλλο ούτε έπαιξε καθόλου, πότε πρόλαβε το Δημοκρίτειο να παίξει σκληρά όταν μάλιστα ούτε καν έγινε η τελευταία επίθεση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον δεν ήσουν στο γήπεδο ή ήσουν σε άλλο γήπεδο.Ο Λεύκιππος έπαιξε με 1 παίδα(γεν.2004) και 1 έφηβο για τα τελευταία 3 λεπτά.Η διαφορά εκείνη την στιγμή ήταν στους 15 πόντους.Επίσης,την τελευταία επίθεση την είχε ο Λεύκιππος, δεν πήγε να κάνει επίθεση,οι παίκτες του Δημοκριτείου πίεσαν και έκλεψαν την μπάλα , έβαλαν καλάθι κι έτσι διαμορφώθηκε το τλικό σκορ. Πόσο κόμπλεξ ακόμα....Δεν είναι κακό να παραδέχεται κάποιος την ανωτερότητα του αντιπάλου...

      Διαγραφή