Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Ολοκληρώθηκε η 9η Αγωνιστική των Ανδρών με Αρίωνα και Φιλία να παίρνουν τα ροζ φύλλα αγώνα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία.




Αίας Κομοτηνής – Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης 55-52
Δημοκρίτειο Κομοτηνής – Αγία Βαρβάρα  78-66
Αστέρας Καβάλας – Λεύκιππος Ξάνθης 68-60
Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΑΟ Καβάλα 51-40
Αρίων Ξάνθης – Ηρακλής Καβάλας    83-56
Έβρος Σουφλίου – Φιλία Ορεστιάδας   47-80

Ρεπό: Θύελλα Φερών

Αναμφίβολα την νίκη της αγωνιστικής την πέτυχε ο Αστέρας. Η νίκη του, δεν έδωσε ψυχολογία μόνο στους ίδιους αλλά και σε όλους τους υπόλοιπος καθώς "δείχνει" τον δρόμο. Μόνο τυχαία δεν έιναι, σχεδόν αναμενόμενη. Την είχε "φυλαγμένη" εξάλλου μετά και από αυτά που έγιναν αλλά κυρίως ειπώθηκαν στο κύπελλο. Οι Καβαλιώτες φορμαρίζονται και δείχνουν πως θα ανατρέψουν την εις βάρος τους βαθμολογική κατάσταση. Από την άλλη ο Λεύκιππος θέλει μόνο νίκη το Σάββατο απέναντι στους φοιτητές καθώς σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση "μπλέκει" σε περιπέτειες με την υπόθεση πρωτιά και με αυτά που γίνονται στον όμιλο θα μπορούσε να βρεθεί μέχρι και 3ος με το φινάλε του πρώτου γύρου να πλησιάζει! 

Με το 25-2 στην πρώτη περίοδο και την Αγία Βαρβάρα να σκοράρει για πρώτη φορά στο 9:30' το Δημοκρίτειο δε δυσκολεύτηκε καθόλου. Ξεμπέρδεψε ταχύτατα απέναντι σε έναν θεωρητικά δυνατό αντίπαλο και συντηρήθηκε εν όψει του Σαββάτου δίνοντας χρόνο και κρατώντας ζεστούς και μάχιμους άπαντες. Θέλει δουλειά η Σάντα για να βρει πατήματα. Εξαιρετικές μονάδες με πολύ ωραίες εξάρσεις άλλα αν θέλει να διεκδικήσει μια θέση στα play off θα πρέπει να "τρέξει".

Το δικό του "κάστρο" φτιάχνει ο Αίας στην Κομοτηνή καθώς πρόσθεσε στο παλμαρέ του άλλη μια νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, την Ολυμπιάδα, και συνεχίζει να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Στην άλλη πλευρά το εξαιρετικό ξεκίνημα της Ολυμπιάδας δε φαίνεται να έχει και την ανάλογη συνέχεια καθώς στα ζόρια φαίνεται να ξεμένει από δυνάμεις. Αν δεν θέλει και αυτή να χάσει το τρένο πρέπει να επανέλθει και γρήγορα.

Σταθερά ψηλά ο Εθνικός, πάντα μέσα στην τετράδα και συνεχίζει την καλή δουλειά και φαίνεται έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία του. Προσπαθούν οι μικροί του ΑΟΚ και σίγουρα μαζεύουν εμπειρίες παρότι λυκειόπαιδα.

Από κοντά πάντα παρακολουθεί ο Αρίων ο οποίος δείχνει διατεθειμένος να παλέψει μέχρι τέλους για αυτό που του αναλογεί, χωρίς να έχει κάνει ακόμα το ρεπό του. Στον Ηρακλή περιμένουν για τα ματς που θα πρέπει να χτυπήσουν.

Στο ρελαντί η Φιλία που σίγουρα θέλει να επαναλάβει την περσινή της επιτυχία. Οι Σουφλιώτες κοιτάνε και αυτοί με την σειρά τους, ποιον θα μπορέσουν να κοντράρουν για να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Λεύκιππος Ξάνθης   15(7-1)**
2. Δημοκρίτειο Κομοτηνής  14(8-0)*,**
3. Αίας Κομοτηνής  14(6-2)**
4.  Εθνικός Αλεξανδρούπολης  14(6-2)**
5. Αρίων Ξάνθης  14(5-4)
6. Αστέρας Καβάλας   13(5-3)**
7.  Φιλία Ορεστιάδας   13(5-3)**
8. Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης   13(4-5)
9. ΑΟ Καβάλας  11(2-7)
10.  Αγία Βαρβάρα   10(4-4)*,**
11. Θύελλα Φερών  10(2-6)**
12. Ηρακλής Καβάλας  8(0-8)**
13. Έβρος Σουφλίου  7(0-9)*

*Δημοκρίτειο , Έβρος Σουφλίου και Αγία Βαρβάρα ξεκίνησαν με -2 λόγω μη συμμετοχή στο πρωτάθλημα υποδομών.


**Έχουν κάνει το ρεπό τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου