Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ – 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ολοκληρώθηκε και η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος, χωρίς να έχει τελειώσει ακόμα ο πρώτος γύρος. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία.




Αστέρας Καβάλας – Ηρακλής Καβάλας  79-63
Αίας Κομοτηνής – Αγία Βαρβάρα  62-72
Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Λεύκιππος Ξάνθης  70-91
Δημοκρίτειο Κομοτηνής – Φιλία Ορεστιάδας  66-38
Έβρος Σουφλίου – Αρίων Ξάνθης  46-70
Θύελλα Φερρών – ΑΟ Καβάλα  74-57

Ρεπό: Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Λεύκιππος Ξάνθης 19 (9-1) *
2. Δημοκρίτειο 17 (9-1) *, **
-. Αίας Κομοτηνής 17 (7-3) *
-. Αστέρας Καβάλας 17 (7-3)*
5. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 16 (6-4) *
-. Αρίων Ξάνθης 16 (6-4) *
7. Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης 15 (5-5) *
-. Φιλία Ορεστιάδας 15 (5-5)*
9. Αγία Βαρβάρα 14 (6-5) *, **
10. ΑΟ Καβάλας 13 (2-9)
11. Θύελλα Φερών 12 (3-6) *
12. Ηρακλής Καβάλας 11 (1-9) *
13. Έβρος Σουφλίου 9 (0-11) **

* Έχουν κάνει το ρεπό τους

** Έχουν τιμωρηθεί με -2 βαθμούς Δημοκρίτειο, Έβρος Σουφλίου και Αγία Βαρβάρα λόγω της μη συμμετοχής στα πρωταθλήματα υποδομών.


Η μοναξιά της κορυφής είναι ωραία και την απολαμβάνει ο Λεύκιππος. Οι Ξανθιώτες δε δυσκολεύτηκαν να περάσουν από την έδρα του Εθνικού και θα κάνουν διακοπές στην πρώτη θέση 2 βαθμούς μακριά από τους διώκτες τους. Ευκαιρία για ανασύνταξη στον Εθνικό που από τη νέα χρονιά θα μετρήσει επιστροφές. Σίγουρα θέλει την τετράδα και θα προσπαθήσει μέχρι τέλους.

Επέστρεψε στις νίκες το Δημοκρίτειο μετά την άσχημη εμφάνιση και ήττα στην Ξάνθη. Με 10αδα οι γηπεδούχοι (φοιτητές γαρ, ταξιδεύουν για τα σπίτια τους τα παιδιά που είναι εδώ από τις 25 Αυγούστου για να κάνουν αυτό που γουστάρουν και όχι επειδή πληρώνονται) με 8 λόγω τραυματισμών και επαγγελματικών υποχρεώσεων οι φιλοξενούμενοι. Η διακοπή θα λειτουργήσει ευεργετικά για τους Κομοτηναίους που και αυτοί με την σειρά τους θα μετρήσουν επιστροφές με τη νέα χρονιά ενώ και η Ορεστιάδα σίγουρα χρειάζεται την ξεκούραση για να επιστρέψει δριμύτερη για τη συνέχεια.  

Δε δυσκολεύτηκε ο Αστέρας στον τοπικό αγώνα με τον Ηρακλή. Επέστρεψε στις υψηλές θέσεις, άφησε πίσω την κακή αρχή και τα play off μοιάζουν δεδομένα.

Κακή ήττα για τον Αίαντα εντός έδρας. Έχει το πλεονέκτημα μέχρι στιγμής απέναντι στους αντιπάλους του γιατί τους έχει κερδίσει αλλά πρέπει να επιστρέψει σοβαρός για να μην έχει θεματάκια. Αργά και σταθερά η Αγία Βαρβάρα επιστρέφει. Σημαντική νίκη για να «κλείσει» η χρονιά. Αν πάρει δύο τρία αποτελέσματα ακόμα θα θέσει υποψηφιότητα και αυτή για τα play off.

Αν και στο ημίχρονο το Σουφλί ήταν μπροστά ο Αρρίων δε δυσκολεύτηκε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Εύκολα και οι Φέρες επέστρεψαν στις επιτυχίες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου