Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

ΑΝΔΡΙΚΟ 6η Αγωνιστική 11/11/2017


6η  Αγωνιστική με ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ και ΑΣΤΕΡΑΣ με τον δεύτερο να έχει ελάχιστα περιθώρια για άλλες απώλειες και την γηπεδούχο να της έχει καλοαρέσει η κορυφή.

 
   ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-11/11/2017


ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ
ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ-ΑΡΙΩΝ
ΑΟΚ-ΣΟΥΦΛΙ
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ
ΘΥΕΛΛΑ-ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ
ΑΙΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ
ΡΕΠΟ-ΦΙΛΙΑ


ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ
Τον αντιμετώπισε τον ΗΡΑΚΛΗ ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ και δεν βρήκε τίποτα να τον σταματήσει. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι τεράστια και δεν ειπώκυται σε κανένα σχολιασμό το παιχνίδι.
 Θα ήταν υπερβολικά άδικο για τον αντίπαλο του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ.

ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ-ΑΡΙΩΝ
Θεωρώ ότι είναι καλό παιχνίδι γιατί και οι δύο είναι σε φάση ανάκαμψης . Έχουν την καλή ψυχολογία απόρροια των τελευταίων επιτυχημένων αποτελέσματων είναι νεανικές ομάδες με δύο πολύ έμπειρους προπονητές. Ατού η έδρα για την ΣΑΝΤΑ αν και ο ΑΡΙΩΝΑΣ  παίζει καλύτερα εκτός.

ΑΟΚ-ΣΟΥΦΛΙ
Και οι δύο μπορούν τη νίκη. Είναι το πιο ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα παιχνίδι.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ
Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ είναι πρώτη στην κορυφή έχει μόνο μία ήττα άριστη ψυχολογία και σίγουρα θέλει να μείνει ψηλά μέχρι το ρεπό της. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ άρχισε να δείχνει τις δυνατότητές του και είναι από τα πιο κομβικά παιχνίδια για την συνέχεια και για τις δύο ομάδες.
Η ήττα για την γηπεδούχο θα τις ρίξει το καλό ηθικό και μόνοεάν έρθει κάτω από σκληρή μάχη θα είναι κάπως αποδεκτή. Μια νίκη θα την στείλει στα ουράνια γιατί έτσι θα έχει νικήσει ένας από τους διεκδικητές των θέσεων 3-4.
Τι θα κάνει ο ΑΣΤΕΡΑΣ σε ένα τόσο περίεργο παιχνίδι με την πλάτη στον τοίχο. Η μία και μοναδική του νίκη δεν του αφήνει πολλά περιθώρια εφυσηχασμού.
Ποιός θα κυριαρχήσει στην ρακέτα πρότιστα και πόσο καλές περιφέρειες θα παρουσιάσουν οι δύο ομάδες ??
Ματσάρα βαθμολογικής σημασίας και μακάρι να γίνει και στην πράξη.

ΘΥΕΛΛΑ-ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ
Δεν υπάρχει περίπτωση να επαναλάβει το περσινό άθλο η ΘΥΕΛΛΑ. Το  ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ είναι έτοιμο και γνωρίζει πως μέχρι και την 10η  αγωνιστική την μητέρα όλων των μαχών δεν έχει περιθώρια χαλάρωσης.

ΑΙΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ
Και αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι με δύο αντιπάλους που μάχονται για την τετράδα.
Σιγά σιγά με τέτοια παιχνίδια θα αρχίσουν να ξεχωρίζουν όσοι έχουν αντοχές και σύνολα .

Καλό βόλι  σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου