Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

B΄& Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ 15/10/2017

Στην δεύτερη αγωνιστική το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής με μια σπουδαία νίκη της ΑΣΠΙΔΑΣ με αντίπαλο αυτή των ΦΑΡΣΑΛΩΝ τα οποία είχαν κερδίσει στην πρεμιέρα την ΕΝΩΣΗ ΚΑΒΑΛΑΣ μια ΈΝΩΣΗ που έχασε και το δεύτερο παιχνίδι εντός έδρας με αντίπαλο το ΣΤΡΑΤΩΝΙ που την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την ΑΣΠΙΔΑ.
Το όλο σκηνικό δείχνει πως η ΑΣΠΙΔΑ μπορεί να πετύχει τους στόχους της σε αντίθεση με την ΕΝΩΣΗ που ήδη μετράει 2-2  ήττες σε ένα πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό . Επόμενο στάδιο είναι η γκρίνια με ότι επακόλουθο έχει αυτό για την συνοχή μιας ομάδας που θέλει να πρωταγωνιστήσει.
Σχολιασμός του παιχνιδιού ΕΔΩ
από το .http://kavala-sports.gr

Γ Εθνική .
Με τοδεξί μπήκαν οι ομάδες στο πρωτάθλημα της χρονιάς.
Και τα φώτα πρέπει να πέσουν σίγουρα στην μεγάλη νίκη της ΑΕΚ με 66-65  με τον ΕΥΟΣΜΟ.
ΠΟλύ καλό ξεκίνημα για την δύσκολη πορεία που έχει η ομάδα της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.
Η Άλλη ομάδα της πόλης επιβεβαίωσε τον τίτλο του ισχυρού   στον όμιλο κερδίζοντας εκτός την ομάδα της ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ με 59-73.
Συντριβή για τον ΟΡΦΕΑ από τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ  εκτός  με  93-39 που έδειξε με το καλημέρα πως είναι πολύ αδύναμος και χρειάζεται υπερπροσπάθεια για να σταθεί.
Με τον καλύτερο τρόπο πέρασε την δοκιμασία της πρεμιέρας ο ΓΣΕ  κερδίζοντας εντός έδρας τον ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ με 76-66 κυριαρχώντας στην πίεση που έχουν τα παιχνίδια πρεμιέρας για τους γηπεδούχους και όσους έχουν βλέψεις για τα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα. Καλύτερο παράδειγμα δεν υπάρχει άλλο από την ΕΝΩΣΗ Καβάλας.

Για το παιχνίδι ΕΔΩ

ΠΗΓΗ. http://kavala-sports.gr

2 σχόλια:

  1. αν όχι αυτή την εβδομάδα την άλλη θα αναλάβει ο κολλητο σου ο Καμαρακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1ο .Κολλητός ο Καμαράκης λίγο δύσκολο γιατί έχουμε και μια διαφορά ηλικίας . Και όχι μόνο. Αλλά πρέπει σώνει και καλά να είναι κολλητός μου ? Δεν μπορεί δηλαδή να μπορούμε να συζητάμε άσχετα με τις διαφορές μας χωρίς να είμαστε κολλητοί.
      2ο . Σαν τι να αναλάβει ο Καμαράκης δεν το έχω καταλάβει. Γίνε λίγο πιο σαφής σε παρακαλώ.

      Διαγραφή