Σάββατο 29 Απριλίου 2017

ΑΝΔΡΩΝ Β΄ΦΑΣΗ Αποτελέσματα 29/4/2017

Με επικράτηση των γηπεδούχων ξεκίνησαν τα παιχνίδια της 2ης φάσης.
Αύριο Κυριακή το τελευταίο παιχνίδι ΑΠΟΛΛΩΝ-ΦΙΛΙΑ.

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ-ΑΟΣ  65-45
Όσο είχαν αντοχές και ευστοχία οι παίκτες του ΑΟΣ ήταν κοντά στο σκορ.
Από την στιγμή που άργησαν τα προβλήματα αντοχής απέναντι σε μια ομάδα που τρέχει συνεχώς το παιχνίδι έγειρε υπερβολικά υπέρ του ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ.
Για ένα ακόμη παιχνίδι το δίδυμο Ιωσηφίδης, Στασινόπουλος  ήταν υπέροχοι.
Από το σημείο που η διαφορά ήταν μεγάλη υπέρ του γηπεδούχου ο προπονητής της ομάδας μοίρασε χρόνο σε όλους τους παίκτες του.

Σχολιασμός από ST.PAN


ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ για φίλημα, ΚΟΣΜΟΣ για  όσκαρ!
Στον πρώτο αγώνα της σειράς το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ δε δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη απέναντι στην σερραϊκή ομάδα. Σε ένα κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο η εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου έδωσε στην ομάδα την απαραίτητη ώθηση ώστε να τελειώσει το παιχνίδι.
Σε ένα ακόμα παιχνίδι με πάρα πολλές σκληρές μονομαχίες και κορμιά να πέφτουν στο παρκέ οι ομάδα το φοιτητών βρήκε λύσεις στο βίαιο παιχνίδι των Σερραίων και κέρδισε ποιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ. Σκοπός τώρα να «τελειώσει» η σειρά στις Σέρρες να ξεμπερδέψει και να βάλει πλώρη για το
FINAL 4.
 Με ένα σταθερό προβάδισμα 11 πόντων από το πρώτο 5’ λεπτο οι φοιτητές έδειξαν διάθεση να παίξουν μπάσκετ κάτι που δεν φαινόταν να θέλει ο Α.Ο. Σερρών. Με Ιωσιφίδη και Στασινόπουλο να βρίσκονται σε δαιμονιώδη κατάσταση και να μην μπορεί κανείς να τους φρενάρει το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ έκλεισε το ημίχρονο 33-22. Ζολώτας και Νταγιάντης έδωσαν χαριστικές βολές και το σκορ ξέφυγε στο 3ο δεκάλεπτο στο +20. Οι Σερραίοι έμειναν εντός παιχνιδιού με κάποια τραβηγμένα σουτ χωρίς όμως να μπορούν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω με τη διαφορα να παίζει από το +15 εως το +22. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα  καθώς οι βασικοί παίχτες των Σερρών δεν άντεχαν τον ρυθμό δίνοντας την δυνατότητα στον
coach Μπούντα να δώσει χρόνο συμμετοχής στο σύνολο της 12άδας των φοιτητών. Αναμφίβολα ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ έχει την ποιότητα, το βάθος και πλέον και τον χαρακτήρα να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Ειδικότερα με την υποστήριξη αυτού του τρομερού κόσμου στην κερκίδα!!


ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ- ΡΟΥΠΕΛ 74-70
Δυνατό παιχνίδι με πολλές εναλλαγές στο σκορ που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι την λήξη του κυριολεκτικά.
Περισσότερα σε νέα ανάρτηση


 











ΓΣΕ-ΘΥΕΛΛΑ  105-57
Με μια καταπληκτική ευστοχία και ένα ρεσιτάλ από τους δύο έφηβους ο ΓΣΕ δεν συνάντησε καμία δυσκολία να κερδίσει υπερβολικά εύκολα το πρώτο παιχνίδι της σειράς με την ΘΥΕΛΛΑ η οποία παρατάχθηκε με μόλις επτά παίκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου