Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΑΝΔΡΩΝ 1/4/2017 Αποτελέσματα

Όταν ξέρεις πως το παιχνίδι είναι στις πέντε αλλά αυτό έχει αλλάξει ώρα και γίνεται στις τρεις τότε φταίνε όλοι και όλα.



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ-ΦΙΛΙΑ 70-66
Παράσταση  για ένα ρόλο το παιχνίδι και για να γίνω ακριβής ο Χάράλαμπος Σαββουλίδης λίγο έλειψε να γίνει ο Δήμιος του γηπεδούχου Λεύκιππου. Χωρίς τον Ψάλτου για ένα ακόμη παιχνίδι και με κακή απόδοση αμυντικά ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ κατάφερε πολύ δύσκολα να πάρει την νίκη και να παραμείνει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας. Σε μεγάλα κέφια ο Χ.Σαββουλίδης που έγραφε ότι επιχειρούσε . Δεν μπόρεσαν οι αντίπαλοι να τον περιορίσουν και ξεδίπλωσε όλο τον εκτελεστικό του οίστρο. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες .

ΑΙΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ 48-56
Πήρε αυτό που ήθελε η ΘΥΕΛΛΑ αλλά αυτή η νίκη δεν συνοδεύθηκε με αρνητικό αποτέλεσμα για τον ΑΡΙΩΝΑ και παραμένουν όλα όπως έχει.
Σχολιασμός
"ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΜΕ 48-56 ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ.Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ(ΗΜΙΧΡΟΝΟ 18-29) ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ 41-40.ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΣΟΝΩΒΙΔΗ 12 ΠΟΝΤΟΙ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΕΤΥΧΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΕΙ ΟΦ"

 ΓΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ:ΜΠΙΚΗΣ 5(1),ΞΕΝΟΣ 10(2), ΔΑΒΟΥΔΑΝΗΣ 8,ΜΠΙΡΙΝΤΖΗΣ,ΜΟΚΑΛΗΣ 3(1), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ,ΣΟΝΩΒΙΔΗΣ 14(2), ΜΟΥΡΤΣΙΝΟΥΔΗΣ 7,ΤΣΙΤΣΙΚΛΗΣ 9

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:9-14,9-15,23-11,7-16

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ -ΠΑΝΘΗΡΕΣ 49-59
Μια ακόμη νίκη για τους ΠΑΝΘΗΡΕΣ στην δύσκολη έδρα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ.

ΣΟΥΦΛΙ -ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ 50-79
Στο ρελαντί η νίκη για την ομάδα των φοιτητών.

Σχολιασμός από  ST.PAN.
 Μια φράση αρκεί για να περιγράψει τον αγώνα: "Παίζεις περίεργο παιχνίδι και φοβάμαι".
Σε ένα παγωμένο γήπεδο με την υγρασία στο παρκέ να αγγίζει το 200% οι κύριοι Γιαννουλής και Αγγελίδης ξεκίνησαν το παιχνίδι. Τι και αν οι παίχτες δε μπορούσαν να σταματήσουν ή να αλλάξουν κατεύθυνση, τι και αν κάθε σταμάτημα μπορεί να σήμαινε τραυματισμό... Το Δημοκρίτειο "κλείδωσε" την δεύτερη θέση,  ελπίζει σε στραβοπάτημα του Λεύκιππου, και περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του από τον άλλον όμιλο.
Αγωνιστικά δεν υπάρχει κάτι το αξιοσημείωτο. Εάν το παρκέ ήταν πρέπον για μπάσκετ το σκορ δεν θα ήταν αυτό. 

Το Δημοκρίτειο με ένα πολύ γρήγορο καλάθι προηγήθηκε με 0-2 όμως το παρκέ είχε άλλη άποψη, συμμάχησε με το πολύ αργό τέμπο των γηπεδούχων εμπόδιζε του φιλοξενούμενους να κάνουν το παιχνίδι τους  και  έδωσε κεφάλι στο σκορ στο Σουφλί με 4-2 και μέχρι το 20-21 του Σουφλί ήταν μπροστά. Στα μέσα της 2ης περιόδου οι φοιτητές, που προσαρμόζονταν σιγά-σιγά, πέρασαν μπροστά και χέρι-χέρι έφτασαν στο ημίχρονο να κλείνει  31-34. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα εξελίχθηκαν ορθότερα, το Δημοκρίτειο έμαθε...κολύμπι και το τελικό σκορ εύκολα και γρήγορα διαμορφώθηκε 50-79.
Η διαιτησία είχε εύκολο έργο αν εξαιρέσει κανείς το παρκέ.

Η φιλοξενία των γηπεδούχων ήταν εξαιρετική, ωστόσο δε μπορεί να ισχύσει το ίδιο και για το γήπεδο.

για το xanthibasket.blogspot.com o ST.PAN.
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΡΙΩΝΑΣ 65-86
Όταν είναι στα καλά του δεν χάνει ο ΑΡΙΩΝΑΣ .Πόσο μάλλον που έχει πολύ μεγάλο κίνητρο για νίκες μέχρι το τέλος και σίγουρα ο αντίπαλος δεν είναι από τις ομάδες που μπορούν να τον κοντράρουν.


ΥΓ. Οφείλω μια μεγάλη συγνώμη για την μη παρουσία μου (Σολώνα και Γιώργο ελπίζω να καταλαβαίνετε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου