Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ - ΠΑΝΘΗΡΕΣ

Ίσως στην προσπάθειά τους οι παίκτες του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ να προσφέρουν θέαμα κάνουν και τα παιδαριώδη λάθη.
Δεν εξηγείται αλλιώς μια ομάδα που όταν είναι σοβαρή κάνει να φαίνεται τόσο εύκολο να σημειώνονται οι πόντοι και  να πέφτει τόσο εύκολα σε λάθη , να επιτρέπει στον αντίπαλο να ελπίζει.
Σίγουρα οι φιλότιμοι ΠΑΝΘΗΡΕΣ δεν είναι ο αντίπαλος φόβητρο αλλά δεν το έβαλαν κάτω και όποτε μπορούσαν ζόριζαν τον αντίπαλο.
Γενικά ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ έδειξε πως έχει ποιότητα οι παίκτες του ξέρουν από μπάσκετ μπορούν να προσφέρουν και θέαμα αλλά πρέπει να είναι ένα κλικ πιο σοβαροί. Σε αυτό το παιχνίδι έδειξαν ένα νέο πρόσωπο πιο επιθετικό με πίεση στην άμυνα καλύτερη κάλυψη και το πιο σημαντικό όλοι οι παίκτες είχαν την δική τους προσπάθεια και θέση στην νίκη. Φαίνεται πως το δέσιμο σαν ομάδα είναι καλύτερο. Αν ήταν και λίγο πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια το παιχνίδι θα τελείωνε πολύ νωρίς.
Οι  ΠΑΝΘΗΡΕΣ το πάλεψαν δεν το παράτησαν ποτέ ακόμη και τις στιγμές που έδειχνε πως τελείωσε και με μεγάλη προσπάθεια κυρίως στο τρίτο δεκάλεπτο έδειξαν πως τουλάχιστον είναι μαχητές.
Πάντως για μένα μετράει και λίγο το εντυπαωσιακό στο παιχνίδι με τις έξυπνες πάσες τα καρφώματα αυτά είναι το κερασάκι αυτά που θέλει ο κόσμος .Θέαμα με  ουσία μαζί.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
17-08
41-15 (24-07)
49-23 (08-13)
73-37 (24-14)












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου