Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

ΑΝΔΡΩΝ 4-5/2/2017

Στις νίκες γύρισε ο ΑΙΑΣ που ξέσπασε με αντίπαλο τον ΗΡΑΚΛΗ 80-67.
Η νίκη του αυτή του ξαναδίνει δυνάμεις για την συνέχεια. Στο παιχνίδι της τετράδας έμεινε και ο ΕΘΝΙΚΟΣ  που κέρδισε εκτός τους ΠΑΝΘΗΡΕΣ 63-66
ΘΥΕΛΛΑ-ΦΙΛΙΑ   54-58
Μια σπουδαία επιτυχία για την ΦΙΛΙΑ μια ακόμη ήττα εντός έδρας για την ΘΥΕΛΛΑ.
Σε ένα μέτριο έως κακό παιχνίδι η φιλοξενούμενη ομάδα δεν έχασε την πρωτοπορία στο σκορ και πήρε την νίκη .
Στα δύο πρώτα δεκάλεπτα η ΦΙΛΙΑ ήταν αυτή που έδειξε πως είναι λίγο πιο "ομάδα".
Δημιούργησε μια μικρή διαφορά την οποία δεν ξεπέρασε η ΘΥΕΛΛΑ παρά μόνο την μειωσε στο ένα πόντο στο τρίτο  δεκάλεπτο 43-44. Στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά η ΦΙΛΙΑ έδειξε πιο σταθερή και πήρε την νίκη που της δίνει άλλο αέρα για την συνέχεια. 
Η διαφορά των δύο ομάδων επικεντρώνεται στην ρακέτα εκεί που η ΦΙΛΙΑ στην αρχή του πρωταθλήματος είχε εμφανή αδυναμία ενώ τώρα θεωρείται από τις πιο δυνατές .
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
11-16
15-16 Ημίχρονο 26-32
17-12
11-14   54-58

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ 43-73
"Σοβαρή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού όλη η ομάδα. όλοι έπαιξαν και όλοι τήρησαν αυτά που έπρεπε να κάνουν . Είχαμε διάρκεια και καλές επιλογές στην επίθεση με όλους τους παίκτες να σκοράρουν  δείχνοντας επιθετικό πλουραλισμό. Αμυντικά ήμασταν πολύ καλόι πλην του τρίτου δεκαλέπτου αλλά γρήγορα διορθώθηκαν τα προβλήματα"
Αυτά δήλωσε ο προπονητής του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ Π.Παπαδόπουλος μετά το τέλος του παιχνιδιού.
Με την νίκη της ΦΙΛΙΑΣ ξεκαθάρισε το τοπίο για την δυάδα ενώ μάχη θα γίνει για τις άλλες δύο θέσεις.
Στα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού οι απουσίες του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ πέντε τον αριθμό το χαμηλό σκορ του ΨΑΛΤΟΥ που επέτρεψε τους υπόλοιπους να σκοράρουν η "άψογη" ψωρίς λάθη αγωνιστική παρουσία του ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ και τέλος η συμμετοχή του μικρού ΡΟΥΛΟΓΛΟΥ στο παιχνίδι.
ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ. 
ΨΑΛΤΟΥ 14,ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ 13(3), ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ 12, ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗΣ 9(1), ΠΛΩΜΑΡΙΤΗΣ 7, ΙΟΚΟΝΟΜΟΥ 7(1),ΚΑΛΦΑΣ 5, ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ 4, ΡΟΥΜΟΓΛΟΥ2.

 ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ-ΑΡΙΩΝΑΣ 52-37
Δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση ο ΑΡΙΩΝΑΣ που ήταν ανταγωνιστικός μόνο ένα δεκάλεπτο και μοιραία έχασε από το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ με 52-37.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΘΥΕΛΛΑ-ΦΙΛΙΑ  54-58
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ 43-73
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΣΟΥΦΛΙ
ΑΙΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ   80-67
ΠΑΝΘΗΡΕΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ 63-66
ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ-ΑΡΙΩΝΑΣ  52-37

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα στο αναγνωστικό κοινό του blog και στον συντάκτη!

    Άλλη μια αγωνιστική πέρασε στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ με ενδιαφέρουσα αποτελέσματα που μας δείχνουν ότι για τις θέσεις 3-4 θα γίνει κυριολεκτικά σφαγή και θα πέσουν μπουνιές!
    Θα ξεκινήσω από αυτά που είδαν τα ματάκια μας στο ματς ΑΙΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ...ΑΙΣΧΟΣ,ΝΤΡΟΠΗ...Κάποιος να μαζέψει τον κύριο κύριο Οικονομίδη...Είναι και προπονητής ακαδημιών τρομάρα μας (μας=ελληνικό μπάσκετ). Κρίμα, κρίμα, κρίμα..
    Δεν θα ήθελα να πω τώρα τίποτα παραπάνω γιατί δεν με αφορά το παιχνίδι..Μια προτροπή μόνο να μαζέψει τους αγκώνες του γιατί όταν θα παίξουμε, αν τους έχει πάλι ανοιχτούς θα τους του κόψουμε..

    ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ-ΑΡΙΩΝΑΣ

    Είναι αλήθεια πως σας περιμέναμε στο γήπεδο, για να δούμε μαζί τον αγώνα να σχολιάσουμε τα τεκταινόμενα , αλλά δεν ήρθατε ποτέ..Ρωτήσαμε τους ανθρώπους του Αρίωνα, του Λεύκιππου αλλά τίποτα..
    Να σας ενημερώσουμε λοιπόν πως πέσατε μέσα στο 50% από αυτά που είπατε στο pre-game..Δυο τρεχάτες ομάδες, με τη διάφορα ότι το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ακόμα τρέχει..
    11-13 η πρώτη περίοδος,μουδιασμένα το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ-για την έκπληξη ο ΑΡΙΩΝ, ίσως πίστεψαν ότι μπορούν να "κλέψουν" το παιχνίδι;
    25-16 ημίχρονο
    39-25 η τρίτη
    52-37 τελικό σκορ
    ΝΤΕΡΜΠΙ μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο...πραγματικά αμείωτο ενδιαφέρον, και τρομερό θέαμα!
    19 χρονών ο Μπούντας, ο εκτελών χρέη προπονητή, ούτε ειδικότητα δεν έχει πάρει ακόμα στα ΤΕΦΑΑ και φαίνεται ότι θα φτάσει ψηλά.
    Από εκεί και πέρα...το όνομα ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ σας λέει κάτι;; Ρωτήστε στην μπασκετική Ξάνθη..αυτοί ξέρουν..
    Πως στην ευχή έχει πρόβλημα το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ στην ρακέτα όταν ο ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ βάζει 21 πόντους, 18 ριμπάουντ 8 κλεψίματα (το 5αρι έχει 8 κλεψίματα!!!) και 9 block...(52 έβαλε συνολικά το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ με μόλις 2 τρίποντα!!)
    Η ομάδα εκεί που πρέπει να είναι σοβαρή, πλέον, είναι..Γύρισε και υπερκέρασε τον Λεύκιππο, φρέναρε χωρίς να την φρενάρει τον Αρίων, πέρασε δια πυρός και σιδήρου απο την "καυτή" έδρα των Φερών και της μένει μόνο η Ορεστιάδα προκειμένου να εξαλείψει τις όποιες ελπίδες άλλων για την 1η θέση..

    Υ.Γ. 1 Ο κόσμος στο Κλειστό της Κομοτηνής ήταν εκπληκτικός για ακόμα μια φορά
    Υ.Γ. 2 Ντούρας(Κομοτηνή)-Αθανασιάδης(Ξάνθη) άψογη διαιτησία (όχι γιατί πολύ ντόρος έχει γίνει τώρα τελευταία)
    Υ.Γ. 3 Στο Φέρες-Φιλία όλα ήσυχα ε;

    Καλή σας μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήθελα πολύ να έρθω αλλά όλο κάτι βγαίνει στο τέλος. Πάντως ευχαριστώ που με περιμένατε . Που θα πάει θα συναντηθούμε.
      Για τα υπόλοιπα δεκτός ο σχολιασμός . Να ψάξω και να μάθω και τα λέμε.

      Διαγραφή