Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

ΑΝΔΡΩΝ 4-5/2/2017 σχολιασμός

Σαββατοκύριακο θα γίνουν τα παιχνίδια του ομίλου 4-5/2/2017.
Και την τελυταία μέρα την Κυριακή στο τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής
 το πιο σπουδαίο .....ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ-ΑΡΙΩΝΑΣ .

Σπουδαίο από κάθε άποψη και το παιχνίδι στις ΦΕΡΡΕΣ.
Αναλυτικά ο σχολιασμός


ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΣΟΥΦΛΙ
Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ θα έχει μάλλον άλλη μία νίκη . Ο αντίπαλος δεν φαίνεται να κάνει την έκπληξη.
Μικρή σημασία έχει αυτό γιατί στόχος και δεν βαριέμαι να το γράφω είναι η δημιουργία υποδομής.
Όσο και να έχουν δίκιο πως το Βόλλει είναι το πρόβλημα θα πρέπει να δούνε την λύση που είναι μία και μοναδική. Διαλέγουμε τρεις παλιούς καλούς στον χαρακτήρα και οι υπόλοιποι νέοι από εφηβικό ακόμη και το παιδικό. Έτσι θα υπάρχει πολυτέλεια χρόνου να δουλευτεί η ομάδα να αποκτήσει ομοιογένεια . Νεοι στο παρκέ και το μέλλον είναι μπροστά.

ΑΙΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ
Έδειξε σημάδια ανάκαμψης ο ΑΙΑΣ. Αν είναι και λίγο σοβαρός στην διάρκεια του παιχνιδιού και παίξει με τον χρόνο και τον ρυθμό θα πάρει την νίκη. Το πρόβλημά του είναι η διάρκεια για πολλούς λόγους.
Είναι ευκαιρία για τον ΗΡΑΚΛΗ που δείχνει να εδραιώνεται ως μικρομεσαία ομάδα να διεκδικήσει την νίκη.

Αθλητικό Σωματείο "Λεύκιππος" ΞάνθηςΣΠΑΡΤΑΚΟΣ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ
Το μυαλό του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ είναι στο ντέρμπι με το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ εντός  αλλά και στο παιχνίδι του της Κυριακής με τον ΑΡΙΩΝΑ.Πρέπει όμως πρώτα να κερδίσει τον αντίπαλο και να μην παρουσιασθεί χαλαρός .
 Στην έδρα του ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα παλέψει γιατί αποτελεί πρόκληση για όλους μια νίκη απέναντι στα φαβορί.
Την προηγούμενη αγωνιστική ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ έδειξε για ένα ακόμη παιχνίδι έλλειψη σοβαρότητας. Με απλά λόγια δίνει ελπίδες σε κάθε αντίπαλο τις στιγμές που είναι χαλαρός να τον αμφισβητήσει και εν τέλει να τον ζορίζει στο τελευταίο δεκάλεπτο. Λίγη προσοχή χρειάζεται και μόνο αυτό.

ΠΑΝΘΗΡΕΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ
Δύο νεανικές ομάδες διεκδικούν στα ίσα την νίκη. Και η ισότητα δεν έρχεται από το ότι έχουν την ίδια ποιότητα γιατί πιστεύω ότι ο ΕΘΝΙΚΟΣ είναι καλύτερη ομάδα αλλά γιατί οι ΠΑΝΘΗΡΕΣ παίζουν εντός. Και στην κατηγορία είναι παραδεκτό ότι τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι για τις περισσότερες ομάδες ταλαιπωρία .

ΘΥΕΛΛΑ-ΦΙΛΙΑ
Το δεύτερο σε σημασία παιχνίδι της αγωνιστικής που κρίνει μια θέση στην τετράδα.
Σε σκαμπανεβάσματα η ΘΥΕΛΛΑ ανοδική σταθερά πορεία για την ΦΙΛΙΑ.
Το μόνο που δεν θέλω να ακούσω μετά το παιχνίδι είναι για την διαιτησία. Ας παίξουν και ας κερδίσει ο καλύτερος. Αν κάποιος μείνει εκτός τετράδας δεν χάθηκε η χρονιά. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ-ΑΡΙΩΝΑΣ
Στην κορυφή ο πρώτος με μία μόνο ήττα αλλά οι μείον δύο βαθμοί τον καθιστούν συγκάτοικο με τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ. Έδειξε αξιοθαύμαστη αντοχή και πως να μην έχει με το συνολικό πρόγραμμα προπονήσεων. Μια ομάδα που στηρίζεται στην άριστη φυσική κατάσταση και στην φιλοσοφία "σκοτώνουμε" πρώτα το παιχνίδι του αντιπάλου με ασφυκτική άμυνα και παίρνουμε εύκολα καλάθια.
Μέχρι τώρα καμιά ομάδα πλην  μιας δεν μπόρεσε να τον κοντράρει .
 Και αυτή που το έκανε είναι ο τωρινός αντίπαλός του  ο ΑΡΙΩΝΑΣ.
Δύο ίδιες ομάδες με την ίδια δομή σε υλικό ,ίδιο στυλ παιχνιδιού με την διαφορά ο γηπεδούχος να είναι πιο σταθερός σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Όπως ξεκινάει έτσι τελειώνει το παιχνίδι σε αντίθεση με τον ΑΡΙΩΝΑ που έχει τρελές διακυμάνσεις. Και οι δύο ομάδες στηρίζονται στην πίεση στην ατομική ικανότητα και οι δύο έχουν πρόβλημα στην ρακέτα.
 Οι λύσεις που εφαρμόζουν είναι ταυτόσημες σε όλα τα παιχνίδια που έδωσαν.
Δεν μπορώ στην ρακέτα δημιουργώ πίεση σουτ μακρινά και ρήγματα με ατομικές προσπάθειες.
 Ίσως ο ΑΡΙΩΝΑΣ αν είχε έτοιμο τον μικρό σε ηλικία Μπουτσακτσή  αν ο "μικρός" ήταν πιο ψημένος να ήταν ο κυρίαρχος στην ρακέτα.
Τέτοιο κορμί σπάνια βρίσκεις.
Ο μικρός το έχει το άθλημα βελτιώνεται καθημερινά αλλά θέλει ψήσιμο στο ξύλο.
Αν πάρει την νίκη ο γηπεδούχος μένει μόνο ένα εμπόδιο το εκτός έδρας με τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ στο οποίο μάλιστα πρέπει να χάσει με μεγάλη διαφορά. Αν χάσει θα μείνει δεύτερος και πάλι στην ΞΑΝΘΗ πρέπει να τα δώσει όλα.
Για τον ΑΡΙΩΝΑ μια νίκη σημαίνει σίγουρα τετράδα και θα μείνει ανοιχτό πια θέση θα καταλάβει. Γιατι τότε μπορεί να παίξουν ισοβαθμίες . Υπάρχει και το παιχνίδι με τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ .
Αν κερδίσει σίγουρα θα έχει άλλο αέρα στην συνέχεια του πρωταθλήματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου