Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΔΡΩΝ 21-22/1/2017 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Νίκες για Λεύκιππο Ηρακλη Αρίωνα και Φιλία είχε το μενού της αγωνιστικής που τελείωσε.
Χθές το Δημοκρίτειο είχε κερδίσει την Θύελλα και ο Εθνικός τον Αίαντα δίνοντας διαφορετικό χρώμα στην βαθμολογία αφού Θύελλα και Αίας υποχώρησαν .Η Φιλία πέρασε τρίτη και Δημοκρίτειο με Λεύκιππο είναι στην κορυφή.
ΣΟΥΦΛΙ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ         53-98
ΠΑΝΘΗΡΕΣ-ΑΡΙΩΝΑΣ         43-80
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ     72-61
ΑΙΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ                     42-52
ΘΥΕΛΛΑ-ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ    53-62 
Πολλά τα παράπονα των ανθρώπων της ΘΥΕΛΛΑΣ για την διαιτησία σε σημείο να κάνουν λόγο για αλλοίωση  του αποτελέσματος με μια υπέρ του δέοντος διαιτησία υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας.
Επικράτησε ένταση μεγάλη με έντονες αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας.
Το παιχνίδι ήταν κακό αμυντικό με ένα κλικ καλύτερη την ομάδα των φοιτητών .

Ο Αρίωνας ανέβασε ταχύτητα στο δεύτερο μέρος και πέρασε ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα στην Καβάλα. Στο πρώτο μέρος ο προπονητής της Χ.Παπαπδόπουλος χρησιμοποίησε πολλά σχήματα με αποτέλεσμα να είναι κοντά στο σκορ η ομάδα της Καβάλας. Όταν βρέθηκε η κατάλληλη φόρμουλα άνοιξε ρυθμό και έδειξε πως είναι πολύ καλύτερη ομάδα κερδίζοντας το παιχνίδι.

Σουφλί- Λεύκιππος  Σε νέα ανάρτηση όλο το υλικό.







 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Δημοκρίτειο Κομοτηνής 21 (11-1)
2. Λεύκιππος Ξάνθης 21 (9-3)
3. Φιλία Ορεστιάδας 20 (8-4)
4. Θύελλα Φερών 20 (8-4)
5. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 19 (7-5)
6. Αίας Κομοτηνής 19 (7-5)
7. Αρίων Ξάνθης 19 (7-5)
8. Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης 16 (4-8)
9. Ηρακλής Καβάλας 16 (4-8)
10. Σπάρτακος Διδυμοτείχου 14 (2-10)
11. Πάνθηρες Καβάλας 13 (3-9)
12. Έβρος Σουφλίου 12 (2-10)

3 σχόλια:

  1. Θύελλα Φερών-ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ 52-63
    Ντέρμπι κορυφής, με νικητές του κορυφαίους..Το αγωνιστικό κομμάτι ήταν απλό, πολύ απλό..Αντι-μπασκετικό μπάσκετ με αντιαθλητικά φάουλ,τεχνικές ποινές, ψευτοτσαμπουκαλίκια και προκλήσεις των γηπεδόχουν..Αλήθεια, όταν ενας 50χρονος προκαλεί έναν 20άρη πόσο θέλει να γίνει το κακό;
    15/10/16 Η Θύελλα Φερών, με buzzer beater κερδίζει το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ 62-63.Τότε διαιτητές της συνάντησης ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΙ! Το τελευταίο σουτ ήταν 2ποντο και όμως μέτρησε για τρίποντο..μετά το τέλος του αγώνα από τις Φέρες μας έλεγαν: "ΤΏΡΑ ΜΈΤΡΗΣΕ"...Αλήθεια που ακριβώς βρίσκεται η αλλοίωση του αποτελέσματος;
    Η κερκίδα των Φερών,σε αντιδιαστολή με την εξαιρετική φιλοξενία της διοίκησης, απέδειξε πως είναι εξαιρετική για να τραμπουκίζει, όχι όμως και να βλέπει μπάσκετ..Βρισιές,χειρονομίες,απειλές με αποδέκτες τόσο τον πάγκο όσο και τους εκτός αποστολής παίχτες που βρίσκονταν στην κερκίδα.

    Συγχαρητήρια στο παιδιά του ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ για την δια πυρός και σιδήρου νίκη...Η ομάδα χτίζει μέταλλο..τα καλύτερα έρχονται...όποιος δεν σέβεται θα φοβάται (σε εντός γηπέδου πλαίσια πάντα, δεν είμαστε Ούνοι εμείς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙ 40 ΛΕΠΤΑ ΟΛΟΣ Ο ΠΑΓΚΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ ΗΤΑΝ ΟΡΘΙΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.ΤΟ Νο8 ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΩ......ΛΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΓΑΛΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ.ΕΠΙ 40 ΛΕΠΤΑ ΠΙΕΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΦΕΡΩΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΟΛΙΣ 11 ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 2 ΒΟΛΕΣ ΝΑΙ 2 ΒΟΛΕΣ.ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ-ΚΕΔ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΚΑΤΕΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΟΥΝ,ΔΕΝ ΧΕΙΡΟΝΟΜΟΥΝ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΝΟΙ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΥΘΗΝΤΙΚΟ ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΕΚΑΣΑΜΑΘ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ 6 ΜΟΝΟ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλον αγώνα παρακολουθήσατε μάλλον..Θα το ξαναπώ..όταν ο 50χρονος φωνάζει στην στατιστικολόγο "Άντε γαμήσου μωρή μαλάκο", όταν ο 50χρονο λέει στο ΝΟ.8 " Έσένα θα σε γαμήσω", όταν η κερκίδα χτυπάει τα κιγκλιδώματα από το 3ο (!!!) λεπτό του αγώνα, έτοιμη να μπουκάρει μέσα...Ευτυχώς ο πρόεδρος της ομάδας δεν σας μοιάζει "κύριοι"..
    Ρωτήστε το Νο.5 των Φερών που μέχρι το 13' έκανε τσαμπουκάδες και έβγαζε αγκώνα για ποιόν λόγο το σταμάτησε, ρωτήστε το Νο.12 των Φερών τι είπε στον αρχηγό του ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ, όταν ήρθε να συγχαρεί την ομάδα στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα..
    Τελικά, ντέρμπι εκτός γηπέδου το παιχνίδι.. Γιατί στο παρκέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή