Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

ΑΣΠΙΔΑ-ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ 9/10/2016


Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για την ΑΣΠΙΔΑ  με αντίπαλο τον ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ. 
Στην έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων έχασε από τον Χ.Τρικούπη  στις λεπτομέρειες πληρώνοντας  την πολύ κακή αγωνιστική εικόνα του τρίτου δεκαλέπτου. Η προσπάθεια που έκανε  στο τέταρτο δεκάλεπτο και η παρ ολίγο νίκη εάν ήταν εύστοχη η προσπάθεια τριών πόντων έδειξε πως η ομάδα μπορεί  να στέκεται όρθια μπορεί να δείξει πολλά παραπάνω από την πρώτη της συμμετοχή στην Β΄Εθνική κατηγορία αλλά εάν θέλει να μπει στο κλαμπ των δυνατών της κατηγορίας  θα πρέπει να αποκτήσει διάρκεια σε όλο το παιχνίδι της. Μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί θα πρέπει να μειώσει τα παιδικά λάθη στο ελάχιστο.
Η ΑΣΠΙΔΑ  έδειξε  "άλλο" οργανωτικό πνεύμα με την καθιέρωση αίθουσας τύπου τα εγκαίνια της οποίας έγιναν με την παρουσίαση της ομάδας. Από το παιχνίδι που ακολουθεί (ΕΡΜΗΣ-ΑΓΙΑΣ) και έπειτα θα υπάρχει συνέντευξη τύπου παικτών και προπονητών βάζοντας μας  σε άλλες διαστάσεις και τακτικές που οι των μικρών εθνικών κατηγοριών δεν έχουμε συνηθίσει (Σαν παλιότερος στον χώρο πρόλαβα και είδα μερικές τέτοιες συνεντεύξεις τύπου  επιπέδου Εθνικής κλπ.).
Εύχομαι να καθιερωθεί  γιατί έτσι ίσως  να γίνονται γνωστά κάποια στοιχεία άγνωστα να λειτουργήσει καλύτερα το κομμάτι της ενημέρωσης  στην περιοχή μας και να πάψει η λογική του κολλητού της εκ των έσω πληροφόρησής (υπάρχει η κατάλληλη διαφήμιση μπύρας πολύ επιτυχημένη ) .
Για  το παιχνίδι σίγουρα η ΑΣΠΙΔΑ  θέλει νίκη και μόνο νίκη κυρίως γιατί φέτος δεν υπάρχει στο μυαλό προπονητών και παικτών η σκέψη  για  εντός έδρας ήττα  . Θέλει την νίκη γιατί διαφορετικά θα μετράει δύο ήττες και θα αρχίσει με τον χειρότερο τρόπο μια προσπάθεια με αρκετά μεγάλους στόχους.



 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Σας ενημερώνουμε πως μετά το τέλος του αγώνα μπάσκετ ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ - ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ, θα ακολουθήσουν δηλώσεις των προπονητών και παικτών των δύο ομάδων στην αίθουσα τύπου του κλειστού γυμναστηρίου "Χ.Χριστοδούλου"
Από το ΔΣ της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου