Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ

Η  αναμέτρηση σίγουρα θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί μόλις μία εβδομάδα πριν προηγήθηκε άλλη μία αναμέτρηση στα πλαίσια του κυπέλλου όπου ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ πήρε την νίκη πρόκριση στον επόμενο γύρο .
Τώρα σειρά είχε το πρωτάθλημα πρώτη ουσιαστικά παρουσία της νέας ομάδας αό την οποία όλοι περιμένουν να δείξει εικόνα ανάλογη με τον τίτλο φαβορί που της έδωσαν.και δικαίωσε τον τίτλο αυτόν με την νίκη του και την απόδοσή του στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού.
Και αυτή τη φορά  έδειξε στην πράξη πως ακόμη και όταν οι σταρ της ομάδας δεν τραβάνε έχει πολλές επιλογές στον πάγκο  για να κερδίζει τα παιχνίδια.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ   είναι μια ομάδα που έχει πρόβλημα στους ψηλούς  και στηρίζεται στην ενέργεια της περιφέρειάς της .Πίεση στην άμυνα με σκοπό να δημιουργεί πρόβλημα στους αντιπάλους και χτύπημα στην αντεπίθεση. Όπλο του επίσης το καλό σουτ από την περιφέρεια αυτό που τον έδωσε ελπίδες και μια καλή αγωνιστική παρουσία στο παιχνίδι κυπέλλου.
0 φιλοξενούμενος σαφώς έχει πιο γεμάτο ρόστερ  περισσότερες επιλογές και ακόμη περοσσότερες φιλοδοξίες.
Φυσικά όλα αυτά πρέπει να αποδεικνύονται στον αγωνιστικό χώρο.
Σ πρώτο μέρος κάτι τέτοιο δεν είδαμε. ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ  ήταν πολύ κακός ια ένα ακόμη παιχνίδι στο πρώτο μέρος. Επεσε  στην παγίδα του αντιπάλου  έκανε πολλά λάθη με αποτέλεσμα να υπάρχει μόνο μια ομάδα  που να λειτουργεί με αγωνιστικό πλάνο στο παρκέ και είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ αυτός που καταφέρνει να πάρει κεφάλι  με την λήξη του δεκαλέπτου με τρίποντο 21-18.
Η εικόνα στο δεύτερο  μέρος αλλάζει με τον φιλοξενούμενό να δείχνει βελτιωμένος και να βάζει αυτός τα δύσκολα στον ΗΡΑΚΛΗ. Κάπου εδώ οι διαιτητές στην προσπάθειά τους να δείξουν πως αυτοί είναι οι ηγέτες της αναμέτρησης και δεν θα επιτρέψουν παρεκτροπές κάνουν λόγω εμπειρίας λάθη και χρεώνουν με φάουλ τραβηγμένα απ΄τα μαλλιά τους παίκτες και των δύο ομάδων.
Δεν βλέπουν εξόφθαλμα φάουλ  και για να διορθώσουν τα προηγούμενα λάθη πέφτουν στην παγίδα και σφυρίζουν  πολλά αντιαθλητικά χρεώνουν Τ.Π  κλπ.
Ο  ΗΡΑΚΛΗΣ  που μέχρι τότε  είχε κάποια πρωτοβουλία κινήσεων και σχετική ευστοχία αναγκάζεται να πάρει τάμ όταν ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ  περνάει μπροστά  με  2 πόντους  στο 06,59.25-27.
Δεν μπορεί  όμως  να βελτιώσει την εικόνα του  και στο 02,40 το σκορ γίνεται  27-38 για να κλείσει  με  34-44  υπέρ του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ..
Τρίτο δεκάλεπτο και όλα γίνονται πιο ξεκάθαρα. Ο ΛΕΚΙΠΠΟΣ  παίρνοντας βοήθεια από όλους τους παίκτες του και θα πρέπει να σταθώ στους δύο μικρούς ΖΑΡΡΑ  και  ΤΣΙΛΟΓΛΟΥ
 {που έδειξαν ότι  μπορεί να βασισθεί σε αυτούς ο προπονητής τους }ανεβάζει την διαφορά και κλειδώνει την νίκη παρόλο που ο προπονητής του φωνάζει πως τίποτα  δεν έχει τελειώσει.
03,46  το σκορ ξεφεύγει  και άλλο  44-66  με επιμέρους σκορ 10-22.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο  απλά οι διαιτητες χάλασαν την εικόνα του παιχνιδιού  έριξαν τον ρυθμό και εκμεταλευόμενος  την ευκαιρία ο ΗΡΑΚΛΗΣ  απλά κατάφερε να μειώει την διαφορά.
Σαν συμπέρασμα θα σταθώ στην δήλη του προπονητή  του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ  .
Μπορούσαμε  καλύτερα  και σίγουρα  θα πρέπει να δούμε καλύτερα  το θέμα ψυχραιμία  και συγκέντρωση  στο παιχνίδι. Δεν πρέπει να δίνουμε το δικαίωμα σε κανένα  και να φορτωνόμαστε  επιπόλαια  φάουλ.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου