Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΣΠΙΔΑ Συνέντευξη τύπου και παρουσίαση παικτών.

Με μια άκρως επιτυχημένη κίνηση πρωτόγνωρη για τα μπασκετικά δεδομένα της περιοχής μας η ΑΣΠΙΔΑ  παρουσίασε τα νέα  μεταγραφικά της αποκτήματα αλλά και την όλη φιλοσοφία της τόσο οργανωτικά όσο και τον αγωνιστικό σχεδιασμό και τους στόχους που έχει για την νέα χρονιά στην Β΄Εθνική κατηγορία.
Άριστη κίνηση αν και υπήρχε μια αμηχανία (συμβαίνει σε κάθε αρχή) και σίγουρα αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους έτρεξαν και τρέχουν για την υλοποίηση των όσων έχουν γίνει και όσων έπονται. Προηγήθηκε μια μικρή ενημέρωση από τον Π,Ραπτόπουλο και τον Δ.Παναγιωτόπουλο με άξονα την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας -ακαδημίας συνολικά τους στόχους που έθεσαν για το μεγάλωμα και την αύξηση των επιτυχιών την προσπάθεια για ακόμη μεγαλύτερη προβολή της ομάδας και είναι χαρακτηριστική η επισήμανση του Δ.Π πως σήμερα στην κατάταξη της ΕΚΑΣΑΜΑΘ η  ΑΣΠΙΔΑ κατέχει την 2η θέση .Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Κ.Ιωαννίδης που έκανε μια μίνι παρουσίαση της μέχρι τώρα δουλειά στο κομμάτι της προετοιμασίας. Ακολούθησαν οι αρχηγοί Γ.Στεφανίδης και Α.Κουτσογιάννης (αύριο τελειώνει η εργένικη ζωή) και τέλος τον λόγο πήραν οι νέοι παίκτες . Παράλληλα με την παρουσίαση του κάθε ομιλητή ακολουθούσαν ερωτήσεις από τα ΜΜΕ.
Αυτά σαν μια μικρή γεύση και σε νέα ανάρτηση τα όσα λέχθηκαν  στην ωραία αυτή παρουσίαση.
Η όλη δραστηριότητα έλαβε χώρα στον χώρο της πρώην αίθουσας με τα βάρη που διαμορφώθηκε κατάλληλα ενώ στον κάτω χώρο του γηπέδου διαμορφώθηκε ένας νέος χώρος για τα όργανα γυμναστικής. Στο κομμάτι της προβολής και της οργάνωσης το έγραψα και πάλι η ΑΣΠΙΔΑ κάνει επαγγελματικές κινήσεις .

Όλη η παρουσίαση 

https://www.facebook.com/Aspida-Xanthis-Basketball-Club-164392570417569/?fref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου