Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ?????

Τέτοιο επίπεδο ανοργανωσιάς δεν είναι πρώτη φορά αλλά κάποιες φορές έτσι φωτογραφίζονται συγκεκριμένες τακτικές  και στόχοι.
Τα προκριματικά Νεανίδων για πρώτη φορά στην ιστορία ξεκινούν Παρασκευή 22/4/2016  δηλαδή με το που τελειώνουν το σχολείο θα πρέπει να μπούνε στο λεωφορείο και να πάνε ΘΕΣ/ΝΙΚΗ  .

Συμμετέχουν ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ , ΑΓΕΠ  ΠΕΙΑΙΡΊΑΣ
(αν το γράφω σωστά) και η ΑΣΠΙΔΑ.
Παιχνίδια θα γίνουν ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/4  ΣΑΒΒΑΤΟ 23/4  και  ΚΥΡΙΑΚΗ 24/4.
Την Κυριακη  ξεκινούν τα προκριματικά των Κορασίδων και επειδή κάποιοι σκέφτηκαν ότι η ομάδα της Πτολεμαϊδας συμμετέχει και εδώ  και θεωρείται φαβορί να τύχει διευκόλυνσης έτσι ώστε να τελειώσουν οι νεάνιδες την Κυριακή (Ρεπό ο Απόλλωνας την Κυριακή) και να ξεκινήσουν οι κορασίδες.
Δηλαδή η ομοσπονδία έκρινε από τώρα ποια ομάδα θα περάσει στην επόμενη φάση σε Νεάνιδες και Κορασίδες και γι αυτό αυτή η χρονική πίεση και η μετάθεση μια μέρα νωρίτερα οι αγώνες που παραδοσιακά ξεκινούσαν το Σάββατο του Λαζάρου δηλαδή τώρα θα έπρεπε 23/4/2016.
Υπάρχει περίπτωση τον τίτλο του πρωταθλητή ΕΚΑΣΑΜΑΘ να τον κατακτήσει η ΑΣΠΙΔΑ  εάν χάσουν οι ΠΑΝΘΗΡΕΣ  από τον ΑΣΤΕΡΑ . Υπάρχει η περίπτωση η ΑΣΠΙΔΑ  στις Νεάνιδες να είναι αυτή η νικήτρια των προκριματικών όπως μπορούν και οι υπόλοιπες ομάδες . Τότε θέλω να δω την ομοσπονδία  τι θα κάνει. Ξεκάρφωμα  εντελώς.

Και μετά θέλουν τον λόγο από διαιτητές και λοιπούς. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Και όποιος έχει προσβάσεις  στα ανώτατα κλιμάκια κάνει την δουλειά του οι υπόλοιποι απλά συμπληρώνουν τους ομίλους.

Την Παρασκευή ξεκινάει η προσπάθεια της ΑΣΠΙΔΑΣ  να πάρει το εισιτήριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Οι ευχές όλων μαζί τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου