Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 15/10/16

Το πρώτο  μπαμ της δεύτερης αγωνιστικής από την ΘΥΕΛΛΑ που διόρθωσε την έναρξη της με την εντός έδρας ήττα  από την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ. Κέρδισε την νεανική ομάδα του ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ με τρίποντο του ΞΕΝΟΥ στα 01,07 πριν τη λήξη με 62-63
Νίκη  για την ΦΙΛΙΑ  με  59-52  τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ.
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ 65-46
Κέρδισε ο ΑΙΑΣ ή έχασε ο γηπεδούχος ΕΘΝΙΚΟΣ  με 43-47 !!!
Το σίγουρο είναι πως έχασε το μπάσκετ με τέτοιο σκορ με 10 κόμμα κάτι πόντους ανά δεκάλεπτο !!!!!

ΣΟΥΦΛΙ
Άνετη νίκη και για τον ΑΡΙΩΝΑ με 75-62 τους ΠΑΝΘΗΡΕΣ  του Ν.Καλφόπουλου.
Χωρίς κανένα πρόβλημα  ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ καθάρισε την ηρωική οχτάδα του ΣΟΥΦΛΙΟΥ με 81-45








ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ-ΘΥΕΛΛΑ

Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες με την πρώτη να θέλει να διπλασιάσει τις νίκες  με αντίπαλο μια ομάδα που προερχόταν από ήττα εντός έδρας. Μια πολύ γυμνασμένη ομάδα με ένα κορμό τριών παικτών που ξέρουν καλό μπάσκετ και οι υπόλοιποι να εκτελούν ρόλους πίεσης στον αντίπαλο σε όλο το παιχνίδι και σε κάθε χώρο του γηπέδου.
Αν πετύχαινε η συνταγή της γηπεδούχου ομάδας θα έπαιρνε την νίκη μια νίκη την οποία θεωρητικά κρατούσε μέχρι και την έναρξη του τετάρτου δεκαλέπτου. Μέχρι εκείνο το σημείο η διαφορά ήταν συν12  για τους γηπεδούχους με την ΘΥΕΛΛΑ να προσπαθεί να βρει ρυθμό.
Έχει δημιουργήσει και μια παράδοση στο τρίτο δεκάλεπτο να είναι καταστροφική και να προσπαθεί να μαζέψει το παιχνίδι στο τάτερτο και τελευταιο δεκάλεπτο. Αυτή τη φορά η προσπάθεια πέτυχε κατάφερε και μάζεψε τη διαφορά και πριν τη λήξη του παιχνιδιού με τρίποντο ο ΞΕΝΟΣ  έδωσε την νίκη στην ομάδα του.
Την αγωνιστική που ακολουθεί  υποδέχεται τον ΑΡΙΩΝΑ.

 Ο   οποίος ΑΡΙΩΝΑΣ παίζοντας με μικρούς μιας κια είχε απουσίες πρόσφερε θέαμα και πήρε την νίκη απέναντι σε μια άλλη νεναική ομάδα τους ΠΑΝΘΗΡΕΣ. Θα μπορούσε να είναι παιχνίδι Κ19-20 ή εφηβικό. Ωραίο θέαμα  πρόσφεραν οι παίκτες και τον δύο ομάδων δικαίωνοντας όλους όσους πιστεύουν ότι σε αυτές τις κατηγορίες πρέπει να παίζουν μικροί από τις υποδομές των ομάδων .









Και αυτό γιατί στο επόμενο παιχνίδι ο αντίπαλος του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ  το  ΣΟΥΦΛΙ δεν είχε αυτή τη δυνατότητα και παρέταξε 8 ηρωικούς παίκτες που έκαναν πολλά χιλιόμετρα για την αγάπη τους το μπάσκετ.
Δεν αντέχει σε καμιά κριτική το παιχνίδι  γιατί ήταν πολλά με λίγα και μια σπουδαία ευκαιρία να δοκίμασει ο Π.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  όλους τους παίκτες του.
 Για ένα ακόμη παιχνίδι ο μικρός Μάριος Τσίλογλου δικαίωσε  τον προπονητή του για τον χρόνο που του δίνει.

Εναρξη
 Τα κορίτσια της γραμματείας  τα δικά μας κορίτσια


 Το  Νο 13 από το ΣΟΥΦΛΙ  ήταν πολύ καλός στα σουτ τριών πόντων.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου