Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΣΠΙΔΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ & ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Συνέχεια των όσων λέχθηκαν  στην ωραία εκδήλωση της ΑΣΠΙΔΑΣ.
Να ξεκινήσω από την πλήρη αναδιοργάνωση σε πρόσωπα  και ευθύνες. Σε αυτό το κομμάτι υπάρχει μια ριζική  αναδιοργάνωση  και συγκριτικά  με το παρελθόν  όπου ο εκάστοτε προπονητής έτρεχε να βρει  σπόνσορες  η διαφορά είναι παρόμοια με μια σύγκριση του πρώτου δορυφόρου ΣΠΟΥΤΝΙΚ με τους σημερινούς.
Είχα επισημάνει ότι με την αναγγελία και μόνο της δημιουργίας  της νέας ακαδημίας στην πόλη  οι άνθρωποι της ΑΣΠΙΔΑΣ  λες και τους χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα και σε μια στιγμή ξύπνησαν από τον λήθαργο  και έκαναν σε επίπεδο οργάνωσης  όσα δεν έγιναν τα προηγούμενα 25  χρόνια.
Και μόνο που έχουν δικό τους χώρο-γήπεδο και τα πλεονεκτήματα που τους δίνει αυτή η παροχή πήγαν ένα βήμα μπροστά την ομάδα. Χρειαζόταν όμως και οργάνωση υψηλού επιπέδου για να υπάρξει συνέχεια. Είναι ξεκάθαρο ότι από την οικονομική κρίση θα επιβιώσει όποιος οργανωθεί και κοιτάξει να πουλήσει καλύτερα το προϊόν του. Αυτό σημαίνει οργάνωση προβολή ανθρώπους με όρεξη και όραμα. Και για την ώρα αυτό φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά και στην τελική όλη αυτός ο ανταγωνισμός μόνο καλό θα κάνει στις ακαδημίες και στο τοπικό μπάσκετ.
Αυτό το κομμάτι πρόβαλα τόσο με τις εργασίες που έκαναν με την εικόνα που θέλουν να προβάλουν όσο και με τις δηλώσεις τους.
Το νέο μοτό της ομάδας θα έλεγα είναι Είμαστε οι καλύτεροι οι πιο οργανωμένοι έχουν υποδομή και κυρίως επιτυχίες και την μεγαλύτερη αγωνιστική εκπροσώπηση .

Αν δείτε προσεκτικά τις ανακοινώσεις από τον ΑΠΡΙΛΙΟ και μετά αυτό πρόβαλαν γιατί προφαν΄ς είδαν ότι το μέλλον χρειάζεται πολύ κουπί.

Και δεν το έκρυψαν άσχετα εάν το λένε με πλάγιο τρόπο ότι σκοπός τους όχι άμεσος αλλά με μια σταθερότητα είναι η άνοδος πιο ψηλά έτσι ώστε η ΑΣΠΙΔΑ  να είναι το μέτρο σύγκρισης και το σημείο αναφοράς  στην πόλη κυρίως  αλλά και στην περιφέρεια. Η αναφορά για αλλαγή έδρας εάν ακολουθήσει ο κόσμος  από τον Π.Ραπτόπουλο οι μεταγραφικές κινήσεις η δήλωση του Γ.ΑΣΗΜΑΚΗ ότι η ΞΑΝΘΗ και η ΑΣΠΙΔΑ  μπορούν να χαρακτηρισθούν "Εμπορική πόλη και ομάδα"  αν μη τι άλλο αυτό δείχνουν.

Και κα΄νενας παίκτης πέραν από τις όποιες οικονομικές απολαβές δεν πηγαίνει σε μια ομάδα που θα έχει στόχο απλώς να μείνει ζωντανή  σε μια κατηγορία. Πόσο μάλλον όταν αυτός λέγεται ΑΣΗΜΑΚΗΣ  ή ακόμη περισσότερο όταν είναι νέοι και φιλόδοξοι.
Σίγουρα είναι ξεκάθαρο ότι δεν βιάζονται  να πετύχουν άμεσα τους υψηλούς στόχους.
Φαίνεται να είναι προσγειωμένοι και επιδιώκουν πρώτα μια σταθεροποίησή  για τη χρονιά που έρχεται  και  στην νέα αγωνιστική  περίοδο να μπούνε οι μεγάλοι στόχοι.
 Τρέξιμο για εύρεση χορηγών που είναι σημαντικοί οικονομικοί παίκτες της περιοχής και όχι μόνο που σημαίνει πως το εμπορικό πρεστιζ της ομάδας έχει μεγάλη εμβέλεια .

Την επιβεβαίωση των παραπάνω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μπορείτε να την ακούσετε από τα βίντεο με τις δηλώσεις των παικτών.

Κλείνοντας να σταθώ στους αρχηγούς της ομάδας τις εμβληματικές μορφές του σύγχρονου μπάσκετ της πόλης μας.
Στην ερώτηση εάν θα ήθελαν να κλείσουν την καρίερα τους και πάλι σε μια μεγάλη κατηγορία όπως σχεδόν ξεκίνησαν με τον τότε ΑΣ ΞΑΝΘΗ  οι ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ - ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ
 (Πάει κρεμάστηκε και αυτός τέλος η εργένικη ζωή) υπερθεμάτισαν πως θα μπορούσε να είναι ακόμη πιο ψηλά  η τελευταία τους αγωνιστική περίοδος!!!!!!!! 

Και φυσικά για να μην χαλάσει η παράδοση θα πρέπει να πω για τις τυχόν αρνητικές συνέπειες που μπορεί να έχει η όλη εξέλιξη. Στέκομαι σε ένα και μόνο σημείο και όχι σε θέματα ανταγωνισμού συνεργασιών μεταξύ των ακαδημιών κλπ κλπ.
Αυτό που τόσα χρόνια πιστεύω ότι πρέπει να γίνεται είναι να δίνονται ευκαιρίες στα μικρά παιδιά (το καλύτερο παράδειγμα ο ΑΣΤΕΡΑΣ  και φέτος αναγκαστικά η ΣΑΝΤΑ) .
Παρ όλες τις επιδιώξεις των ανθρώπων της ομάδας  κομμάτι δύσκολο να έχουν έστω και μικρό ενεργό ρόλο οι δύο μικροί  της ομάδας ΝΤΕΜΑΙ και ΠΑΤΣΗΣ. 
Μακάρι  στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου να βγω ψεύτης  και τότε θα είμαι περισσότερος ικανοποιημένος 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου