Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΙΛΙΚΑ ΑΣΠΙΔΑ - ΑΕΚ

Ένα ακόμη φιλικό  για τις δύο ομάδες που παίζουν σε διαφορετικές κατηγορίες,
Από την αρχή η γηπεδούχος ΑΣΠΙΔΑ  κράτησε ψηλούς ρυθμούς σε άμυνα και επίθεση και επέβαλε τον ρυθμό της. Η ΑΕΚ  προσπάθησε να αντιδράσει και να μείνει στο παιχνίδι αλλά ήταν εμφανής η διαφορά δυναμικότητας.Σαν παιχνίδι ήταν καλό με γρήγορο ρυθμό και από τις δύο ομάδες πιο αποτελεσματική η ΑΣΠΙΔΑ  με κακά ποσοστά ευστοχίς για την ΑΕΚ.
Είναι ξεκάθαρο΄πως η ΑΣΠΙΔΑ  κατά κύριο λόγο θα στηριχθεί  στα δύσκολα τουλάχιστον στις τρεις από τις έξι μεταγραφές και είναι οι ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΜΑΝΔΑΛΑΚΗΣ και ΤΣΙΑΒΕΣ  μαζί με τους έμπειρους ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ και ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ με τους υπόλοιπους  να έχουν ειδικούς ρόλου.
Μπορεί σήμερα να μην πήραν όλη την ομάδα στην πλάτη  αλλά ήταν εμφανές πως ο ρόλος τους και οι ευθύνες που θα έχουν στα δύσκολα θα είναι αυξημένες.
Από την άλλη η ΑΕΚ  ήταν σαφώς καλύτερη από το προηγούμενο παιχνίδι με Ξανθιώτικη ομάδα  έδειξε πως δένει με΄ρα με την ημέρα  και θα είναι ανταγωνιστική στην έναρξη της Γ΄Εθνικής κατηγορίας. Έδειξε καλύτερη ομοιγένεια και συνεραγία μεταξύ των παικτών  είχε πολλές επιλογές από τον πάγκο αλλά έκανε πολλά λάθη στην πίεση που άσκησε η ΑΣΠΙΔΑ  και  ήταν κακή σε ποσοστά στα  ελεύθερα σουτ
 Το πρώτο θέλει δουλειά το δεύτερο έχει να κάνει με την ψυχολογία του κάθε παίκτη.
Πάντως η γενική εντύπωση είναι πως και οι δύο ομάδες θα είναι εκ των πρωταγωνιστριών στην νέα περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου