Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ 24-25/9/2016

Ιδιαίτερη χρονιά η φετινή  για το τοπικό πρωτάθλημα.
Ο τρόπος διεξαγωγής  του την προηγούμενη χρονιά κρίθηκε επιτυχημένος.
Φέτος  στα ίδια χνάρια μόνο που ο πήχης εκ των πραγμάτων ανεβαίνει ακόμη περισσότερο και αυτό γιατί υπάρχουν νέες δυνάμεις στον χώρο.
Ο υποβιβασμός του ΓΣΕ  στο τοπικό πρωτάθλημα σε καμία περίπτωση δεν έριξε το ηθικό των εκεί παραγόντων. Αντίθετα  έκαναν το αδιανόητο  για εποχές κρίσεις. Κράτησαν τον προπονητή τους Παπαδόπουλο τον πρώτο σκόρερ Αδαμόπουλο και τίναξαν την μπάνκα με την μεταγραφή επιστροφή του Χάρη Βαϊβατόπουλου. Και μόνο η ανάγνωση των παραπάνω ονομάτων σημαίνει πολλά και δείχνει τι θέλουν που δεν είναι τίποτα άλλο από την άνοδο. Ο ΓΣΕ  θα αγωνίζεται στον πρώτο όμιλο που όμως εκεί θα παίζει και ο εκ βάθρων ανανεωμένος ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΡΑΜΑΣ που προχώρησε και αυτός σε σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις. Υπάρχει όμως και η παραδοσιακή δύναμη του ομίλου ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ  που έχασε την άνοδο από τον ΑΣΤΕΡΑ και με δεδομένο την τάση για το ποιος είναι το αφεντικό στις ΣΕΡΡΕΣ θα επιτρέψει το λιγότερο δριμύτερος φέτος.
Άγνωστος Χ  παραμένουν οι ΤΙΤΑΝΕΣ  .
Φέτος το κέντρο βάρους  άλλαξε όμιλο. Ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ο δεύτερος όμιλος στην πράξη ήταν ο πιο ανταγωνιστικός  έρχονται οι αλλαγές που προανέφερα  και αλλάζουν τα δεδομένα.
Αλλάζουν όμως και ουσιαστικά ??
Δεν είναι ρητορικό ερώτημα γιατί διεργασίες υπάρχουν και στον δεύτερο όμιλο.
Μπορεί να υπάρχει μια σταθερότητα από πλευράς δυναμικής στις γνωστές δυνάμεις του ομίλου αλλά η ύπαρξη δύο νέων ομάδων στην κατηγορία αλλάζει το σκηνικό.
Πρώτη ομάδα αυτή των φοιτητών του ΔΠΘ  παιδιά της ακαδημίας που οι πληροφορίες λένε για 4εις πρωινές και 4εις απογευματινές προπονήσεις που σε απλά Ελληνικά σημαίνει αντοχή και τρέξιμο  στα παιχνίδια και τα δύσκολα έρχονται για τους έμπειρους δε με μικρότερες αντοχές έμπειρους παίκτες. Και το μεγάλο μπαμ έγινε φυσικά με την Ακαδημία του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ που τάραξε τα νερά σε κάθε περίπτωση κυρίως στην πόλη της ΞΑΝΘΗΣ  και ως φυσικό επακόλουθο  στην ευρύτερη περιφέρεια. Το πως και το γιατί τα ξέρετε.
Με δεδομένα αυτά  το επόμενο ΣΚ  θα ξέρουμε πάνω κάτω την δυναμική τριών ομάδων της κατηγορίας  στα πλαίσια του τουρνουά που ετοιμάζει ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ.
Το Σάββατο λοιπόν θα παίξουν στις 06,00  ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ  -ΓΑΣ  και στις 08,00  ΑΡΙΩΝ-ΓΣΕ
Την Κυριακή  θα γίνει στις 05,00  ο μικρός τελικός και στις 07,00  ο μεγάλος.
Η πιο αδύναμη ομάδα είναι αυτή του ΓΑΣ  παρόλο που αγωνίζεται  στην Γ΄ΕΘΝΙΚΗ  . Η ομάδα του ΔΠΘ "ΔΗΜΟΚΡΊΤΕΙΟ" την αντιμετώπισε σε άλλο τουρνουά και την κέρδισε.
Αντίστοιχα  ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ έδειξε πολύ καλά στοιχεία κέρδισε 2 από τα τρία φιλικά  Έχασε από τον ΑΣΤΕΡΑ  κυριολεκτικά στο  πρώτο παιχνίδι του ως ομάδα και στην συνέχεια κέρδισε την ΑΕΚ  στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ και στην ΑΛΕΞ/ΛΗ τον ΕΘΝΙΚΟ.
Σύμφωνα με τα μέχρις στιγμής αποτελέσματα  μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΓΑΣ  και να πάει στον τελικό.
Στο άλλο παιχνίδι που είναι η μεγάλη ευκαιρία όλων να μετρήσουν την δυναμικότητα του ΓΣΕ  ο ΑΡΙΩΝΑΣ  εάν τα καταφέρει θα βάλει αυτόματα υποψηφιότητα  για άνοδο. Αν όχι τότε θα ξέρουμε πως ο ΓΣΕ  είναι και φαβορί όχι μόνο    στα χαρτιά.
Πρώτης τάξεως ευκαιρία λοιπόν για να μετρήσουν δυνάμεις όλοι.
        Κλείνοντας  μια πρόβλεψη  δύο παικτών .
Να το ξέρεις ότι η ομάδα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και θα είναι αυτή που θα ανέβει κατηγορία
{Τα ονόματά τους  και η ακριβής πρόβλεψη μετά το τουρνουά}

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου