Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Ο ΧΑΡΗΣ στον ΓΣΕ.

Μπορεί το καλοκαίρι να  χρειαζόμαστε χαλαρότητα και να μην υπάρχουν νέα αλλά φαίνεται ότι εκεί στον ΓΣΕ  βλέπουν με άλλο μάτι την κατάσταση.
Δεν φτάνει που είναι ήδη μια πολύ πλήρης ομάδα για τοπικό πρωτάθλημα αποφάσισαν να προχωρήσουν ακόμη περισσότερο. Και βάζουν φωτιά  στον Νομό Καβάλας.
Όποιος μπορεί να δώσει εξηγήσεις στην τελευταία σπουδαία μεταγραφή του ΓΣΕ που είναι ο δικός Χάρης  Βοιβοτόπουλος  ας το κάνει.
Παίκτης με εμπειρίες σε Α2  με σπουδαίες χρονιές τα τελευταία χρόνια σε ομάδες  Β΄ Εθνικής  αποφάσισε φέτος να παίξει  σε τοπικό πρωτάθλημα (ΕΚΑΣΑΜΑΘ).
Η σχέση που έχει με τον Β.Μουλάκη     φαίνεται ότι είναι άριστη αλλά φτάνει μόνο αυτό?
Φαίνεται  πάλι πως ο ΓΣΕ  θέλει με κάθε τρόπο την άνοδο και οι κινήσεις ενίσχυσης των υπολοίπων ομάδων βλέπε ΑΠΟΛΛΩΝ τον ανάγκασαν να προχωρήσει  ακόμη περισσότερο.
Παίκτες επιπέδου  σαν τον ΧΑΡΗ  είναι πολυτέλεια στην κατηγορία και ακόμη περισσότερο κίνητρο προσέλκυσης θεατών αλλά στοιχίζει ο Χάρης και ο κάθε Χάρης. Την ίδια στιγμή  που ομάδα της ΞΑΝΘΗΣ παλεύει να βρει παίκτη ρακέτας  και δεν μπορεί να το καταφέρει έρχεται ο ΓΣΕ  και κάνει αυτή τη κίνηση. Βγάλτε συμπερασμα.
Μια από τα ίδια οι δύο ομάδες της ΚΑΒΑΛΑΣ στην Γ΄Εθνική που προσπαθούν να κλείσουν το ρόστερ τους και πάσχουν υπερβολικά στην ρακέτα. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι σε καλύτερη κατάσταση ενώ στην ΣΑΝΤΑ  η φυγή του ΚΟΥΜΛΕΛΗ που ήρθε  σαν συνέχεια  αυτής του ΜΑΝΑΚΑ (και οι δύο  στην ΕΝΩΣΗ ΚΑΒΑΛΑΣ)  συν αυτές των ΧΑΡΙΖΑΝΗ και  ΣΟΥΛΙΔΗ που αποδυνάμωσαν την ρακέτα της.
Βλέπετε μια ομάδα στο τοπικό  να κάνει κινήσεις  επιπέδου Β΄Εθνικής  και αυτές της Γ΄ κατηγορίας να προσπαθούν να μαζέψουν υλικό  .  Υπάρχει για φέτος  το εξής  Μοτό....Όλοι φέτος Γ΄ΕΘνική  υπάρχουν πολλές ομάδες................
Αναφέρθηκα στον Γ.Μανάκα που είναι πια μέλος της ομάδας στην Α2  Ενωση Καβάλας.
Είναι ένα σκαλοπάτι για τον μικρό  μια ευκαιρία να δείξει αυτό που μπορεί και πιστεύω ότι την κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί θα την αξιοποιήσει. Καλή πορεία Γιώργο.
Στον ΑΣΤΕΡΑ  που ξεκινάνε στις 18-20/8/16  την προετοιμασία  νιώθουν καλύτερα με την εξέλιξη του θέματος Αθανασιάδη.Αν όλα πάνε καλά  τότε πιστεύουν σε μια καλή παρουσία  στην κατηγορία.

 

23 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Είναι γνωστό ότι η ΑΣΠΙΔΑ έψαχνε εδώ και καιρό παίκτη ρακέτας για να δέσει με τους ΠΕΤΣ και ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ .Αν σκεφτείς και την φυγή του ΠΑΛΛΑΚΗ είχαν μείνει δύο ψηλοί οπότε ήταν επιτακτική ανάγκη για τρίτο ψηλό. Έγιναν κρούσεις σε ΜΑΝΑΚΑ (σίγουρο αυτό) και ακούσθηκαν και γράφτηκαν πολλά ονόματα. Αυτά για πριν ένα δύο μήνες . Τώρα δεν ξέρω κάτι.

      Διαγραφή
    2. Για διάβασε και το παρακάτω άρθρο ...
      http://www.xanthi-sport.gr/26678

      Διαγραφή
  2. ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΎΚΟΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πρόσεξες προσπάθησα να κρατήσω αοστάσεις αλλά κάποιες "απορίες" ίσως να βγήκαν ως συμπεράσματα.

      Διαγραφή
  3. Ο εχθρός του καλου ειναι το καλύτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έγραψα ότι θα είναι σπουδαίο για το τοπικό πρωτάθλημα (αναβάθμιση) να βλέπουμε σαν θεατές τον ΧΑΡΗ να παίζει αλλά θα είναι και σπουδαία ευκαιρία για τους αντιπάλους του στο παρκέ. ΟΠότε είμαι της λογικής που παραθέτεις. Από την άλλη φαίνεται ότι το μέγεθος της κίνησης είναι πολύ μεγάλο και υπερβαίνει το τοπικό πρωτάθλημα σε κάθε επίπεδο. Άποψη μου και μόνο.

      Διαγραφή
  4. Δημήτρη πώς την βλεπεις την ασπιδα φέτος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1ο Για τους ΦΑΝ της . Η ομάδα φέτος δεν θα έχει την εικόνα της πρώτης χρονιάς στην Β΄Εθνική. Σαφώς πιο ώριμη με άριστο υλικό θα κοιτάξει στα μάτια τους αντιπάλους και με δεδομένο την καυτή της έδρα πιστεύω ότι θα τερματίσει σε πολύ καλή θέση. Τόσο η οργάνωση όσο και η δουλειά που γίνεται αυτό ακριβώς θα επιβεβαιώσουν.
    2ο Για τους αντιπάλους. Μια από τα ίδια . ΌΠως ανέβηκε έτσι θα κατέβει κατηγορία. Ότι και κάνουν παίκτες και προπονητές στο τέλος η κατάληξη θα είναι ίδια. Απορώ γιατί κάνουν τόσα έξοδα ?

    Και για το σοβαρό της ερώτησης. Έφυγε πολύς κόσμος ήρθε αρκετός. Μετά από χρόνια 3-4 υπάρχει τέτοια είσοδος έξοδος παικτών. Αν δέσει το υλικό θα έχει καλή πορεία (σωτηρία). Ίσως η πρώτη χρονιά που χάθηκαν άδικα στον πόντο εντός έδρας παιχνίδια να έχει διδάξει αρκετά. Αξίζει και πρέπει να υπάρχει ομάδα σε μεγάλη κατηγορία και ακόμη περισσότερο όσο ο κόσμος την ακολουθεί.
    Αυτό που θέλω να δω φέτος είναι να έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής οι μικροί διαφρετικά ακόμη και να μείνει δεν θα μου κάνει αίσθηση. Οι ομάδες θα πρέπει να στηρίζονται στο δικό τους υλικό.
    Οι μισθοφόροι έρχονται και φεύγουν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ισχυει το δημοσιευμα για μεταγραφη βομβα τοτε μαλλον θα γινει το πρωτο. Οταν λες μικροι εννοεις τα παιδια που ερχοντα απο το εφηβικο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τις μεταγραφές βόμβες έχω να πω πως εμπεριέχουν υψηλό κίνδυνο γιατί το ωστικό κύμα μετά την έκρηξη μπορεί να προκαλέσει ζημιές μεγάλες.
      Ασφαλώς και εννοώ αυτά τα παιδιά. Γιατί υπάρχουν τότε ομάδες και ακαδημίες εάν δεν υπάρχει μέριμνα-συμετοχή των παιδιών στις ομάδες. Οι ακαδημίες υπάρχουν για αυτά τα παιδιά και όχι να παρέχουν μαζικό αθλητισμό. Αυτός τελειώνει κάπου στο παιδικό πρωτάθλημα . Από εκείνο το σημείο και μετά οι μικροί παίκτες δίνουν όλο το ελεύθερο τους χρόνο σε μαθήματα φροντιστήρια προπονήσεις. Αν δεν έχουν συμμετοχή σε αγώνες πρωταθλήματα για ποιό λόγο όλα τα προηγούμενα χρόνια αφιέρωναν πολύτιμο χρόνο από τη ζωή τους. Μήπως είναι μόνο για να πληρώνουν συνδρομές?
      Αν δούμε το πνεύμα που επικρατεί στην νομοθεσία για τις ακαδημίες υπάρχει μια τεράστια προστατευτικότητα με την λογική ότι οι ομάδες-ακαδημίες στήνουν ολόκληρα πλάνα προετοιμασίας και ανάδειξης παικτών . Γι αυτό και δεν μπορεί να φύγει παίκτης ελεύθερα παρά μόνο με συναίνεση της ομάδας του . Και αυτό όταν η αγορά "εργασίας" έχει απελευθερωθεί πλήρως στην Ε.Ε . Βλέπουμε όμως ότι σε αυτό το τμήμα επικρατεί άλλος θεός. Δεν είναι και λογική φροντιστηρίου δεν μου κάνεις φεύγω και σαματάω να πληρώνω. Με λίγα λόγια το η ηλικία του εφηβικού είναι η πιο κρίσιμη για κάθε παίκτη και εδώ έχουν γίνει "ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ" .

      Διαγραφή
  7. Η ασπιδα είναι απο τις ομαδες που εχει αποδειξει πως γινεται καλη δουλειά στα τμήματα υποδομης κατι που φαίνεται απο τις διαχρονικές επιτυχιες σε αντρες και γυναικες και απο το γεγονος πως δικα της παιδιά παιζουν στην αντρικη ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το σκέλος ότι γίνεται τα τελευταία χρόνια καταπληκτιή δουλειά στις υποδομές δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια . Οι επιτυχίες της και προπάντων η σταθερότητα είναι αποδείξεις.
      Για το δεύτερο σκέλος μια ένσταση. Πλην των γυναικών όπου η συμμετοχή μικροτέρων αθλητριών είναι θεσμός στην ανδρική ομάδα δεν είναι έτσι. Η απλή καταγραφή στο ρόστερ μιας ομάδας ένος ή δύο τριών εφήβων δεν σημαίνει πως παίρνουν χρόνο συμμετοχής .

      Διαγραφή
  8. Γρουδος, Παπαδακης και συμμετοχη περσι και αλλων νεοτερων σε β και γ εθνικη ειναι απλη καταγραφη στο ροστερ; Μαλλον εχεις χρονια να δεις παιχνιδια της ομαδας της οποιας κάποτε ησουν φαν κι εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχασα ελάχιστα παιχνίδια τη χρονιά που πέρασε. Για τα προηγούμενα χρόνια τα αρχεία φωτό και βίντεο (τα έδωσα στην ομάδα) ήταν μερικά γίγα....

      Διαγραφή
  9. Και ο Γιώργος στην ΑΣΠΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπαίνουμε στο XANTHIbasket για να διαβάσουμε νέα για το ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ μπάσκετ. Για τις 5 μεταγραφές της Ασπίδας έχεις γράψει 3 γραμμές για τον 1ο που ήρθε και δεν έχεις αναφέρει καν τους άλλους,τις μεταγραφές του Αρίωνα δεν τις έχεις γράψει πουθενά ενώ και για το ρόστερ του Λεύκιππου ούτε κουβέντα! Αντίθετα άρθα επί άρθρων και κολακίες για το μπάσκετ της Καβάλας. Αν μας ένοιαζε το μπάσκετ της Καβάλας δεν θα μπαίναμε στο XANTHIbasket. Ή άλλαξε όνομα ή άλλαξε θεματολογία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και είναι τόσο απλό ....Δεν μπαίνεις και δεν χαλάς την μέρα σου.Εδώ και επτά χρόνια δουλεύω στην Καβάλα και είμαι σε καθημερική επαφή με τους παράγοντες παίκτες της πόλης. Πιο πολύ βλέπω αυτούς παρά ας πούμε τον Χ.Παπαδόπουλο (ΑΡΙΩΝΑΣ) τον Πάνο Παπαδόπουλο του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ .Υάρχουν δύο τρία σαιτ τα τελευταία χρόνια στην πόλη που προσφέρουν ενημέρωση για τις ομάδες της. Είναι επαγγελματίες με λίγο παραπάνω τοπικισμό οπότε υπάρχει εναλλακτική λύση. Μάλλον θα είσαι αναγνώστης του xanthibasket τον τελευταίο καιρό γιατί αυτό το μπλογκ τα χρόνια υπάρξής του πρόσφερε όσο άντεχα ενημέρωση για το σύνολο του μπάσκετ της περιφέρειας.
      Με λίγα λόγια ούτε όνομα αλλάζω (το πιο ιστορικό όνομα στοην περιοχή και στον χώρο) γιατί είναι προσωπική προσπάθεια και δεν στο χαρίζω (και μάλιστα χωρίς απολαβές κάθε είδους) ούτε και αλλάζω θεματολογία. Θα γραφω ότι θέλω θα τονίζω αυτό που πισεύω ότι δεν είναι καλό για το τοπικό μπάσκετ και τους παίκτες τους τοπικούς.........

      Διαγραφή
  11. Για την ταμπακιερα ουδεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποια είναι η ταμπακιέρα και τι καπνό έχει μέσα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή