Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Μίνι συνέντευξη Χ.ΒΑΧΑΡΙΔΗΣ

 Λίγο πριν το τρίτο παιχνίδι της ΑΣΠΙΔΑΣ με αντίπαλο τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ 03,00μμ   μια μικρή κουβέντα με τον προπονητή της για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.



xanthbasket Αν έλεγα ότι κάνατε συντήρηση δυνάμεων με τον ΑΡΗ έχει λογική ???

Χ.ΒΑΧΑΡΙΔΗΣ
Σίγουρα ο ΑΡΗΣ είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την πρωτιά παρόλο που έχασε από τον ΠΡΟΜΗΘΕΑ με ένα πόντο διαφορά. Σήμερα  παίζουν ΑΚΑΔΗΜΙΑ -ΑΡΗΣ και θα κριθεί η πρώτη θέση. Εμείς ήμασταν καλοί στο πρώτο δεκάλεπτο . Στο δεύτερο ο ΑΡΗΣ πάτησε το γκάζι και έφυγε με 18 πόντους. Προσπαθήσαμε να το μαζέψουμε  στο δεύτερο μέρος φτάσαμε έως και πόντους τη διαφορά αλλά μέχρι εκεί.

xanthbasketΥπάρχει διαφορά σε υλικό ? Περισσότερες επιλογές στον πάγκο του ΑΡΗ ?

Χ.Β Υπάρχει και διαφορά ποιότητας και ποσότητας. Έχει απίστευτο υλικό και μην ξεχνάμε έχει δύο παίκτες εθνικής ο  ΑΡΗΣ.

xanthbasket Σήμερα με ΠΑΝΙΩΝΙΟ και πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι.

Χ.Β Πιστεύω ότι σήμερα εάν είμαστε καλοί μπορούμε να κοντράρουμε τον αντίπαλο. Αν συμβεί αυτό τότε θα πω ότι θα κριθεί και η τέταρτη θέση.

xanthbasket  Δηλαδή ποια σειρά τερματισμού βλέπεις.

Χ.Β Άσχετα με το αποτέλεσμα του σημερινού ντέρμπι ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΑΡΗΣ  πιστεύω ότι η πρώτη έχει καλύτερη ομάδα . Ο ΑΡΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ  είναι σαν την μύγα μες το γάλα.
Κάνει την διαφορά. Βλέπω πρώτη την ΑΚΑΔΗΜΙΑ . Αν κερδίσει φυσικά σήμερα . Αν κερδίσει ο ΑΡΗΣ με συν 7 περνάει πρώτος με δεύτερη την ΑΚΑΔΗΜΙΑ και τρίτη την ομάδα του ΠΡΟΜΗΘΕΑ. Και όπως σου είπα εμείς και ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  θα παλέψουμε για την τέταρτη θέση.

xanthbasketΤο κλίμα στην ομάδα??

Χ.Β  Φανταστικό . Τα παιδιά το ζούνε κάθε ώρα και στιγμή και το απολαμβάνουν. Κάθε λεπτό αυτής της πρωτόγνωρης εμπειρίας είναι μοναδικό γι αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου