Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Στον δρόμο για τα ΤΡΙΚΑΛΑ....

Την στιγμή της τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον  προπονητή της παιδικής ομάδας  της ΑΣΠΙΔΑΣ 
Χ.Βαχαρίδη η αποστολή  ήταν λίγο έξω από την πόλη της Καβάλας. Η προσπάθεια για μια
 on the road συνέντευξη έπεσε στο κενό!!!!!!!   γιατί η αποστολή βιαζόταν  να φτάσει  στον προορισμό της να ξεκουρασθεί για να μπορέσει να διεκδικήσει την πρώτη της νίκη αύριο στις 06,00μμ.
Όλο αυτό το προηγούμενο χρονικό διάστημα προπονητές και παίκτες δούλεψαν πολύ σκληρά  με αντίπαλο και τις υψηλές θερμοκρασίες. Αλλά η όρεξη και το πάθος  νίκησαν όλες τις δυσκολίες.
Στο  σημείο που έφτασαν  μόνο κερδισμένοι είναι.
 Είναι κοινότυπο να λέμε τα ίδια αλλά για τις επαρχιακές ομάδες που δεν κάνουν "Παιδομάζωμα"  και μόνο η συμμετοχή  σε πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι συνταρακτικό γεγονός. Τα τελευταία χρόνια οι ομάδες μας καταφέρνουν να μας εκπροσωπούν επάξια  σε κάθε μορφή πανελληνίου πρωταθλήματος είτε είναι η ΕΝΩΣΗ Καβάλας οι ΤΙΤΑΝΕΣ ο ΑΡΙΩΝΑΣ είτε η ΑΣΠΙΔΑ. Σημασία έχει πως τελικά υπάρχει καλό και πλούσιο υλικό που θέλει απλά μεγαλύτερης προσοχής  και στήριξης.
Πίστευα και πιστεύω ότι σκοπός των ακαδημιών της περιοχής μας είναι να παράγουν παίκτες και όχι να έχουν ομάδες στις μεγάλες κατηγορίες με παίκτες έμπειρους 35 φεύγα......

Η επιτυχία είναι δεδομένη για την παιδική ομάδα της ΑΣΠΙΔΑΣ  έτσι κι αλλιώς απλά δεν ξέρουμε το μέγεθος και το ύψος της.
Εκεί στρέφονται οι ευχές να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη.


Υ.Γ ζητείται χορηγός να πληρώσει την διαδρομή ΞΑΝΘΗ - ΤΡΙΚΑΛΑ . Για την διαμονή βολεύομαι και σε παγκάκι αλλά για το φαγητό μπαίνουν όροι. Ο πρωτος πλειοψηφών  θα έχει άπλετη προβολή  ........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου