Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΑΣΠΙΔΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Σιγά σιγά κλείνει το ρόστερ της η ΑΣΠΙΔΑ  για την νέα δοκιμασία της Β΄ Εθνικής κατηγορίας.
Πέρα από τις ανανεώσεις των δικών της παικτών που αγωνίσθηκαν την αγωνιστική που πέρασε στην Γ΄Εθνική ανακοίνωση την έναρξη συνεργασίας όπως χαρακτηριστικά αναφέρει με τον πρώην γκαρντ του ΑΡΓΟΥΣ -ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ   Γιάννη Μανδαλάκη 
. Ήταν αναμενόμενη η ενίσχυση  στην συγκεκριμένη θέση μετά της φυγή του Χ"Μιχαηλίδη .
Είναι γνωστή η αγωνιστική παρουσία του παραπάνω παίκτη και το σίγουρο είναι πως θα βοηθήσει  παρά πολύ στην προσπάθεια της νέας του ομάδας. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΑΣΠΙΔΑΣ  ο σχεδιασμός γίνεται πολύ προσεκτικά και η επιλογή των παικτών είναι βασική αρμοδιότητα -επιλογή του προπονητικού τημ

2 σχόλια:

  1. χατζη αυτή είναι η ομάδα σου για οποίον και να γράψεις η καρδιά σου είναι εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει η παροιμία με΄γαλη μπουκιά μικρή κουβέντα. Κάποτε ναι στην αρχή ήταν ξεκάθαρο αυτό . Στην πορεία προσπάθησα να γίνω όπως λένε αντικειμενικός αλλά πάντα υπήρχε το κάτι και ήταν μεγάλο για να με κρατάει δεμένο. Αυτό το κάτι το μεγάλο μεγάλωσε έφυγε και προφανώς άλλαξα και εγώ.
    Στην όλη πορεία του μπλογκ τα τελευταία 8-9 χρόνια πιστεύω ότι άνοιξα πολύ την ομπρέλα. Ασχολήθηκα γενικά με το μπάσκετ της περιοχής μας. Από Α2 λόγω ΑΣ ΞΑΝΘΗ που ήταν και η αφορμή για την λειτουργία του μπλογκ μέχρι νομό ΕΒΡΟΥ και ΣΕΡΡΩΝ. Σαν επιχειρημα παραθέτω αυτό που βλέπεις δεξιά και αριστερά στο μπλογκ. Δείχνει πόσο προσπάθησα για το μπάσκετ της περιοχής μας και πόσο τοπικά έβλεπα κάποια πράγματα. Όταν σταμάτησα για κάποιο χρονικό διάστημα πιστεψα ότι οι ακόλουθοι θα πάρουν την σκυτάλη και θα γράφουν για το μπάσκετ της περιοχής μας ΕΚΑΣΑΜΑΘ γενικά και δεν θα πέσουν στην παγίδα "η ομαδάρα μας έσκισε" και τι " σπουδαίο μπάσκετ έχει ο νομός μας".
    Σε πληροφορώ πως δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο. ΌΛοι πλην ελαχίστων βλέπουν μόνο τα δικά τος μαγαζάκια γίνα ακόλουθοι συγκεκριμένων ομάδων και πέρα βρέχει . Ψάχνω να βρω προτάσεις άρθρα με γενικό ενδιαφέρον που να γίνονται προτάσεις για το σύνολο αλλά πλην ενός που έχει το θάρος της άποψης τίποτα άλλο.
    Και για να επιστρέψω στην άποψή σου .
    Αγαπώ το μπάσκετ αγαπώ τις ομάδες της πόλης μου αλλά δεν υπάρχει ενθουσιασμός της πρώτης νιότης γιατί έγιναν πολλά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή