Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ .

 Είχαμε  ΕΡΜΟΓΕΝΗ  ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ  έχουμε ΑΡΙΩΝΑ  και ΑΣΠΙΔΑ  και από σήμερα  άλλη μία ακαδημία με ιστορική αναφορά  μπαίνει  στην μπασκετική ζωή μας.

 

Ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ  ΞΑΝΘΗΣ  είναι η νέα πραγματικότητα  της πόλης της ΞΑΝΘΗΣ  στον χώρο του

μπάσκετ. Το όλο εγχείρημα  ξεκίνησε από την διάθεση του Παναγιώτη Παπαδόπουλου να προπονεί κάποια ομάδα. Μετά την θητεία του ως δεύτερος στην ΑΣΠΙΔΑ  άνοδος από το  Β΄ τοπικό  στο  Α΄ ξεκίνησε  η αναζήτηση θέσης πρώτου προπονητή. Και ως γνωστό θέσεις δεν υπάρχουν πολλές κατέληξε πως πρέπει να στήσει δική του ομάδα -ακαδημία. Για το στήσιμο ομάδας είχε λύσεις εύκολες .Δώδεκα άνδρες  και έγινε  αλλά οι προδιαγραφές και οι απαιτήσεις (παιδική) ήταν μεγάλο εμπόδιο και η προσπάθεια πήγαινε πίσω. Τελικά "συνάντησε" αρκετό κόσμο που δήλωναν έτοιμοι για κάτι νέο για πολλούς  λόγους  και ξεκίνησε ένας αγώνας για το στήσιμο της ομάδας.
Η σκέψη του ΠΠ  για μια ομάδα παρεϊστικη  δεν βρήκε σύμφωνους τους υπόλοιπους.
Η  σκέψη  και η όλη οργάνωση κινείται στην λογική να ανοίξει η πίτα να μπει νέος κόσμος στον χώρο γιατί η υπάρχουσα μπασκετική πίτα στην πόλη είναι μικρή για τρεις ακαδημίες.
Στην περίπτωση αυτή η ημερομηνία λήξης θα ήταν αρκετά σύντομη (βλέπε  ΘΥΕΛΛΑ-ΦΛΟΓΑ).
Μπήκαν τα νέα δεδομένα άνορωποι που ξέρουν από οργάνωση και τον χώρο ειδικότερα και ήρθε η συμφωνία  . Έμενε μόνο η ανακοίνωση  (τελείωμα αγωνιστικών υποχρεώσεων) των ομάδων για να γίνει και η επίσημη παρουσίαση.Αν  γίνουν πράξη τα  δεδομένα και οι στόχοι που έθεσαν (άνοιγμα πίτας)  τότε θα έχει  ζωή  . Διαφορετικά   η κατάληξη  είναι  γνωστή.
Φυσικά  αυτό δεν άφησε ανεπηρέστες τις άλλες δύο ακαδημίες της ομάδας. Και μόνο η ανάγνωση των στελεχών της νέας ακαδημίας δείχνει ότι η "ζημιά" μπορεί να είναι μεγάλη. Δεν υπάρχουν και πάρα πολλοί  που έχουν όρεξη για τρέξιμο και κυρίως άνεση οικονομική για να στηρίζουν ομάδες.
Δημιουργήθηκε μεγάλη νευρικότητα  και λειτούργησαν είναι φανερό τα  ανταλακλαστικά  αυτόματα.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο οι ανακοινώσεις  για επιτυχίες  κλπ κλπ. Αν  αυτή η κατάσταση θα εξελιχθεί σε πόλεμο σίγουρα μόνο κακό θα κάνει. Εξάλλου ο ανταγωνισμός σε σωστές βάσεις δημιουργεί συνθήκες ανάπτυξης.


Ανδρική ομάδα   Προπονητές Παπαδόπουλος-Μουρβάκης . Γνωστοί γνωστώτατοι οι δύο κύριοι από την διαδρομή τους στον χώρο.

Από το  Δ.Σ   γνωστό σε μένα μόνο το όνομα του προέδρου.
Πρόεδρος Σαββίδης Ματθαίος












Σχόλιο  Δεν ήταν και το καλύτερο ξεκίνημα  για την ακαδημία τουλάχιστον στο κομμάτι της επικοινωνίας.
Ενώ οι διαβεβαιώσεις έκαναν λόγο για ενημέρωση όλων των ΜΜΕ  έντυπος και ηλεκ/ος  τύπος δυστυχώς  η ανακοίνωση έγινε σε συγκεκριμένα  μέσα. 
Φαίνεται θεώρησαν  ότι είναι πιο εξιδικευμένα με μεγαλύτερη διείσδυση  στον χώρο.


(Υπουργός εξωτερικών  και  τραπεζωμάτων  Τσίλογλου Πέτρος).*

*Περιμένω πρόσκληση  συνέντευξη  από το ΔΣ  μέσω εδεσμάτων  και αλκοόλης  με οργανωτή  τον παραπάνω  που ξέρει από αυτά 

1 σχόλιο:

  1. 'Ανοίξαμε και σας περιμένουμε ! Δωμάτια ευάερα ευήλια με θέα τη θάλασσα'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή