Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΘΥΕΛΛΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ σε εξέλιξη ....60-67 στον τελικό ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Από εσωτερική πληροφόρηση  ΘΥΕΛΛΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ 28-33 στο ημίχρονο.  1ο 7-15
Έκανε καλό ξεκίνημα ο ΑΣΤΕΡΑΣ  κυριάχησε στο πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε το ίδιο δυνατά  στο πρώτο μέρος του 2ου δεκαλέπτου αλλά προς το τέλος του δεκαλέπτου αυτού  (2ο) η ΘΥΕΛΛΑ πίεσε και κατάφερε να μειώσει τη διαφορά στους πέντε δείχνοντας πως είναι σκληρή για να πεθάνει νωρίς.

Και φαίνεται ότι η ΘΥΕΛΛΑ έχει ακόμη δυνάμεις και κάνει δύσκολη την ζωή του ΑΣΤΕΡΑ που ναι μεν προηγείται αλλά δεν μπορεί να  ξεφύγει  πέρα από τους πέντε (5) πόντους.  44-49  το σκορ του τρίτου (3ου) δεκαλέπτου.

Και η μάχη ήταν σκληρή και στο τρίτο δεκάλεπτο με την διαφορά να είναι στους πέντε πόντους υπέρ του ΑΣΤΕΡΑ  συνεχώς. Μόνο στο τέλος έγινε η διαφορά επτά πόντους 60-67  που ήταν και το τελικό σκορ. Πάντως οι φίλαθλοι παρακολούθησαν ένα σπουδαίο παιχνίδι με την ΘΥΕΛΛΑ να βάζει συνεχώς δύσκολα στον ΑΣΤΕΡΑ  και αυτόν να έχει μια πρώτη πρόβα  εν όψιν του μεγάλου τελικού της ΚΥΡΙΑΚΗΣ.
Σαν κριτική στο παιχνίδι θα έλεγα ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν μπόρεσε να κάνει το γρήγορο παιχνίδι του .
Η τακτικής της ΘΥΕΛΛΑ να τον παίξει σε πιο αργό ρυθμό με δύναμη και κοντά στην ρακέτα απέδωσε αρκετά μάλιστα σε ένα σημείο η διαφορά ήταν στους δύο πόντους για να φύγει πάλι  στους πέντε. Μια διαφορά που δημιουργήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο συν 8  για τον ΑΣΤΕΡΑ.
Να σημειωθεί  και η αστοχία στις βολές της ΘΥΕΛΛΑΣ που δείνχει τον βαθμό δυσκολίας που είχε σήμερα ο ΑΣΤΕΡΑΣ.  Πάντως οι άνθρωποι της ΘΥΕΛΛΑΣ αναγνώρισαν    την ανωτερότητα και την δίκαιη νίκη του ΑΣΤΕΡΑ.

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ  για τον πρωταθλητή
και ΘΥΕΛΛΑ-ΑΡΙΩΝΑΣ  για την τρίτη τέταρτη θέση.
Μέχρι τώρα  ο τρόπος διεξαγωγής παίρνει άριστα   μένει μόνο αύριο και μετά η σύνοψη.

Πολλές φωτό         http://www.thrakisports.gr/category/basket/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου