Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

ΑΝΔΡΙΚΟ Σειρά δεύτερη ΤΕΤΑΡΤΗ 11/05/2016

Στην πρώτη σειρά οι γηπεδούχοι   έκαναν το 4-4  .
 Απίθανο να ξαναγίνει αυτό γιατί ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΣΕΡ/ΚΟΣ και ΑΡΙΩΝΑΣ θέλουν να κλείσουν γρήγορα την σειρά. Ο πρώτος θα το κάνει εύκολα οι άλλοι δύο  κρέμονται και από τις διαθέσεις των γηπεδούχων. Πιστεύω δυνατό και καλό παιχνίδι θα γίνει στις ΦΕΡΡΕΣ  . ΘΥΕΛΛΑ  και ΤΙΤΑΝΕΣ  έχουν ανοιχτε΄ς διαφορές.


ΠΑΓΓΑΙΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ  0-1
Το πιο σιγουράκι για το 2-0  είναι αυτό το παιχνίδι . Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πρέπει να τελειώσει την Τετάρτη την σειρά γιατί ακολουθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ  ο τελικός κυπέλλου με την ΦΙΛΙΑ  στην Κομοτηνή.
Η δυναμικότητα του επιτρέπει τέτοια ασφαλή πρόγνωση.

ΑΙΑΝΤΑΣ-ΠΑΝΣΕΡ/ΚΟΣ  0-1
Περίμενα αντίσταση που δεν ήρθε παρά μόνο σε ένα ημίχρονο. Από το τρίτο δεκάλεπτο και μετά ο ΑΙΑΝΤΑΣ δεν υπήρχε στο γήπεδο. Δεν γνωρίζω κατά πόσο θα το παλέψουν για να κάνουν το 1-1 και να ακολουθήσει άλλο ένα ταξίδι που σημαίνει επιπλέον έξοδα.

ΡΟΥΠΕΛ-ΑΡΙΩΝΑΣ   0-1
Για να δούμε την αντίδραση του ΡΟΥΠΕΛ  στην δύσκολη έδρα του και την ανάλογη του ΑΡΙΩΝΑ εάν θέλει να κοιτάει πιο ψηλά.Το υλικό του δεύτερου είναι αξιολογότατο και λογικά  θα πρέπει νικώντας  στο ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ να  αποδείξει  πως είναι ομάδα για τα μεγάλα παιχνίδια.
Το  ΡΟΥΠΕΛ είναι γνωστό ότι εκτός έδρας έχει ένα θεματάκι . Εντός  είναι πολύ δυνατό.
Ανοιχτό παιχνίδι σε κάθε αποτέλεσμα με την ζυγαριά να γέρνει από ελάχιστα έως κάτι παραπάνω για τον ΑΡΙΩΝΑ.

ΘΥΕΛΛΑ-ΤΙΤΑΝΕΣ  0-1
Μισή ΘΥΕΛΛΑ  στο παιχνίδι και σύμφωνα με τους ανθ΄ρωπους της τα πήγε τελικά καλά. Πλήρης στην έδρα της θα επιδιώξει το 1-1  και μετά ακολουθεί η προσπάθεια για το τελευταίο παιχνίδι στην ΔΡΑΜΑ. Αν χάσουν και γίνει το 2-0  για τους ΤΙΤΑΝΕΣ γλυτώνουν και τα πολλά έξοδα μετακίνησης.
Αλλά γνωρίζοντας τους ανθρώπους της ομάδας και το πείσμα που έχουν σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να τελειώσει έτσι η προσπάθεια που κάνουν. Πιστεύω θα είναι  ένα από τα παιχνίδια  που θα κριθούν  στις  τρεις αναμετρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου