Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ 3/4/2016

Δεν έχει τα σπουδαία παιχνίδια η αγωνιστική .

Ενδιαφέρον υπάρχει για την τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ και το παιχνίδι της ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ .
ΑΣΠΙΔΑ-ΓΣΕ
Η πρώτη ανεβαίνει σαλόνια και η δεύτερη κατεβαίνει. Βίοι αντίθετοι .
Συνολικά οι ομάδες της ΘΡΑΚΗΣ  τα πήγαν περίφημα  .Μία ανεβαίνει και οι άλλες δύο της δεν έχουν κανένα πρόβλημα.
Στην άλλη μεριά η κατάσταση στην Καβάλα είναι μοιρασμένη.
Μία ομάδα πέφτει ΓΣΕ  και η άλλη ΣΑΝΤΑ απλά κατάφερε να μείνει στην κατηγορία.
 Ίσως εάν τα καταφέρει ο ΑΣΤΕΡΑΣ  να αλλάξει η εικόνα από την επόμενη χρονιά.
Την επόμενη χρονιά από την περιοχή μας (ΕΚΑΣΑΜΑΘ) θα είμαστε μία μείον ομάδα. Αντί για επτά φέτος έξι τη νέα χρονιά.
Στο παιχνίδι αυτό όλοι ξέρουμε τον νικητή .

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ-ΑΡΕΤΣΟΥ
Με μείον τρεις βαθμούς κατάφερε και γλύτωσε τον υποβιβασμό (εάν ισχύει για 4εις) αλλά όλα δείχνουν ότι θα κοιτάξει να φτάσει ακόμη πιο ψηλά για παν ενδεχόμενο.
Και αυτό άσσος.

ΟΡΦΕΑΣ-ΑΕΚ
Σε απόλυτη ισορροπία και οι δύο ομάδες και μαθαίνω ότι έχουν ήδη χαλαρώσει . Απλά ένα παιχνίδι για την χαρά του αθλήματος και το μυαλό ήδη στην νέα χρονιά.

ΧΑΝΘ-ΒΑΟ
Οι ομάδες της Θεσ/νικης  είναι η του ύψους ή του βάθους. Δύο ομάδες στην τριάδα  μία στην μέση της βαθμολογίας μία στα όρια του κόκκινου και δύο κούνησαν μαντήλι. Κακή χρονιά  .
Και ακόμη πιο κακή για την ΧΑΝΘ που ξεκίνησε με όνειρα και στόχους ανόδου. Και όλα αυτά μέχρι να αρχίσει να ξεφουσκώνει. Πριν τα Χριστούγεννα είχα γράψει πως όλα δείχνουν ότι η ΧΑΝΘ  κάνει κοιλιά . Κοιλιά κάνουν όλες οι ομάδες αλλά στην περίπτωση της ΧΑΝΘ ήταν μόνιμη. Χωρίς δυνάμεις στα δύσκολα έχασε το όνειρο για φέτος.
Στηρίχθηκε στην εμπειρία αλλά δεν είδε πως είναι και δίκοπο μαχαίρι αυτή. Εμπειρία μεγάλη σημαίνει και μεγάλη ηλικία.
Ο ΒΑΟ  ήρθε είδε έπαιξε και φεύγει με ψηλά το κεφάλι.
 
ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ-ΓΕΦΥΡΑ
Στην έναρξη και οι δυο είχαν τον ίδιο στόχο. Άνοδο. Η ΓΕΦΥΡΑ  το πραγματοποίησε η ΣΑΝΤΑ απλώς απέφυγε  τα χειρότερα .Θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως καμιά φορά είναι καλύτερα να παραμένουμε στα χαμηλά όχι γιατί δεν μπορούμε αλλά γιατί τα μεγάλα θέλουν πολλά από οργάνωση υποδομή διαφορετική νοοτροπία και κυρίως ξεκάθαρη σκέψη και στόχους οι οποίοι δεν θα γίνονται λάστιχο στην πορεία.
 Το αποτέλεσμα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πολλές φορές αποτυχημένο και μόνο αυτό το χαρακτηρισμό μπορεί να έχει η τρέχουσα χρονιά..
Τουλάχιστον η χρονιά ας διδάξει από τα λάθη που έγιναν και η νέα να είναι σε διαφορετικές βάσεις.
         Όποια άλλο αποτέλεσμα από το διπλό θα αποτελούσε σούπερ έκπληξη. Όχι πως δεν μπορεί να την κάνει η ΣΑΝΤΑ  . Είναι ικανή για όλα. Έχει και σε μεγάλα κέφια τον Γιώργο Μανάκα που τείνει να γίνει ο νέος ηγέτης της ομάδας και ασφαλώς μήλον της έριδος  για πολλές ομάδες σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Μαζι του ο Λούκας Μπάμπουλης  που πήρε βαρύ φορτίο στην πλάτη και τα έβγαλε πέρα. Ο Σαμαράς  έδειξε πως έπρεπε να πάρει χρόνο από την αρχή  . Πότε φύλλα πότε μήλα με τον Μητρούλη.
Τελικά οι μικροί έπεσαν στα βαθειά και κολύμπησαν όχι μόνο για αυτούς αλλά για όλη την ομάδα.

ΙΚΑΡΟΙ-ΖΕΦΥΡΟΣ
Το ενδιαφέρον το έχουν οι ΙΚΑΡΟΙ. Θέλουν να πιάσουν την ΧΑΝΘ στην τρίτη θέση που οδηγεί σε μπαράζ. Τρία  χρόνια στην Γ΄ΕΘΝΙΚΗ  είναι πολλά για τον νομό ΣΕΡΡΩΝ που είχε χρόνια παρουσίας στην Α2. Το πλάνο λέει πως όταν έρθει η καλή συγκηρία θα έρθει και η άνοδος. Οι εποχές του ξοδεύουμε   απλόχερα πέρασαν. Με τα δικά μας υλικά και ότι γλυκό βγει.
Και ο ΖΕΦΥΡΟΣ  θα μπορούσε περισσότερα αλλά εδώ μέτρησε η απειρία  των νέων. Ριζικά ανανεωμένη ομάδα  που προσπαθούσε  στην αρχή να βρει ρυθμό. Το κατάφερε  προς την μέση και έχει σαφώς βελτιωμένη εικόνα. Μεγάλη απόδειξη το διπλό με την ΧΑΝΘ.

ΓΑΣ-ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ.
Ο  ΓΑΣ  ξεκίνησε δυναμικά με στόχους ανόδου. Η μεταγραφή του Δ.Καραμπέκη του έδωσε περισσότερη δύναμη συν τις άλλες προσθήκες και παρουσίασε ένα δυνατό και μαχητικό σύνολο.
Σε αυτή την ομάδα ο Δ.Κ  βρήκε ελεύθερο πεδίο δράσης για να δείξει χωρίς περιορισμούς την αξία του και το έπραξε πολλές φορές. Στην συνέχεια  τραυματισμοί  βασικών παικτών  έφεραν το σταμάτημα της καλής πορείας και οπισθοχώρηση στην βαθμολογία. Η  ήττα από τηνΧΑΛΚΗΔΟΝΑ  στοίχισε πολύ. Δεν πέτυχε τον στόχο αλλά από την άλλη η ΚΟΜΟΤΗΝΗ  και την επόμενη χρονιά θα έχει ομάδες στην ΓΈΘΝΙΚΗ. Σημαντικό από κάθε άποψη στοιχείο για το τοπικό μπάσκετ.
Η  ομάδα της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ  ΄σο και να προσπάθησε και είναι αλήθεια ότι μαζί με τον ΓΣΕ  έκαναν υπέρβαση σε πολλά παιχνίδια . Το αποτέλεσμα μετράει και την επόμενη χρονιά θα παίζει στο τοπικό της Χαλκιδικής.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΓΕΦΥΡΑ             42      20-2
ΑΣΠΙΔΑ             41       19-3
ΧΑΝΘ                 38      16-6
ΙΚΑΡΟΙ               37      15-7
ΓΑΣ                      35      13-9
ΖΕΦΥΡΟΣ            35      13-9
ΑΕΚ                     33      11-11
ΟΡΦΕΑΣ              33      11-11
ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ      31      9-11
ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ    29     10-12
ΑΡΕΤΣΟΥ           27      5-17
ΓΣΕ                      27      5-17
ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ        26      4-18
ΒΑΟ                     25     3-18

5 σχόλια:

  1. 4 ομαδες σ απογοητευσαν φετος. Για διαφορετικους λογους η καθεμία. Αγ. Βαρβαρα, χανθ, γας και ασπιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxaxaxaxa σωστός ο παίκτης. Πίκραααααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις μεγάλο δίκιο. Αλλά θα πρέπει να μάθεις και το γιατί . Δεν φαντάζεσαι όμως πως είναι θα πάθεις πλάκα όταν αναλακύψεις γιατί πήρα πίκρα αλλά και τι πίκρα έχω κα μοιράσω σε άλλους. Γιατί από λόγια έχω χορτάσει τόσα χρόνια και κράτησα το ρημάδι κλειστό.
    Και μια πρόγευση ...Δεν πίστευα ότι η ΑΣΠΙΔΑ θα τερματίσει δεύτερη . Η φυγή του Δ.Κ ήταν σημαντική .Στην πορεία ανέβηκε πολύ ο Χ"Μιχαηλίδης και έδειξε άλλο πρόσωπο η ομάδα. Αλλά δεν είπα και ποτέ ότι θα πέσει. Γι αυτό μπορείς να ανατρέξεις στα ανάλογα άρθρα.
    Ξέρω ποιός είσαι είσαι Ασπιδαίος ή μάλλον όψιμος (παρόλο που είσαι χρόνια στην ομάδα) είσαι όψιμος γιατί έχεις το δικό σου συμφέρον. Σε διαφορετική πε΄ριπτωση θα έβγαζες χολή κάτι που συνηθίζεις άλλωστε.
    Για τον ΓΑΣ καμιά απογοήτευση και αν εννοείς που δεν είναι ψηλά δεν τρέχει τίποτα. Ο Δ.Καραμπέκης φέτος εκεί παίζει πιο ελεύθερε κάνει μεγάλα παιχνίδια και αυτό μου αρκεί. Πιστεύω πολύ σε αυτο το παιδί και μακάρι να ανέβει ψηλά και να λέω ότι τον ξέρω πολύ καλά από μικρό.
    Η ΧΑΝΘ δεν με πολυνοιάζει σαν ομάδα αλλά επειδή εκεί παίζουν ίσως δύο από τους καλύτερους Ξανθιώτες παίκτες της ηλικίας τους και έχω και προσωπική σχέση άριστη θα ήθελα να πάει καλύτερα. Ακόμη και έτσι ας παίζει ο Πανανγιώτης και ο Μήτσος και όλα τα άλλα ποσός.....
    Αγ.Βαρβάρα. Πονάει αλλά τι να γίνει λάθος επιλογές κακά αποτελέσματα. Την ομάδα αυτή την ήξερα και πριν το Σ.Κ και ίσως ήμουν ένας από τους δύο που την στήριζαν στα δύσκολα. Αυτό ποιό πολύ πρέπει να προβληματίσει άλλους παρά εμένα. Εξάλλου το μπάσκετ δεν είναιμόνο προσωπικές σχέσεις που τυχόν να μην πάνε καλά κάποια στιγμή. Είναι και πολλά άλλα. Θα πρέπει και οι δύο να είστε πολύ χαρούμενοι για την προφανή προσωπική σας επιτυχία . Στην πορεία του χρόνου κρίνονται πολλά όμως και υπάρχουν στον ορίζοντα γεγονότα και αλλαγές τεράστιες. Νομίζω λένε καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς- να γ΄ραφεις. Εγώ έκανα αυτά τα λάθη και τα πληρώνω Εσείς πότε ?????
    Είμαι χοντρόπετσος γιατί τρώω πολύ πατσά κοιλιά με πολύ μπούκουβο..................
    Θα ακολουθήσουν πολλά με ονόματα και Δ/ΝΣΕΙΣ..................ΦΙΛΑΚΙΑ επιτυχημένοι μου.
    Αλήθεια τι προσφέρατε τόσα χρόνια σε ακαδημία και ομάδα ?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για δημοσιογράφος δεν ξέρω αν κάνεις, αλλά αν ήσουν μάνατζερ με χρυσά κουτάλια θα έτρωγες...Λάθος επαγγελματικός προσανατολισμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημοσιογράφος δεν είμαι ...Μάνατζερ θα ήμουν αποτυχημένος ...θα .επεφτε πολύ πείνα από τις επιλογές μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή