Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Γ ΈΘΝΙΚΗ 27/3/2016

Δύο παιχνίδια πολύ κρίσιμα έχει η αγωνιστική .
Στο πρώτο σε μεγάλο ποσοστό θα κριθούν οι δύο θέσεις απευθείας ανόδου στην Β΄Εθνική  και είναι το ντέρμπι  ΓΕΦΥΡΑ-ΧΑΝΘ.
Και οι δύο έρχονται από ήττα. Η ΓΕΦΥΡΑ  έκανε την δεύτερη της μόλις ήττα στην ΞΑΝΘΗ  ενώ η ΧΑΝΘ  έκανε την αρνητική έκπληξη χάνοντας εντός από τον ΖΕΦΥΡΟ.
Αν κερδίσει η ΓΕΦΥΡΑ  τότε μαζί με την ΑΣΠΙΔΑ  είναι οι δύο ομάδες που ανεβαίνουν . Σε περίπτωση νίκης της ΧΑΝΘ  τότε υπάρχουν ελπίδες γι αυτήν  .Σε κάθε περίπτωση  κερδισμένη θα βγει η ΑΣΠΙΔΑ.
Το άλλο σπουδαίο παιχνίδι της αγωνιστικής έχει να κάνει με τον υποβιβασμό.

ΓΣΕ -ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ  
Και η ενημέρωση από τον Χ.Κρυσταλίδη λέει ότι το παιχνίδι θα γίνει τελικά  στις 30/3/2016 την ημέρα των αγώνων κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ.
Ο ΓΣΕ  έχει ελπίδες αν κερδίσει την ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ  .Θα μειώσει την διαφορά μεταξύ τους και θα περιμένει στραβοπάτημα και αυτό φυσικά εάν κάνει την υπέρβαση με νίκες στα υπόλοιπα παιχνίδια.

ΒΑΟ-ΑΣΠΙΔΑ.
Δεν ξέρω εάν έχουν τελειώσει οι πανηγυρισμοί  στην ΞΑΝΘΗ μετά την σπουδαία νίκη που τους έβαλε σε τροχιά ΒΈθνικής. Ο αντίπαλος ΒΑΟ  έχει πέσει και θα παίξει για την τιμή των όπλων.

ΑΡΕΤΣΟΥ-ΑΕΚ
Χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον !!!!!!!!
Ποιος θα το περίμενε η ΑΕΚ  να είναι σε αυτήν την ευχάριστη θέση.

ΓΑΣ-ΟΡΦΕΑΣ
Με όνειρα ξεκίνησαν και οι δύο αλλά η πραγματικότητα ήταν λίγο σκληρή μαζί τους.
Ο γηπεδούχος είχε βλέψεις για τα μεγαλύτερα σαλόνια αλλά τα ατυχή αποτελέσματα (ήττες) και οι σημαντικοί τραυματισμοί τον άφησαν πίσω.
Σε ακόμη χειρότερη θέση ο ΟΡΦΕΑΣ  που δεν έδειξε σε κανένα σημείο ότι θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές  κάτι που είχε κάνει την προηγούμενη χρονιά.
Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι .

ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ-ΙΚΑΡΟΙ
Η γηπεδούχος  έχει πέσει . Οι  ΙΚΑΡΟΙ  θέλουν νίκη για να τερματίσουν ψηλά (βλέπε ΧΑΝΘ) μήπως και μπορέσουν να παίξουν στα μπαράζ .

ΖΕΦΥΡΟΣ-ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
Ο γηπεδούχος  τάραξε τα νερά με την νίκη μέσα στην ΧΑΝΘ. Έστω και και προς το τέλος φαίνεται πως άρχισε να δένει η ομάδα του Κοντονάσιου. Μια νεανική ομάδα  που όμως θέλει τον δικό της χρόνο για να δέσει. Στον πρώτο γύρο έχασε μέσα στην ΚΑΒΑΛΑ και λογικό είναι ερχόμενος και με κεκτημένη ταχύτητα να θέλει νίκη.
 Η ΣΑΝΤΑ  με τους "μικρούς" να παίρνουν τον χρόνο που έπρεπε  δείχνει διαφορετική τα τελευταία παιχνίδια. Από την τακτική παίζω με μικρό ρόστερ 6-7 παικτών και αυτοί είναι οι "έμπειροι" τώρα στην άλλη πλευρά  με μικρό πάλι ροτέισον 6 παικτών αλλά στην πλειοψηφία τους μικροί .

Μετά από πολλές αγωνιστικές ένας μίνι απολογισμός πεπραγμένων.
Από την έναρξη του πρωταθλήματος ΓΕΦΥΡΑ  και  ΧΑΝΘ δήλωναν με κάθε τρόπο ότι πάνε για άνοδο.
Για την ώρα  μόνο η πρώτη μπορεί να το επιβεβαιώσει.
Για άνοδο ο λόγος και στην ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ  μόνο που στράβωσαν πολλά και ο στόχος δεν επιτεύχθηκε. Αντίθετα μέχρι πριν λίγες αγωνιστικές υπήρχε μια υποψία δημιουργίας προβλήματος παραμονής. Ανέβασε ρυθμούς κέρδισε παιχνίδια και έχει δεύτερη ευκαιρία την επόμενη χρονιά.
Η ΑΣΠΙΔΑ  είναι της λογικής  παίζουμε και βλέπουμε δεν λέμε ναι αλλά ούτε και όχι εάν έρθει το θετικό αποτέλεσμα. Με αυτά βρίσκεται με το ένα πόδι στην Β΄ Εθνική.
ΓΑΣ  και ΖΕΦΥΡΟΣ  έδειχναν ότι θα είναι ανταγωνιστικοί σε μεγάλο βαθμό με τον πρώτο να έχει υψηλούς στόχους. Για τον δεύτερο υπάρχει η δικαιολογία ότι είναι ανανεωμένη κατά 90% ομάδα.
ΙΚΑΡΟΙ και  ΟΡΦΕΑΣ  ως εκπρόσωποι των ΣΕΡΡΩΝ έδειχναν ανταγωνιστικοί  όχι όμως τόσο όσο έπρεπε.
Οι  ΙΚΑΡΟΙ  δεν έχουν σταθερότητα που να δικαιολογεί υψηλούς στόχους.
Ο  ΟΡΦΕΑΣ  έκανε μέχρι τώρα χειρότερη χρονιά από την προηγούμενη.
 Για  την ΑΕΚ  τι να πει κανείς. Αυτό που κάνει είναι τεράστιο.
 Έσωσε τη χρονιά και μπορεί από τώρα να συγκεντρωθεί για την επόμενη.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους.
Το καλό είναι πως από την περιοχή μας μόνο μία ομάδα έχει πρόβλημα και αυτή είναι ο ΓΣΕ  που έχει μαθηματικές ελπίδες αρκεί να είναι συνεπής με αρχή το παιχνίδι που έπεται.
Η προηγούμενη χρονιά ήταν μεταξύ ζωής και θανάτου . Δεν έγινε κάτι συνταρακτικό για αλλάξει. Δεν μπόρεσε ο Θεοδοσιάδης να κάνει την αλλαγή και ο επόμενος προπονητής Παπαδόπουλος προσπαθεί με νύχια και με δόντια. Αν θα τα καταφέρει θα είναι άθλος για όλους. Την επόμενη χρονιά που θα ανέβει και άλλη μία από την ΕΚΑΣΑΜΑΘ θα υπάρχει ένα λιγότερο παιχνίδι  στην Θες/νίκη.
ΑΡΕΤΣΟΥ  και  ΒΑΟ έδειξαν ότι είναι κάπως αδύνατες για την κατηγορία.
 Ίσως επανέλθουν τις επόμενες χρονιές πιο δυναμικές.
 ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ  η ιδιαιτερότητα της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ  να βγάζει κάθε χρονιά ομάδα στην Γ΄ΕΘΝΙΚΗ  δεν είναι και αποδοτική. Μπορεί Το ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ .ΣΤΡΑΤΩΝΙ  και ο  ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ  να είναι στην Β΄  αλλά φαίνεται πως δεν υπάρχουν λύσεις και υλικό  για τους υπόλοιπους  .
Πάλεψε τίμια κάθε παιχνίδι και δεν τα κατάφερε.
 Τελευταία ομάδα η ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ  που έχει πρόβλημα και αυτό γιατί είναι λίγο τσαμπουκάδες.
Έχουν μείον τρεις βαθμούς που σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν μαζί με την ΣΑΝΤΑ  και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Οι τσαμπουκάδες είχαν άσχημο αποτέλεσμα. Πάντως το παλεύει μέχρι τέλους και θα κριθούν πολλά στο παιχνίδι με τον ΓΣΕ.

2 σχόλια:

  1. ο γσε αν κερδίσει ισοβαθμει με την χαλκηδονα δεν μειωνει την διαφορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΓΣΕ αν κερδίσει πάνω απο 4 πόντους είναι πάνω απο την Χαλκηδόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή