Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΝΑΡΙΑ Νο 2

Στην ερώτηση πόσες ομάδες ανεβαίνουν η απάντηση είναι δύο και είναι η ΓΕΦΥΡΑ  με την ΑΣΠΙΔΑ.
Στην ακόμη πιο  δύσκολη  ερώτηση  πόσες πέφτουν   η απάντηση  ή μάλλον η πιο σίγουρη μέχρι τώρα είναι  κανένας δεν ξέρει.από τους αρμόδιους.
Ακούγεται για 4εις  αλλά και το πέντε είναι μέσα και αυτό γιατί ποιος έχει εμπιστοσύνη  στους αρμόδιους σε αυτή τη χώρα ????
Αν πέφτουν 3εις  οι σίγουρες ομάδες είναι ΒΑΟ ,ΑΡΕΤΣΟΥ, ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ και αν πέφτουν 4εις μπαίνουν μέσα ΓΣΕ   και ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ.
Επικρατέστερο σενάριο κάνει λόγο για 4εις ομάδες.
Και πολύ σύντομα  την ΤΕΤΑΡΤΗ 30/3/2016  θα ξέρουμε πολλά περισσότερα από το αποτέλεσμα στο μεταξύ τους παιχνίδι.ΓΣΕ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ.

Με νίκη ο ΓΣΕ  πιάνει την ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ και αν όπως λέει σωστά ένας σχολιαστής εαν η διαφορά είναι 4συν για τον ΓΣΕ  παίρνει κεφάλι.
Πιάνει τους 28 όσους και η ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ.
 Την επομένη αγωνιστική   λογικά  πάει για τον ένα βαθμό  παίζοντας εκτός  με την ΑΣΠΙΔΑ .
Τρεις στροφές πριν το τέλος υποδέχεται την ΧΑΝΘ !!  πηγαίνει  στα Ποταμούδια  για το παιχνίδι με την ΣΑΝΤΑ  και υποδέχεται  τους ΙΚΑΡΟΥΣ.
Καλύτερη συγκομιδή με νίκες στα παιχνίδια με ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ  ήττα   στην ΞΑΝΘΗ,νίκη εντός με ΧΑΝΘ και νίκη  στις ΣΕΡΡΕΣ έχουμε 26 συν 7   33  συνολικά βαθμούς.
Νίκη με ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ήττα σε ΞΑΝΘΗ  νίκη εντός με ΧΑΝΘ ήττα στις ΣΕΡΡΕΣ   πιάνει τους 32βαθμούς.
Λογικά θα πρέπει να κάνει υπέρβαση .
Η ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ  με νίκη  την ΤΕΤΑΡΤΗ και την επόμενη αγωνιστική με ΑΡΕΤΣΟΥ φτάνει τους 31 βαθμούς. Δύο στην σειρά εκτός έδρας παιχνίδια με ΑΕΚ  και ΟΡΦΕΑ  και τελευταία αγωνιστική με ΑΣΠΙΔΑ  εντός. Άλλος ένας Γολγοθάς.
Αν κερδίσει εκτός τον ΓΣΕ  εντός την ΑΡΕΤΣΟΥ  φτάνει τους 31  πόντους .
'Εχει δύο εκτός στην σειρά ΑΕΚ  και  ΟΡΦΕΑ  που είναι αδιάφοροι και μπορεί να ελπίζει .
Αν κάνει μία νίκη σε ένα από τα  δύο παιχνίδια και τον ένα βαθμό την τελευταία αγωνιστική εντός με ΑΣΠΙΔΑ  φτάνει τους 35 βαθμούς.
Δύο νίκες μία ήττα με ΑΕΚ -ΟΡΦΕΑ  και ΑΣΠΙΔΑ 36 βαθμοί.
Με ήττες στα τελευταία τρία παιχνίδια 34 βαθμοί.
Αν κάνει υπέρβαση και στα τρία 37  βαθμοί.

 Είναι ξεκάθαρο ότι πολλά θα κριθούν στο μεταξύ τους παιχνίδι  την Τετάρτη.
Ακόμη περισσότερο σε τι κατάσταση  θα είναι οι αδιάφορες ομάδες όπως ΑΕΚ  ΟΡΦΕΑΣ  αλλά και οι ΙΚΑΡΟΙ  με την ΧΑΝΘ κατά πόσο θέλουν την τρίτη θέση που οδηγεί  σε μπαράζ για τυχόν κενά  την επόμενη χρονιά στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ .
Αν  πέφτουν 4εις ποια στάση θα κρατήσει η ΣΑΝΤΑ  στο παιχνίδι με τον ΓΣΕ .
Η πρώτη δεν θα έχει πρόβλημα παραμονής και το ερώτημα είναι κατά πόσο θα είναι χαλαρή σε αυτό το παιχνίδι.
Την τελευταία αγωνιστική στο παιχνίδι  της ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ με την ΑΣΠΙΔΑ η πρώτη θα καίγεται κατά πάσα πιθανότητα για την παραμονή και η δεύτερη θα είναι στην Β΄ Εθνική.
 Τι θα μετρήσει περισσότερο εκεί ?  η επιβίωση  η χαρά της ανόδου??.
(Είναι γνωστό ότι οι ομάδες που έπιασαν τους στόχους τους είναι στην συνέχεια πιο χαλαρές .
Αυτό δεν σημαίνει πως θα κάτσουν να χάσουν δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση μομφή για τις ομάδες που τυχόν με μια ανέλπιστη ήττα τους αλλάξουν ισορροπίες).Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου