Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΕΦΗΒΙΚΟ Σε νέα φάση.

Η προκήρυξη έκανε λόγο για 4εις ομίλους και η επόμενη φάση του θα ήταν ίδια με του παιδικού πρωταθλήματος. Οι όμιλοι όμως ήταν τελικά τρεις οπότε άλλαξε και ο τρόπος διεξαγωγής της επόμενης φάσης. Με λίγα λόγια θα παίξουν όλοι εναντίον  όλων  χωρίς μεταφορά αποτελεσμάτων και ο πρώτος θα παίξει στα προκριματικά ως πρωταθλητής Ε.κα.σ.Α.Μα.Θ.
Και υπάρχει πίεση χρόνου γιατί είναι δέκα αγωνιστικές  όπερ σημαίνει 2,1/2 μήνες και ο χρονικός ορίζοντας λήξης πρέπει να είναι πριν την Μ.Εβδομάδα γιατί τότε θα γίνουν τα προκριματικά  για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Από τον πρώτο όμιλο πέρασαν  Πανσερ/κος  και Ικαροι με τον πρώτο να θεωρείται ως το μεγάλο φαβορί.Να  ευχαριστήσω  τους φίλους για την διόρθωση (από μία νίκη η κάθε ομάδα).
Από τον δεύτερο όμιλο  Αστέρας  και Ένωση  με τον πρώτο και εδώ να αποτελεί ένα από τα δύο φαβορί  μαζί με τον Πανσερ/κό  για τον τίτλο του πρωταθλητή.
Και τέλος από τον τρίτο όμιλο πέρασαν Ασπίδα  και ΑΕΚ.
Πιο πιθανή ημέρα έναρξης μάλλον η τελευταία μέρα του Ιανουαρίου 31/01/2016  με συνεχή παιχνίδια και με ενδεχόμενη λήξη 9-10/04/2016.
Σε αναμονή  για την τελική ημερομηνία και την κλήρωση .
Για την ιστορία τις τελευταίες δύο χρονιές πρωταθλητές  Ε.κα.σ.Α.Μα.Θ είναι από την  Ξάνθη.
Την χρονιά 13-14 η ΑΣΠΙΔΑ  και την επομένη  14-15  ο  Αρίωνας που έφτασε  στο Πανελλήνιο.
Φέτος φαβορί είναι ο Πανσερ/κός και ο Αστέρας.
Για την Ασπίδα  και το τι θα κάνει απαντήσεις έδωσε ο προπονητής της  Δ.Παναγιωτόπουλος.

xanthibasket.Θεωρείς φαβορί τις δύο παραπάνω ομάδες και δεν βάζεις την Ασπίδα μέσα που έχει καλό υλικό.

Δ.Π  Το πρόβλημα είναι οι λίγες προπονήσεις που κάνουμε παρόλο που φέτος  δεν έχουμε πρόβλημα γηπέδου και ωρών. Έχουμε έδρα το Φ.Αμοιρίδης  (πολύ κρύο).....αλλά το πρόβλημα είναι πως λόγω υποχρεώσεων των παικτών μας  δεν μπορούσε να είμαστε πλήρης στις προπονήσεις ούτε και να κάνουμε άλλη μία τουλάχιστον προπόνηση.
 Αντίθετα ο Αστέρας  έχει αρκετούς παίκτες που αγωνίζονται στην Ανδρική ομάδα και είναι πιο εμπειροπόλεμη. Τα ίδια και για τον Πανσερ/κό.
Το πρόβλημα δεν είναι η ποιότητα των παικτών γιατί τέτοια έχουμε αλλά η συχνότητα των προπονήσεων.

 xanthibasket.  Επομένως ο στόχος της ομάδας ποιος είναι.

Δ.Π  Τα τελευταία  χρόνια  έχουμε παρουσιάσει σαν ακαδημία  πολλές καλές ομάδες στο εφηβικό. Αυτό είναι απόρροια των καλών παιδικών ομάδων μας που είναι πάντα πρωταγωνιστές. Αυτή η συνέχεια δεν έχει σπάσει. Στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε και να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε περισσότερο.

Δεν μπόρεσα να έχω τηλ επικοινωνία με τους υπόλοιπους προπονητές κάτι που θα προσπαθήσω αργότερα. Τώρα όποιος θέλει να κάνει δηλώσεις για την ομάδα του εδώ είμαστε.

3 σχόλια:

  1. Ο Πανσερραϊκός στο εφηβικό κέρδισε μια φορά τους Ικάρους (59-71) και μια έχασε (67-70) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πανσερραϊκός στο εφηβικό κέρδισε μια φορά τους Ικάρους (59-71) και μια έχασε (67-70) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να είσαι καλά για την διόρθωση. Αν γνωρίζεις κάτι παραπάνω εδώ είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή