Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ANΔΡΩΝ 23-24/01/2016

Ξεκινώ με την σπουδαία εκτός έδρας νίκη του ΑΡΙΩΝΑ με τον ΑΙΑΝΤΑ στην Κομοτηνή.
60-67   με ένα ακόμη τραυματισμό πέραν του Σ.Μαυροσκουλίδη που μάλλον χάνει τη χρονιά ήρθε ο τραυματισμός του ΚΑΛΕΑΔΗ που θα μείνει περίπου 10  μέρες εκτός.

Δηλώσεις έκανε ο Χ.Παπαδοπουλος του Αρίωνα.
"Η ομάδα βρίσκει επιτέλους τον βηματισμό  της. Ήθελαν χρόνο προσαρμογής οι παίκτες μου. Πιστεύω πολύ σε αυτούς  απλά ήθελα τον χρόνο τους να αποδείξουν τι αξίζουν και πιστεύω ότι το δείχνουν και στην συνέχεια θα δείξουν και θα πάρουν ακόμη πιο πολλά.
Σήμερα κερδίσαμε έναν ανταγωνιστή για την επόμενη φάση. Σίγουρα πρώτος ο ΑΣΤΕΡΑΣ  αλλά πέντε ομάδες θα παλέψουμε για τις άλλες τρεις.
ΘΥΕΛΛΑ-ΦΙΛΙΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ και εμείς  θα παλέψουμε. Η διοργάνωσή φέτος για την ώρα  είναι πολύ καλή και πιστεύω όσο πλησιάζουμε στο φιναλ 4  θα ανεβαίνει το ενδιαφέρον.

Νίκη  σπουδαία από κάθε άποψη πέτυχαν οι ΠΑΝΘΗΡΕΣ. Κέρδισαν στην παράταση την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ.
"Ανδρέας Δημητριάδης". Την άξιζαν την νίκη οι παίκτες μου. Σήμερα έδειξαν πως έγιναν ομάδα που παλεύει ομαδικά από την αρχή μέχρι το τέλος. Καταπληκτική προσπάθεια  στην άμυνα. Καταφέραμε να περιορίσουμε τον Γιαβρίδη  (αν και χρειάστηκε χρόνος) και μας δόθηκε το δικαίωμα να πλησιάσουμε  στο σκορ. Στο τέταρτο δεκάλεπτο πήγε να μας κάνει την ζημιά ο Αλεξούδης . Καταφέραμε να πάμε το παιχνίδι στην παράταση και εκεί δείξαμε χαρακτήρα και πάθος και πήραμε την νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά  και στην αντίπαλη ομάδα για το καλό θέαμα (κυρίως το πάθος) που πρόσφεραν.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ,
11-16, 18-16   ,  12-11 , 14-12   55-55           -        14-10

HΡΑΚΛΗΣ-ΦΙΛΙΑ  
Τα βρήκε σκούρα η ΦΙΛΙΑ  από τον ΗΡΑΚΛΗ. Με την ψυχή στο στόμα κατάφερε να πάρει την νίκη που την κρατάει ζωντανή. Ο γηπεδούχος εκμεταλλεύθηκε τις απουσίες της Φιλίας και την κακή της εμφάνιση και λίγο έλειψε να πάρει την νίκη μια νίκη που έχασε στο τέλος .

"Γιώργος Ουζουνίδης" Από το παιχνίδι κρατάμε μόνο την νίκη. Μπορεί να υπάρχουν απουσίες αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την κακή μας εικόνα. Πήραμε μια πολύ αγχώδη νίκη στην λήψη του παιχνιδιού.
Μας κρατάει μέσα στους στόχους μας. Η συνέχεια θα είναι δύσκολη γιατί την επόμενη αγωνιστική έχουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στις ΦΕΡΡΕΣ. Θέλουμε την νίκη εάν θέλουμε να είμαι μέσα στον στόχο που βάλαμε. Η συνέχεια θα είναι σίγουρα δύσκολη  αλλά έχουμε ένα ατού. Όλους  τους  ανταγωνιστές αντίπαλους  θα τους υποδεχτούμε στην έδρα μας. Αν κάνουμε νίκες σε αυτά τα παιχνίδια θα είμαστε στην τετράδα.Για την διοργάνωση έχω να πω τα καλύτερα. Υπάρχουν παιχνίδια για κάθε γούστο. Από εύκολα που δίνουν ευκαιρία για αλλαγές και πολλά ντέρμπι. Εδώ είναι και το κλειδί για την συνέχεια. Τα πολλά ντέρμπι και ποιος θα καταφέρει να αντέξει. Ήδη έχω δύο απώλειες.  Όποια ομάδα περάσει αλώβητη από τραυματισμούς  θα τερματίσει στις πρώτη τετράδα.





Αγώνας                                                         



ΠΑΝΘΗΡΕΣ  - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ      (55-55)    69-65



ΑΣΤΕΡΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ                                  76-57



ΗΡΑΚΛΗΣ  - ΦΙΛΙΑ                                     65-68



ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ  - ΣΟΥΦΛΙ                              61-72*



ΑΙΑΣ  - ΑΡΙΩΝ                                              60-67

*πηγή http://kavala-sports.gr

 ΑΣΤΕΡΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ. 
http://kavala-sports.gr/index.php/basket/ekasamath

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου