Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΘΝΙΚΗ


Αποτέλεσμα εικόνας για αντετοκουμπο

Δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον εαυτό της και τελείωσε η προσπάθεια .
Θα σταθώ μόνο στο ότι αυτή η ομάδα όπως έπαιξε  δεν άφησε περιθώρια στον Γιάννη  να
ξεδιπλώσει όλο το ταλέντο του.Και τέλος αυτό που είναι η αφορμή για να γραφτούν τα παρακάτω μια επισήμανση του σπίκερ πως δεν σουτάρουμε και τελικά δεν έχουμε σαν χώρα τους καλούς σουτέρ.
Μεγάλη αλήθεια γιατί σε αντίθεση με άλλες σχολές Σερβία Κροατία Ισπανία  η βαρύτητα που δίνουν στην εκμάθηση σε αυτό το κομμάτι είναι αστεία.
Από τις ακαδημίες ακόμη που καλά καλά δεν ξέρουν να σουτάρουν αλλά τους μαθαίνουν να παίζουν συστήματα αμυντικά  τους μαθαίνουν άμυνα ζώνης  λες και αυτό θα τους κάνει καλούς παίκτες την ίδια στιγμή που έπρεπε να έχουν όλοι μία μπάλα και να σουτάρουν δύο ώρες συνεχώς.
Αν η μπάλα δεν μπει στο πλεκτό και ο πιο εύκολος τρόπος και ξεκούραστος είναι το σουτ όλα τα άλλα είναι ναχαμε να λέμε. Καλές οι προπονήσεις καλές οι τακτικές αλλά δείτε λίγο τι ποσοστά έχουν τα παιδιά μας σε σουτ  και ελεύθερες βολές και κυρίως ποια βαρύτητα δίνεται σε αυτό το κομμάτι.
Δεν γίνεται να παίζεις εφηβικό  και να μην ξέρεις τα βασικά του σουτ . Στη μέση όμως μπαίνει η προσπάθεια για νίκη με κάθε τρόπο και μέσο. Νίκη έστω και αν το σκορ είναι παμπαιδικό.
Σημασία έχει η νίκη  και μόνο αυτή γιατί έτσι θα ακουσθεί το όνομα του προπονητή της ακαδημίας με αποτέλεσμα να έρθουν περισσότερα παιδιά άρα έσοδα  και σε τέτοιες δύσκολες εποχές τι καλύτερο από αυτό  και για τα υπόλοιπα βλέπουμε.
Με συνέπεια  υ υποδομή να φθίνει από χρόνο σε χρόνο.
Ποιους παίκτες έβγαλαν τα τελευταία χρόνια οι ακαδημίες της περιοχής μας ?????????????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου