Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΙΟΥ Νο τρεχαγύρευε

Αποτέλεσμα εικόνας για δουλειες του ποδαριουΤελικά καθιερώθηκε ως τίτλος "Δουλειές του ποδαριού" μιας και το kavalaspor σε σημερινό του
άρθρο το αναφέρει δείχνοντας το πως αντιμετωπίζει η επίσημη αρχή  το μπάσκετ.
Γράφει σήμερα ο Χ.Κρυσταλλίδης για το μπάχαλο που θα προκύψει με την μάλλον σίγουρη άνοδο του ΑΣΤΕΡΑ  στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Όσο ευχάριστο είναι για το τοπικό (ΕΚΑΣΑΜΑΘ) και κυρίως για το Καβαλιώτικο μπάσκετ να έχει τρεις ομάδες στην κατηγορία  από την άλλη λόγω της κλήρωσης που δεν θα ξαναγίνει  και της έλλειψης γηπέδων στην πόλη της Καβάλας  ο  ΑΣΤΕΡΑΣ  και η ΣΑΝΤΑ θα έχουν για δέκα από τις 13 αγωνιστικές  ως έδρα  εντός τα ΠΟΤΑΜΟΥΔΙΑ. Επειδή όλα τα παιχνίδια της κατηγορίας ξεκινούν την ίδια ώρα  6,00μμ το πρόβλημα είναι τεράστιο.

Διαβάστε .ΕΔΩ

Φαίνεται ότι η τύχη χρωστούσε κάτι στον ΑΣΤΕΡΑ   και θα του το δώσει αλλά χρειάζεται  υπομονή μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ  ημέρα απάντησης στην πρόταση για τον ΟΡΦΕΑ ΣΚΟΠΟΥ εάν θα αποδεχτεί την άνοδο στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ. Ως γνωστόν το ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ  πήρε το δρόμο της Α2.
      Είναι άδικο  τουλάχιστον για τις Εθνικές κατηγορίες γιατί για να ανέβει μια ομάδα    από την Γ΄ στην Β΄  και αντίστοιχα από την Β΄  στην Α2  χρειάζεται δουλειά υλικό δηλαδή καλούς παίκτες απλά χρήμα μπόλικο. Ειδικά τη χρονιά που πέρασε οι ομάδες που πήραν την άνοδο από Β  σε Α2   ξόδεψαν πολύ χρήμα. Και τώρα δίνεται η ευκαιρία σε άλλες ομάδες που ακολουθούν βαθμολογικά  και σε καμιά περίπτωση δεν έχουν ευθύνη να περάσουν το σκαλί να παίξουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες χωρίς ουσιαστικά να έχουν ξοδέψει ένα σκασμό χρήματα.
Αν είσαι τυχερός είσαι  πως να γίνει.
Εκεί στον ΣΚΟΠΟ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ  κλπ παίξτε κανένα ΛΑΧΕΙΟ  γενικά τζόγο  σας πάει........
Διαβάστε την ανακοίνωση αποδοχής του ΠΕΥΚΟΧΩΡΊΟΥ

ΕΔΩ
Πηγή. http://www.infobasket.gr



Πρόβλημα  όμως και στο τοπικό με την είσοδο του ΚΑΟΔ  στο πρωτάθλημα ΕΚΑΣΑΜΑΘ.
Μαύρη χρονιά για το ΔΡΑΜΙΝΟ μπάσκετ όπου μετά την πτώση υποβιβασμός των ΤΙΤΑΝΩΝ στο τοπικό πρωτάθλημα  ήρθε και η πτώση από μεγάλο ύψος Α1  σε τοπικό  για τον ΚΑΟΔ.
Και να φανταστείτε  ότι ο ΚΑΟΔ  ήταν από τις πιο μετρημένες οικονομικά ομάδες  που δεν είχε κανένα πρόβλημα . Αλλά η απομάκρυνση του κύριου χορηγού και η αδυναμία εύρεσης λύσης από τους τοπικούς παράγοντες ήταν το κερασάκι στην τούρτα.
Δεν ξέρω  τι γίνεται στην ΔΡΑΜΑ  αν υπάρχει αντιπαλότητα και μικροσυμφέρον μεταξύ των ακαδημιών - ομάδων αλλά αυτή η εξέλιξη θα πάει πίσω το μπάσκετ της πόλης .
Δεν υπάρχει πολυτέλεια   για  περισσότερα τέτοια προβλήματα.  Θα πρέπει οι άνθρωποι της πόλης να ξεπεράσουν πολλές αγκυλώσεις και να στήσουν πλάνο ανόρθωσης  για τα επόμενα χρόνια.
Χρειάζεται δουλειά συνεργασίες  για να ξανάρθει η άνοιξη στην πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου