Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

΄Β΄ΕΘΝΙΚΗ 2ος ΓΥΡΟΣ

To Σάββατο η επόμενη αγωνιστική πλην του παιχνιδιού ΑΙΑΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ που θα  γίνει σήμερα 21/1/15

Κομοτηνή-ΧΑΝΘ
Μια μεγάλη ευκαιρία είναι το παιχνίδι με την ΧΑΝΘ για τον ΓΑΣ να καταφέρει να πάρει την πρώτη του νίκη. Μπορεί να έχει τα χίλια μύρια να αντιμετωπίσει ο Νεοκλής Λεμονίδης μπορεί οι ομάδες που αντιμετώπισε να είναι από πολύ έως λίγο καλύτερες από την ομάδα του αλλά με την ΧΑΝΘ μπορεί και δικαιούται να πιστεύει στη νίκη πόσο μάλιστα που παίζει στην έδρα του.
Και οι δύο ομάδες της ΘΡΑΚΗΣ   είναι στη χειρότερη μοίρα. Ήταν από το ξεκίνημα υποψήφιες για τον υποβιβασμό με τον ΓΑΣ  να έχει το απόλυτο αρνητικό πρόθεμα . Τώρα είναι η στιγμή που για το γαμώτο πρέπει να δείξει ότι μπορεί τουλάχιστον κάποια παιχνίδια να τα πάρει.
Δεν πρέπει να διαφεύγει ότι και η ΧΑΝΘ είναι στην επικίνδυνη ζώνη και θέλει τη νίκη .Ήττα από το ΑΡΓΟΣ τη προηγούμενη αγωνιστική και μια ενδεχόμενη νέα ήττα τη κρατάει χαμηλά βαθμολογικά

              Aργοναύτης Καλ.-Αργος Ορεστικό
  Δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι για τη ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου.
Έχασε τη προηγούμενη αγωνιστική και θέλει νίκη για να μη μπλέξει αργότερα.Από εκτός έδρας νίκη έρχεται (ΧΑΝΘ) και το ΑΡΓΟΣ τρίτο στη ββαθμολογία παίζει πολύ  καλό μπάσκετ και σίγουρα έχει το πρώτο λόγο στο παιχνίδι  . Στον πρώτο γύρο τη νίκη πήρε η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ αλλά τώρα με την μέχρι τώρα εικόνα το ΑΡΓΟΣ έχει δέσει και το διπλό είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα. 

Πευκοχώρι-Πιερικός Αρχέλαος
Ποιοτική ομάδα το ΠΕΥΚΟΧΏΡΙ και η απόδειξη παρά την ήττα εντός από τον δεύτερο της βαθμολογίας στα σημεία . Ζόρισε αφάνταστα τον ΠΡΟΜΗΘΕΑ που χρειάστηκε κάθε πόντο για να πάρει τη νίκη.
Αντίπαλος ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ που έρχεται από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη.
Η λογική λέει ότι το πλεονέκτημα είναι με την γηπεδούχο ομάδα. 
Στον πρώτο γύρο κέρδισε στη παράταση το ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ

Αίας Ευόσμου-Προμηθέας Πάτρας (21/1)
        Έστω και δύσκολα τις νικες που τον κρατάνε δεύτερο τις παίρνει ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ σήμερα έχει άλλη μία δύσκολη έξοδο στη Θεσ/νικη . Στην σκληροτράχηλη έδρα του ΑΙΑΝΤΑ καλείται να αποδείξει πως μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο στη πράξη. 

Μαχητές Δόξας Πεύκων-Φοίνικας Λάρισας
Μάλλον το 14-0  θα γίνει πραγματικότητα για τα ΠΕΥΚΑ .Κάθε άλλο αποτέλεσμα θεωρείται σούπερ έκπληξη.

Ανατόλια-Τιτάνες Παλαμά


     Νικη για το ΑΝΑΤΟΛΙΑ στο τέλος του πρώτου γύρου εντός και ξεκίνημα του δευτέρου γύρου με εντός παιχνίδι με αντίπαλο που δεν τα καταφέρνει και πολύ καλά στα εκτός έδρας παιχνίδια.



Στρατώνι-Ασπίδα Ξάνθης
Στον πρώτο γύρο η απειρία της γηπεδούχου ομάδας ήταν ξεκάθαρη. Η ΑΣΠΙΔΑ ενώ κρατούσε τη νίκη στα χέρια της λόγω έλλειψης εμπειρίας δεν μπόρεσε να κάνει νικηφόρο ξεκίνημα. 
Το ΣΤΡΑΤΩΝΙ παίζοντας πολύ έξυπνα πήρε μια σπουδαία νίκη τότε αλλά στη συνέχεια είχε ένα σερί από ήττες εντός εκτός. Στη πορεία με αλλαγή προπονητή κατάφερε να βρει ένα σχετικά καλό ρυθμό να πάρει νίκες  πέντε τον αριθμό αλλά όλα δείχνουν ότι δεν είναι αρκετές.
Με την ΑΣΠΙΔΑ αντίπαλο δεν θέλει εντός έδρα ήττα γιατί χάνει έτσι το όποιο πλεονέκτημα που έχει απέναντί της . Προβλέπεται μεγάλη μάχη για την επικράτηση. Εάν κάνει την έκπληξη η ΑΣΠΙΔΑ παίρνει ανάσες και ανεβάζει τη ψυχολογία της και βλέπει αλλιώς τη συνέχεια την ίδια στιγμή που θα βάζει σε μεγάλους μπελάδες το ΣΤΡΑΤΩΝΙ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ου  ΓΥΡΟΥ 

1  
ΧΑΝΘ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ 71-51
ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ-ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ 74-85
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ-ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ 98-99 (2π.)
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 71-57
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞ. ΠΕΥΚ. 67-79
ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ-ΑΝΑΤΟΛΙΑ 62-55
ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ-ΣΤΡΑΤΩΝΙ 80-82


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου