Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ 18/1/15


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΧΑΝΘ-Αργος Ορεστικό  63-72
Κομοτηνή-Στρατώνι  62-75
Aργοναύτης Καλ.-Πιερικός Αρχέλαος  69-86
Πευκοχώρι-Προμηθέας Πάτρας  71-85
Αίας Ευόσμου-Φοίνικας Λάρισας  102-95 (5 παρ.)
Μαχητές Δόξας Πεύκων-Τιτάνες Π.  100-80
Ανατόλια-Ασπίδα Ξάνθης  75-64


 Τι είχα  τι έχασα  και πάλι ΄εχασα.
ΑΣΠΙΔΑ και ΓΑΣ  μετρούν άλλη μία ήττα. Την καλή αγωνιστική παρουσία της  στο παιχνίδι με τα ΠΕΥΚΑ δεν μπόρεσε να συνεχίσει με αντίπαλο το ΑΝΑΤΟΛΙΑ και έχασε με  75-64 .
Στην φάση που είναι το πρωτάθλημα πέρα από την ήττα μετράει πια και το συνολικό σκορ. Εντεκα οι πόντοι της διαφοράς για την ΑΣΠΙΔΑ και δυσκολεύει ακόμη περισσότερο η προσπάθεια.
Οι ομάδες της ΘΡΑΚΗΣ κατάντησαν σάκος του μποξ την ίδια ώρα που κάποια αποτελέσματα παραξενεύουν . Είτε είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα από την θέση 3 και κάτω ή γίνονται άλλα.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ


ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
  "Όπως και πέρσι στην Γ΄ Εθνική έτσι και φέτος στην Β΄ η ομάδα μας στο ίδιο γήπεδο πλήρωσε το πολύ κακό πρώτο της δεκάλεπτο και βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ όλο το υπόλοιπο ματς.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και εκμεταλλευόμενοι τα λάθη και την αστοχία των παικτών μας προηγήθηκαν 30-15. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μας συνήλθε αμυντικά, δέχτηκε μόλις 11 πόντους και αν ήταν λίγο πιο συγκεντρωμένη στην επίθεση θα μείωνε κι άλλο την διαφορά που στο ημίχρονο ήταν στο +12 (41-29) για το Ανατόλια.
Όλο το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με την ομάδα μας να παλεύει να κατεβάσει την διαφορά και τους γηπεδούχους να την συντηρούν στους 8-11 πόντους. Η ήττα με 75-64 ήρθε φυσιολογικά, καθώς πολλοί από τους παίκτες μας δεν είχαν καλή απόδοση ενώ και η διαφορά του πρώτου δεκαλέπτου αποδείχτηκε καθοριστική στην εξέλιξη του παιχνιδιού.
Οι απουσίες των Τατάρη και Παπανικολάου (αγωνίστηκε ελάχιστα με πρόβλημα τραυματισμού) δεν αποτελούν σε καμιά περίπτωση δικαιολογία για την εμφάνιση της ομάδας μας.
Πλεόν δεν υπάρχουν περιθώρια για παρόμοιες εμφανίσεις και το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με το Στρατώνι στην Χαλκιδική αποκτά χαρακτήρα τελικού"


ΑΝΑΤΟΛΙΑ - ΑΣΠΙΔΑ ΑΠΣ ΞΑΝΘΗΣ 75-64
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 30-15, 41-29, 56-45, 75-64
ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ: (Ιωαννίδης-Κωτάκης) Δενδρινός 13(3), Παπαδάκης 4, Γρούδος 9, Σταμπουλής 8, Στεφανίδης 6(1), Καραμπέκης, Παπανικολάου, Κουτσογιάννης 16(1), Παλλάκης 7(1), Πετς 1.

    Ήττα για τον ΓΑΣ  εντός με το ΣΤΡΑΤΩΝΙ κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους ανιρώπους της ΑΣΠΙΔΑΣ  όπως δεν άρεσε και η εντός έδρας νίκη του ΑΙΑΝΤΑ μετά από 5 παρατάσεις με τον ΦΟΙΝΙΚΑ.
Τα ΠΕΥΚΑ έκαναν το 13-0 και έσπασαν παλιό ρεκόρ του ΑΣ.ΞΑΝΘΗ  και ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ τα βρήκε μπαστούνια με το ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ  που ίδρωσε μέχρι να το καταβάλει.


ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΟΣ  ΕΔΩ

ΠΗΓΗ. http://www.infobasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου