Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΕΦΗΒΙΚΟ κέρδισε στην ΔΡΑΜΑ ο ΑΣΤΕΡΑΣ. Νίκη για ΑΕΚ με ΓΑΣ

Μια  σπουδαία έκπληξη επιφύλαξε  η ομάδα  του Λ.Μαγιάννη  σε όλους μας.
Κέρδισε  μέσα στο κάστρο του τους ΤΙΤΑΝΕΣ  μέ ένα πόντο διαφορά  με 91-92  σε ένα καταπληκτικό από κάθε άποψη παιχνίδι.
Δεν περίμενε κανένας  ούτε από τον ΑΣΤΕΡΑ  (πλην παικτών και προπονητή )  ότι θα μπορούσαν να χτυπήσουν   την ενδυναμωμένη φέτος ομάδα των ΤΙΤΙΑΝΩΝ.
Η  ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ  έπαιξε πολύ έξυπνα  μιας και ο αντίπαλος  για μία ακόμη χρονιά είχε το γνωστό προβλέψιμο τρόπο παιχνιδιού με πάρα πολλά περιφερειακά σουτ  και πήρε το σπουδαίο διπλό  .
 Η  συνέχεια στον όμιλο προβλέπεται συναρπαστική.

Λ.Μαγιαννης  Παίξαμε έξυπνα  απέναντι σε ένα αντίπαλο που ήταν ήδη γνωστός για τη δυναμική του και το υλικό του με ακόμη περισσότερες ενισχύσεις φέτος.
Έδωσαν τη ψυχή τους τα παιδιά στο παρκέ  και πήραν άξια μια σπουδαία νίκη  στην πιο δύσκολη έδρα  του ομίλου.

ΑΕΚ-ΓΑΣ   48-59

Νίκη  για την  ΑΕΚ  τυπικά φιλοξενούμενη από τον ΓΑΣ   με 48-59.

Διαβάστε  τον σχολιασμό  από το σαιτ της ΑΕΚ.

Το εφηβικό τμήμα της Αθλητικης Ενωσης Κομοτηνης πήρε το ντέρμπι της Κομοτηνης, επικρατώντας του συμπολίτη ΓΑΣ με 48-59. Η ομάδα του Δημήτρη Πανταζη είχε τα ηνία στο σκορ σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ετσι πήρε το ροζ φύλλο αγώνα.
Δεκαλεπτα: 9-15,23-28,33-37,48-59
Διαιτητές: Ντουρας,Λυτροσυγκουνης
ΑΕ Κομοτηνης (Πανταζης,Χονδροπουλος): Καραμανλης 4, Κυμπαρης , Παπαβασιλειου, Στεφανιδης,Λεφης 18 (2), Γαρυφαλλιδης , Μπορμπιδης Η.13(2), Καντες ,Τσολακίδης, Λαγαμτζής, Γκυριτσης 12, Μπορμπιδης θ.13
ΓΑΣ Κομοτηνη (Καζακος,Λεχουδης): Κολεντζαριδης Θεοδωροπουλος8(1), Γκουτσιδης 3,, Νεμιτσας2, Τσαραμπουλιδης2,Κατσαουνης 6(2), Φαρασοπουλος 18(1), Μωρρες, Γεωργαντας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου