Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΣΠΙΔΑ -ΑΣΤΕΡΑΣ

Το  ΑΙΓΑΛΕΩ  να κερδίζει και να πάνε να Γ.......ε  οι υπόλοιποι ή ο σκοπός αγιάζει τα μέσα  ή  ας πάρουμε την νίκη  και ας γίνουν όλα χώμα  ή....ή  κλπκλπ.
Είχε  πολύ μεγάλη σημασία το παιχνίδι  γιατί όποιος νικούσε  θα έπαιρνε κεφάλι  για την πρώτη θέση.
Και αυτός ήταν  ο λόγος που οι άμυνες ζώνης  έκαναν θραύση. Σε παιδικό -πρωτάθλημα   οι άμυνες ζώνης κοντεύουν να γίνουν η απόλυτη άμυνα.


Υπάρχει περίπτωση να βελτιωθούν τα παιδιά ως παίκτες με άμυνες ζώνης???
Σε καμιά περίπτωση  είναι το μόνο σίγουρο.
Θα μου πείτε είναι ευκαιρία  να βγούνε έτσι καλοί σουτέρ  αλλά τα αποτελέσματα είναι  κάτι παραπάνω από φανερά ότι δεν υπάρχει  υποδομή και προσανατολισμός γι΄αυτό.
Το ζήτημα είναι πως ακόμη και ο τελευταίος προπονητής πουν δεν έπαιζε ζώνη  και σύμφωνα με την άποψη του το πλήρωσε ενέδωσε και αυτός  και έτσι θα βλέπουμε μόνο ζώνη σε παιδικά πρωταθλήματα .
Αυτό  που μένει για να σταματήσει αυτή  η κατάρα  είναι  η ΕΚΑΣΑΜΑΘ   να δράσει και να βγάλει κάποιο μπούσουλα  (φόρμουλα νομική μπορεί να βρεθεί) που θα απαγορεύει την ζώνη  .
Αυτά  για τα προεόρτια για το παιχνίδι τώρα δίκαιη πέρα για πέρα η νίκη της ΑΣΠΙΔΑΣ  .
Είχε πιο πολύ ενέργεια  και διάθεση για την νίκη . Ο  ΑΣΤΕΡΑΣ  δεν είχε  επιλογές στην ρακέτα αλλά και η περιφερειακή του γραμμή δεν ήταν στα καλύτερά της ή μάλλον η ΑΣΠΙΔΑ  και στους δύο τομείς ήταν καλύτερη .
Αν  και οι δύο ομάδες ήταν ένα κλικ πιο εύστοχες  σίγουρα θα είχαμε καλύτερο σκορ και θέαμα.




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου