Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Έφυγε ο Μ.ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ.

dendrinos makis
Έφυγε  ο  Μ.ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ.
Γνωστός  και αγαπητός  στον χώρο μας αλλά για εμάς τους ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ  υπάρχει και ακόμη ένας σημαντικός λόγος  μιας και τα δύο παιδιά του  πέρασαν ως φοιτητές και παίκτες από την πόλη μας και ευρύτερα ως παίκτες και σε άλλες ομάδες της περιοχής μας.
Τα  θερμά συλληπητήρια .


Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΣΑΚ 
 «Για πάντα στην καρδιά μας Μάκη
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και τα μέλη του, εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη, για το χαμό για Μάκη Δενδρινού.Το περασμένο καλοκαίρι, ο Μάκης Δενδρινός, υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και η καρδιά του άντεξε λιγότερο από 4 μήνες, αφού πριν λίγες ώρες, ‘’έφυγε’’ από ανάμεσά μας αλλά θα μείνει για πάντα στην καρδιά μας.Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΚ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και συλλυπείται τους οικείους του».


 ΛΙΓΑ  ΛΟΓΙΑ  ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ
 
Διατέλεσε ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας για μια διετία, οδηγώντας την «επίσημη αγαπημένη» σε σημαντικές διακρίσεις όπως η 4η θέση στο Μουντομπάσκετ του 1994 στο Τορόντο, την 4η θέση στο Eurobasket του 1995 στην Αθήνα και την 5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996.
Υπήρξε, παράλληλα, ο δημιουργός της μεγάλης ομάδας του Πανιωνίου που έφτασε ως και την 3η θέση πίσω από τον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Ακόμη εργάστηκε στο Παγκράτι, στον Ολυμπιακό, στη Δάφνη, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάστηκε ως τεχνικός διευθυντής στον Γκυζιακό.

 ΠΗΓΗ infobasket





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου