Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Διαβάζω ότι το Σάββατο 25/7/2015  ημέρα  των εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ  θα προηγηθεί και η συζήτηση για τον τρόπο διεξαγωγής των νέων πρωταθλημάτων.
Εδώ κάπου υπάρχει τυρί αλλά δίπλα είναι και η φάκα.
Είναι λογικό την ημέρα που θα διεξαχθούν οι εκλογές ότι θα υπάρχει μια έντονη δραστηριότητα .
Παίζονται θέσεις αξιώματα και ήδη υπάρχει πολύ κινητικότητα. Είμαστε και λαός που πηγαίνει τις εκλογικές διαδικασίες άρα θα υπάρχει τέτοιο κλίμα που μόνο γόνιμη συζήτηση δεν θα μπορεί να γίνει.
    Είναι αλήθεια ότι όλη αυτή η διεργασίας εκλογών λόγω παραίτησης ΔΣ  έγινε γιατί προτάθηκε ως κύριο ζήτημα ο τρόπος διεξαγωγής των πρωταθλημάτων της νέας χρονιάς.
Περίπου 17 ομάδες ζήτησαν μέσω Έκτακτης Γ.Σ  να αποφασίσουν οι ίδιες οι ομάδες τον τρόπο διεξαγωγής τους. Θεώρησαν αυτό συμπεραίνω ότι είναι καθοριστικό ζήτημα για την όλη λειτουργία του χώρου. Και θα συμφωνήσω ότι πραγματικά είναι. Αν θέλουν οι ομάδες να έχουν λόγο και άποψη είναι το κορυφαίο ζήτημα.
Φαίνεται έτσι ότι θα πρεπει να είναι το μοναδικό θέμα της όποια Γ.Σ  .
Αλλά τώρα προσπαθούν με μια κίνηση να χωρέσουν δύο καρπούζια σε μία μασχάλη.
Δεν πιστεύω ότι είναι τακτισμός αλλά σίγουρα είναι λάθος εκτίμηση.
Ουσιαστικά δεν θα γίνει γόνιμη συζήτηση γιατί χωρισμένες οι ομάδες σε "Παρατάξεις" μιας και οι εκλογές είναι την ίδια μέρα  θα υπάρξει ένταση πολλοί θα προσπαθήσουν να τα χώσουν κατά το κοινώς λεγόμενο και σίγουρα αν επικρατήσει ένταση μόνο γόνιμος διάλογος δεν θα γίνει.
Θα πρέπει οι σώφρονες να απαιτήσουν αυτή η κουβέντα να γίνει σε τακτική Γ.Σ  αφού πρώτα έχει βγει το νέο Δ.Σ  και αφού καταλαγιάσουν οι εντάσεις.
Μπορεί να γίνει μια πρώτη κουβέντα να μπούνε κάτω οι προτάσεις αλλά την τελική απόφαση να παρθεί από νέα Γ.Σ  όταν τα μυαλά όλων θα είναι πιο καθαρά.
Δεν νομίζω ότι χάθηκε ο χρόνος .
Είναι μια παγίδα γιατί ουσιαστικά έτσι οι ομάδες δίνουν την συγκατάθεσή τους ναι μεν προτείνουν τρόπο αλλά φαίνεται ότι την όλη διαδικασία θα την τρέξει κατά πως νομίζει το νέο ΔΣ  και ουσιαστικά έτσι οι ομάδες θα χάσουν το δικαίωμα να ορίζουν αυτές το τι θέλουν και το ΔΣ  να έχει ρόλο απλά εκτελεστικό.
Εδώ που είναι τα πρα΄γματα δεν χρειάζεται να υπάρχει ένταση και την ίδια μέρα να αποφασίζουν για νέο ΔΣ  αλλά και να παίρνουν κρίσιμες αποφάσεις.
Πιστεύω ότι ο σκοπός δεν είναι να βγει σώνει και καλά νέο Δ.Σ    σε μια έτσι και αλλιώς χωρίς αρμοδιότητες ΕΝΩΣΗ Σωματείων αλλά οι ομάδες να καταλάβουν ότι πρέπει να μπούνε στο τρυπάκι της συμμετοχής λήψης αποφάσεων.
Όλοι εσείς που θέλετε αλλαγές είναι ευκαιρια . Δείτε λίγο πιο δίπλα πέρα από το όσο επιτρέπουν τα καπίστρια πως υπάρχουν στις αντίπαλες !!!  ομάδες ανθρωποι που μπορείτε μαζί τους να βάλετε τάξη και κανόνες λειτουργίας στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου