Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Αλλάζουν ??? Εξελίξεις στην Γ΄Εθνική

Οι εξελίξεις στην Γ΄ΕΘΝΙΚΗ  είναι πολλές.
Υπάρχει κινητικότητα την ίδια στιγμή όμως υπάρχει και πολύ παρασκήνιο . Και αυτό γιατί στο σύνολο τους οι ομάδες δεν δημοσιεύουν τις κινήσεις που κάνουν. Ίσως να πιστεύουν ότι έτσι προστατεύουν τις ομάδες τους από τα αδιάκριτα μάτια των αντιπάλων.

Στον  ΓΑΣ  αναλαμβάνει μάλλον ως προπονητής ο ΝΤΙΝΑΣ  μαζί με τον ΒΕΛΗ  χωρίς να έχει διευκρινιστεί το πως και το γιατί.

Δεν φαίνεται να υπάρχουν αλλαγές στην ΑΕΚ.

Στην ΑΣΠΙΔΑ  υπάρχει κινητικότητα για την αντικατάσταση του Ν.Δενδρινού που έπειτα από 8 χρόνια στην πόλη ως φοιτητής αλλά και σαν παίκτης διάφορων ομάδων της περιοχής ΑΣ ΞΑΝΘΗ Ελευθερούπολη Ασπίδα κλπ  τραβάει για τις δικές του πολιτείες .
Δεν είναι εύκολο να συμπληρωθεί αυτό το κενό  και φαίνεται εκεί να στρέφονται όλες οι προσπάθειες των παραγόντων της ΑΣΠΙΔΑΣ.
Πολλά ονόματα ακούσθηκαν όπως αυτό του Ν.Αμπελακιώτη που μάλλον καταλήγει  σε ομάδα της ΚΑΒΑΛΑΣ.
Η πιο ευχάριστη εικόνα από τις προπονήσεις της ΑΣΠΙΔΑΣ  είναι  η  συμμετοχή πολλών μικρών κάτι που δείχνει το πως σκέφτονται το μέλλον της ομάδας   οι παράγοντες της .
Σκοπός η παραμονή  στην κατηγορία   δίνοντας την ευκαιρία στους νεώτερους για συμμετοχή σε ένα εθνικό πρωτάθλημα.
Εδώ βρίσκει τους πάντες μαζί της.
Και για του λόγου του αληθές ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της ΑΣΠΙΔΑΣ  από το facebook.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ UNDER 22 ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
Με αδιάκοπους ρυθμούς συνεχίζεται η μεταβατική περίοδος της ανδρικής ομάδας του συλλόγου μας. Στόχος η ατομική βελτίωση όλων των παικτών ενόψει της νέας χρονιάς και να μπούνε στο κλίμα της ομάδας οι πιο μικροί ηλικιακά παίκτες.
Η νέα χρονιά θα βρει την ομάδα μας μπροστά σε ένα μεγάλο στοίχημα, καθώς στόχος είναι η ομάδα να πρωταγωνιστήσει στην Γ΄εθνική με ένα μέσο όρο ηλικίας που δεν θα ξεπερνά τα 22 χρόνια.
Δίνοντας την ευκαιρία στους νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες να εξελιχθούν μέσα από αυτή την διαδικασία, έχοντας δίπλα τους την στήριξη 2-3 έμπειρων ποιοτικών παικτών, η ομάδα μας ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και πιστεύουμε ότι σύντομα θα καθιερωθεί στις εθνικές κατηγορίες βασιζόμενη σε μεγάλο βαθμό στην παραγωγή δικών της παικτών.
Το εγχείρημα αναμένεται πολύ δύσκολο αλλά όλοι στην ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ είμαστε πεπεισμένοι ότι με σκληρή δουλειά και πίστη στο πλάνο θα πετύχουμε.



  Για την ΣΑΝΤΑ είναι γνωστά  με την μεγάλη επιστροφή του Σ.Καμαράκη που αποτελεί πόλος έλξης για το σύνολο των παικτών του νομού.Είναι το μεγάλο κίνητρο για επιστροφή παικτών στην ΣΑΝΤΑ.
Ο  ΓΣΕ  αλλάζει προπονητής φεύγουν παίκτες μεγάλου βεληνεκούς όπως Αμπελακιώτης . Ανανέωσαν αρκετοί ενώ ήρθε και ο ΠΑΝΔΗΣ.
Καμιά πληροφορία από ΣΕΡΡΕΣ .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου