Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015

ΑΡΙΩΝ -ΕΦΗΒΙΚΟ

Λίγο το καθυστέρησα  αλλά τι να κάνω με τόση ζήλια είχα σκάσει.
Άκου εκεί οι πελάτες στο Πανελλήνιο και εγώ στο σπίτι????
Όχι δεν γίνεται αυτό.

Πραγματικά το αίσθημα της ζήλιας με την καλή έννοια αγαπούλες  που έχασα αυτή τη φάση και αντί να είμαι εκεί ήταν άλλοι μια εβδομάδα σχεδόν  ήταν μεγάλο.
Τέτοιες ευκαιρίες είναι σπάνιες. Ε λοιπόν η απόφαση ήταν να το δω από κοντά και να έχω και ένα μικρό αρχείο.
    Σπουδαία ευκαιρία για τα παιδιά του ΑΡΙΩΝΑ αλλά και για όλο το μπάσκετ της περιοχής μας κάθε φορά που μια ομάδα μας εκπροσωπεί στην ανώτατη εκδήλωση όπως είναι εάν πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Με το σπαθί τους  τα παιδιά του ΑΡΙΩΝΑ πήραν το εισιτήριο και γεύτηκαν τη χαρά της συμμετοχής.
Για να είμαστε δίκαιοι τα πήγαν περίφημα. Με ελάχιστες επιλογές  κατάφεραν απέναντι σε ομάδες που το ρόστερ ήταν απίθανο να τερματίσουν τελικά πέμπτοι.
Υπήρχε ένα αν  σε όλους. Και αυτό το αν σήμαινε να υπήρχαν άλλοι δύο τρεις παίκτες στο ρόστερ του οπότε η διάκριση σίγουρα θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη.
Είναι φανερό πως το επίπεδο κάθε χρόνο πέφτει. Μπορεί να κέρδισε ο ΠΑΟ  αλλά δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή του. Ο δε ΠΑΟΚ ήταν σκιά του εαυτού του. Αν αυτός είναι ο καλύτερος εκπρόσωπος της ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ  έχουμε μεγάλο πρόβλημα .
Αν λοιπόν ο ΑΡΙΩΝΑΣ είχε και άλλες επιλογές πιστεύω ότι θα πάλευε για την τρίτη θέση.
Κερδισμένοι όλοι από την συμμετοχή με τους παίκτες να το χαίρονται πολύ.
Μπράβο στα παιδιά μπράβο και στους γονείς που για μια ακόμη φορά έδειξαν πως είναι η κινητήριος δύναμη ο μηχανισμός που συμπαραστέκεται στα παρασκήνια.
Και φυσικά τα χαμόγελα ήταν πολλά.

Άξιοι και πάντα τέτοια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου