Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΕΦΗΒΙΚΟ ΑΡΙΩΝ-ΜΟΥΔΑΝΙΑ 92-46

Το τελευταίο παιχνίδι δίνει ο ΑΡΙΩΝΑΣ αυτή την ώρα με αντίπαλο τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ του Α.Παναγιωτόπουλου (ΑΣ  ΞΑΝΘΗ) .
Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο ΑΡΙΩΝΑΣ ήταν μπροστά με 45-27.
Τελικό σκορ  92-46   επιμέρους σκορ ημιχρόνου 47-19.
Σήμερα ο ΑΡΙΩΝΑΣ έπαιξε  όπως όλη τη χρονιά. Πίεση ασφυκτική στην άμυνα γρήγορες αλλαγές γρήγορες επιθέσεις.
 Δεν ήταν εύστοχος στην αρχή του παιχνιδιού αλλά στο τέλος το ποσοστό ευστοχίας ήταν πολύ καλό και λίγο ακόμη και θα έφτανε τους εκατό πόντους,
Δνε νομίζω ότι τα απλά συγχαρητήρια μποτρούν να εκφράσουν το μέγεθος της επιτυχίας της ομάδας αλλά και της ικανοποίησης που έδωσαν σε όλους μας.
Σαν καλός συνήγορος του διαβόλου ρώτησα γονιό για το πως αισθάνεται μετά το τέλος όλης αυτή της διαδρομής μιας διαδρομής που έχει συνέχεια όχι την επόμενη εβδομάδα αλλά προς το τέλος του ΑΠΡΙΛΙΟΥ τότε θα γίνει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Και η απάντηση ήταν. 
 " Μεγάλη εμπειρία κυρίως για τα παιδιά αλλά και για μας τους γονείς που βρεθήκαμε δίπλα στα παιδιά .
Υπέροχο συναίσθημα που έγινε ακόμη πιο έντονο με τη πρωτιά των παιδιών .
Παύση......           Κοίτα άσε να περάσει λίγο ο χρόνος γιατί τώρα τελείωσε το παιχνίδι και όπως και νά χει υπάρχει μια κατάσταση ιδιαίτερη.


Ερώτηση. Δεν τελείωσε εδώ υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση στην συνέχεια.

 Ικανοποιημένοι για την πρωτιά που πήραμε εδώ και τώρα προγραμματίζουμε το πλάνο κατάκτησης της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Ειλικρινά δεν σκέφτομαι το μετά μου αρκεί το τώρα αυτό έχουμε να γιορτάσουμε και για το μετά βλέπουμε.
 Ότι θέλει ας γίνει  στην συνέχεια.
 Εκεί δεν θα έχουν πιστεύω το βάρος της πίεσης για επιτυχία τα παιδιά. Ότι καταφέρουν θα είναι δικό τους κέρδος .
Ερώτηση. Νιώθουν τα παιδιά αλλά και εσείς μια μορφή δικαίωσης της όλης προσπάθειας τους?
     Τα παιδιά είναι προφανές ότι νίωθουν κάτι τέτοιο. Πρωταθλητές ΕΚΑΣΑΜΑΘ και τώρα μετά από 4εις μέρες 4α παιχνίδια είναι οι εκπρόσωποι στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Το ξέρεις καλύτερα ότι οι γονείς που είναι δίπλα τους όχι τώρα αλλά χρόνια δίπλα τους νιώθουν και αυτοί δικαιωμένοι.
 Εμείς παίρνουμε ότι δίνουν τα παιδιά. Είμαστε το φίλτρο .



Σήμερα εξάλλου είναι προγραμματισμένη η επιστροφή του στην ΞΑΝΘΗ αργά το βράδυ.

5 σχόλια:

  1. Πολλα συγχαρητηρια στα παιδια.Μεγαλο πραγμα να αντεχει μια ομαδα που εχει 4 παικτες να παιζουν 40 λεπτα.Να ζησουν την εμπειρια του πανελληνιου.Ειναι τρομερο πραγμα να παιξουν αντιπαλοι με παοκ-παο-ικαρο καλλιθεας η' πανιωνιο-απολλωνα πατρας και ηρακλειο.Δηλαδη με 3 ομαδες απο την α1 και 2 απο τη β εθνικη.Ειδικα αν αναλογιστει κανεις οτι το αντρικο του αριωνα θα ειναι κατα πασα πιθανοτητα β τοπικο του χρονου.Και παλι μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ερώτηση είναι προβοκατόρικη.....
      Τι μετράει τελικά να έχεις ομάδα σε μεγάλη κατηγορία ή να μην μετράει τόσο σε ποιά κατηγορία θα είναι και να έχεις επιτυχίες σε τμήματα της ακαδημίας?
      Πολλά από τα παιδιά της εφηβικής ομάδας ήταν και στην ανδρική άρα είχαν πολλές παραστάσεις αγωνιστικές όπως το ίδιο συμβαίνει και στους ΤΙΤΑΝΕΣ .
      Και το αναφέρω γιατί ακούγονται ουκ ολίγα παράπονα .

      Διαγραφή
  2. Στείλτε λοιπόν όλες τις ομάδες της πόλης σας στο Β τοπικό. Το ιδανικό είναι να έχεις ομάδα σε υψηλή κατηγορία και να βγάζεις παίκτες που να μπορούν να την στελεχώσουν αλλά δυστυχώς αυτοί οι παίκτες πάντα θα είναι λίγοι, γιατί πολύ απλά λίγοι είναι αυτοί που έχουν την ικανότητα να σταθούν σε υψηλό επίπεδο. Όλοι οι υπόλοιποι θα διαμαρτύρονται γιατί θα πιστεύουν ότι μπορούν και αυτοί αλλά αδικούνται. Το αιώνιο πρόβλημα του Έλληνα, όταν δεν μπορεί....πάντα του φταίνε οι άλλοι και ΠΟΤΕ ο ίδιος. Ριξτε όλες τις ομάδες σας στο χαμηλότερο πρωτάθλημα θα λυθεί μονομιας το πρόβλημα και θα επιπλέουν οι μέτριοι παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως προκύπτει το δικό σου συμπέρασμα ότι θέλουμε όλες τις ομάδες στις μικρές κατηγορίες?
    Το θέμα είναι τι προτεραιότητες βάζεις . Θέλεις να κάνεις μια ομάδα που θα παίζει σε πολύ μεγάλη κατηγορία αλλά δεν θα υπάρχει κανένας από την πόλη ? Υπάρχει παράδειγμα στην πόλη και δεν λειτούργησε .Είχε 10-120 φιλάθλους το πολύ λιγότερους από τα παιδικά πρωταθλήματα.
    Αν έχεις πρώτο στόχο να βγάζεις παιδιά -παίκτες τότε ποσώς θα σε ενδιαφέρει σε ποια κατηγορία θα παίζεις. Και συνήθως αυτή είναι η καραμέλα όλων πως θέλουν να βγάλουν παίκτες και δεν τους ενδιαφέρει το μεγάλο.
    Οπότε εάν έχεις στόχο το δεύτερο τι να το κάνεις το ψηλό επίπεδο ίσως αυτό να έρθεις εάν δουλέψεις σε βάθος και βγούνε παίκτες επιπέδου . Αλλά τέτοιοι δεν βγαίνουν άραγε γιατί ?
    Μήπως δεν υπάρχει ταλέντο ? Μήπως δεν είναι αρκετό αυτό το ταλέντο ?
    Ασφαλώς υπάρχουν πολλοί λόγοι και τους ξέρουμε όλοι . Αλλά σε μια μικρή πόλη πόσο άσχημο είναι να μην μπορούν να παίξουν έστω και λίγο τα δικά της παιδιά???
    Το αιώνιο πρόβλημα του ΈΛΛΗΝΑ είναι να μην μπορεί να αξιοποιεί τους δικούς του ανθρώπους . Γιατί στον τόπο τους είναι λίγοι και διαπρέπουν έξω?
    Το αιώνιο πρόβλημα του ΕΛΛΗΝΑ είναι πως δεν έχει μάθει να ακούει τόσα χρόνια μια άλλη γνώμη και να θεωρεί την άποψη του θέσφατο.
    Το αιώνιο πρ΄πβλημα του ΕΛΛΗΝΑ είναι πως δεν αντέχει την κριτική καλή κακή δεν έχει σημασία.
    Πόσο εύκολο είναι να κάνουμε κριτική στον άλλον αλλά να μην δεχόμαστε ούτε μύγα στο σπαθί μας.
    Λοιπόν στην πράξη είναι καλύτερο να παίζεις με τις δικές σου δυνάμεις εκεί που μπορείς να στήσεις καλά τη δουλειά σου με σκοπό να παράγεις και όταν έρθουν τα αποτελέσματα σε βάθους χρόνου τότε θα μπορείς να παίζεις και σε μεγάλες κατηγορίες.
    Καλή ομάδα η τελευταία του ΑΣ αλλά δεν άφησε και πολλά. Η πορεία της ΑΣΠΙΔΑΣ τα τελευταία τρία χρόνια άφησε περισσότερα . Σου λέει κάτι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ασπιδα τα τελευταια χρονια εχει κανει δουλεια στις ακαδημιες. Περσι πηρε το πρωταθλημα εκασαμθ ασχετα αν δεν προχωρησε πιο περα. Υπαρχουν δικα της παιδια που παιζουν β εθνικη και συλλεγουν εμπειριες, υπαρχουν κι αλλα που ερχονται απο πισω. Το ιδανικο βεβαια θα ηταν και καποια παιδια του Αριωνα να μπορουσαν να πανε στην ασπιδα της Γ εθνικης πια του χρονου. Ετσι θα μιλουσαμε για επιτυχια του ξανθιωτικου μπασκετ. Αλλα δυστυχως καποιοι συντηρουν τεχνητα τον ανταγωνισμο για δικους τους λογους και δυστυχως παρασυρουν και παιδια και γονεις. Καλη επιτυχια στα παιδια του Αριωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή