Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΡΘΡΟ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε όνειρα .
 Τα προηγούμενα χρόνια με τον Α.ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ στο τιμόνι είχε στήσει μια πολύ καλή υποδομή. Από την αφάνεια και την ανυποληψία κέρδισε την εκτίμηση πρώτα με΄σα στη πόλη του και στη συνέχεια έδειξε πως έχει βάλει γερές βάσεις. 
Αλλαγή στο τιμόνι με την φυγή του Α.Δ  και την είσοδο του Λ.ΜΑΓΙΑΝΝΗ από την ΣΑΝΤΑ ως προπονητής πια στην παιδική ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ.
 Για να λέμε την αλήθεια και όποιος κάνει ότι δεν το ξέρει πως δεν ήταν μόνο απλά μια απομάκρυνση ενός προπονητή και εδώ του Α.Δημητριάδη  για διάφορους λόγους υπήρχε ολόκληρο παρασκήνιο . Πως αλλιώς θα πήγαιναν οι παίκτες της ΣΑΝΤΑ στον ΑΣΤΕΡΑ.
 Είναι οι παράπλευρες απώλειες.
Σαν μικρή συμβουλή γιατί τα της πόλης τα έζησα καιρό .......είναι κακό σε σύντομο χρονικό διάστημα  να θέλεις να γίνεις βασιλικότερος του βασιλέως.
Ίσως κάποιοι φίλοι να παρεξηγηθούν αλλά νομίζω καλύτερα να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους .

             Αυτά έγραψα σε άρθρο για το παιδικό πρωτάθλημα.
Και ξαφνικά τηλέφωνα πως έθιξα ανθρώπους τους μείωσα τους έβαλα στο μάτι και άλλα τέτοια.
Η απάντηση μου ήταν "Διαβάστε δύο και τρεις φορές το σχόλιο "
Αυτό που ήθελα να περάσω ήταν το ακριβώς αντίθετο από αυτό που φαίνεται ότι κατάλαβαν κάποιοι. Το να πει το ονομά τους φαίνεται ξαναλέω δημιουργεί πρόβλημα.
Λοιπόν ας τα γράψω όσο πιο απλά γίνεται.
Στον ΑΣΤΕΡΑ  ήταν προπονητής ο Α.Δημητριάδης τον οποίο εκτιμώ αφάνταστα και είναι δικαίωμά μου και κανένας δεν μπορεί να μου πει τίποτα. Επιλογή μου μέσα από τη πορεία που έκανε τα χρόνια αυτά αλλά και την όλη συμπεριφορά του .
Υπάρχει ένα ολόκληρο σκηνικό βλέπε ( 1o all star  ) όπου είχα την έμπνευση να τον ορίσω προπονητή της παιδικής ομάδας της ΔΥΣΗΣ.
 Τότε είχε φύγει από την ΕΝΩΣΗ  και πήγε στον ΑΣΤΕΡΑ και η πλευρά της ΕΝΩΣΗΣ απλά δεν τον γούσταρε και είχαμε πολλά ωραία σκηνικά.
Φέτος για διάφορους λόγους ο καθένας φέρει το δικό του μερίδιο ευθύνης και είναι πρόβλημά τους έφυγε από τον ΑΣΤΕΡΑ.
 Είναι γεγονός ότι έκανε μια πολύ καλή δουλειά άφησε ένα έργο -υποδομή και όποιος φεύγει αφήνει κάτι. Όταν λοιπόν φεύγει κάποιος έρχεται άλλος στην θέση και προφανώς έχει όνομα και το όνομα αυτού Λεωνίδας Μαγιάννης.
 Ένα παλικάρι που το γνωρίζω πολύ καιρό ως προπονητής της ΣΑΝΤΑ τότε και τώρα στην παιδική του ΑΣΤΕΡΑ .
Απλή λογική φεύγει ένας έρχεται άλλος .
Ως προπονητής στη ΣΑΝΤΑ  είχε πάντα τη στηριξή μου . Ακόμη και όταν έφυγε από εκεί και πήγε στον ΑΣΤΕΡΑ  προσπάθησα πολλές φορές να επικοινωνήσω μαζί του αλλά ως γνωστόν δεν είναι και ο πιο επικοινωνιακός τύπος και δικαίωμά του . Δεν είχα επικοινωνία αλλά σε μια μικρή πολή και ειδικά στον χώρο του μπάσκετ  όλα μαθαίνονται γρήγορα.
Δεν εξετάζω για ποιούς λόγους έφυγε από την ΣΑΝΤΑ . Ούτε έκατσα ούτε πρόκειται να γράψω σχόλια και κατινιές για τον κάθε ένα. Έφυγε για τους δικούς του λόγους και καλά έκανε. Υπάρχει πουθενά αναφορά στο σχόλιο γιατί έφυγε????
Σε ποιό σημείο φαίνεται πως πιστεύω ότι ο Λ.Μ  έκανε όλο το παρασκήνιο για να φύγει ο Α.Δ  να πάρει παίκτες μαζί του και να πάει στον ΑΣΤΕΡΑ.  Αν έχει τόση δύναμη τότε μάλλον είναι το μεγάλο αφεντικό τώρα στον ΑΣΤΕΡΑ..........

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ  ΄φετος έχει  φιλοδοξίες (Ανδρική ομάδα) κάτι φυσιολογικό .
Για να γίνει αυτό  έπρεπε να πα΄ρει παίκτες. Πόσοι είναι αυτοί οι παίκτες που μπορούν να ανεβάσουν την ομάδα επίπεδο ???? Και που βρίσκονται????
 Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια???
Αυτοί οι παίκτες ήταν στην ΣΑΝΤΑ. Από εκεί τους πήρε και είναι προφανές ότι έπεσαν τηλέφωνα και πήγαν όσοι πήγαν. Μαζί με αυτούς πήγε και  ο Λ.Μ  .
Δηλαδή αυτό που κατάλαβα εγώ είναι πως ο Λ.Μ  ακολούθησε την πορεία των γεγονότων. Έφυγαν οι παίκτες έφυγε και αυτός .Γιατί το ζουμί ήταν οι παίκτες και όχι ο Λεωνίδας και όπως του είπα στο τηλέφωνο απλά αυτός ακολούθησε την πορεία των πρσγμάτων. 
 Το προφανές είναι ότι θα έπρεπε να πάρει κάποια θέση ως προπονητής στον ΑΣΤΕΡΑ.
Προπονητής της ανδρικής αποκλείεται γιατί είναι ο Δ.Αϊβαζίδης οπότε έμενε η θέση στην παιδική ομάδα η οποία έμεινε κενή γιατί έφυγε ο Α.Δ  .
Σε ποιο σημείο γράφω ότι ο Λ.Μ  ήταν αυτός που έκανε όλο το παρασκήνιο και έφαγε τον Α.Δ  όπως μου προσάπτουν ????
Προφανώς το όλο παρασκήνιο έγινε από αρμόδιους-παράγοντες  και εδώ κολλάει το βασιλικότερος του βασιλέως.
Τόσα χρόνια στην ΚΑΒΑΛΑ οι παράγοντες οι τότε της ΕΝΩΣΗΣ είχαν ένα τουπέ άστα να πάνε.
     Η συνέπεια αυτών  είναι η κακή θέση των τμημάτων (ακαδημίες) της ΕΝΩΣΗΣ εκεί που ήταν ο πρωταγωνιστής στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Αυτή τη στάση στιλίτευαν οι άνθρωποι του ΑΣΤΕΡΑ αυτά τα λάθη έβλεπαν και δεν ήθελαν να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.
Και γω μαζί τους σε σημείο μάλιστα να με χαρακτηρίσουν ως άνθρωπο του ΑΣΤΕΡΑ !!!!!!!
Στην πορεία βλέπω ότι μάλλον ξέχασαν αυτά που έλεγαν και σιγά σιγά λειτουργούν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο . Ένα τρόπο που έλεγαν ότι μόνο κακό κάνει στο μπάσκετ της πόλης στα παιδιά κλπ.  Μάλιστα στις εκλογές είχε τεθεί και ένα πλαίσιο αρχών ........Αυτό το σκηνικό που εγώ θεωρώ ότι σιγά σιγά αποκτά ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν μ΄αρέσει. Δικαίωμά μου και πιστεύω ότι η κριτική μου είναι καλόβουλη. Δεν έχει απέναντι τον ΑΣΤΕΡΑ  αλλά την λάθος επιλογή τακτικής του. Απλά και ξεκάθαρα......
Εδώ κολλάει το βασιλικότερος  κλπ.
Τι δεν κατάλαβαν λοιπόν όλοι όσοι φωνάζουν και ειδικά ο Λ.Μ  σε ποιο σημείο φαίνεται να τον έχω κάνει σκουπίδι????
Διαβάστε άλλη μία φορά και αν δεν το καταλάβετε τι να κάνω ή εγώ δεν μπορώ να εκφράσω σωστά ή εσείς διαβάζετε ότι θέλετε.

ΑΥΤΆ.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου