Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ 8/3/2015

Χωρίς καμιά έκπληξη τα αποτελέσματα.
Νίκες για τους πρώτους άνετα για τα ΠΕΥΚΑ  με το ζόρι για τον ΠΡΟΜΗΘΕΑ.
Ήττα για την ΑΣΠΙΔΑ με 10 πόντους διαφορά από τον ΑΡΧΕΛΑΟ.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ  ΑΠΟ ΑΣΠΙΔΑ

ΑΔΙΚΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Πραγματοποιώντας το χειρότερο ημίχρονο της χρονιάς η ανδρική μας ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 40-13 και ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε στο πρώτο 20λεπτο. Στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως στο τέταρτο δεκάλεπτο οι παίκτες μας αντέδρασαν και με πιεστική άμυνα κατάφεραν να μειώσουν μέχρι τους 8 πόντους αλλά δυστυχώς το παιχνίδι είχε ήδη κριθεί.
Για πολλοστή φορά η ομάδα μας ξεκίνησε νωθρά ένα παιχνίδι εκτός έδρας, αδίκησε τον εαυτό της και βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να κυνηγάει στο σκορ και αυτό πρέπει να προβληματίσει το τεχνικό team και τους παίκτες.
Τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και πλέον το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής στο παλατάκι με το πολύ ποιοτικό Άργος Ορεστικό αποκτά χαρακτήρα τελικού, καθώς σε περίπτωση ήττας οι πιθανότητες σωτηρίας θα περιοριστούν αισθητά. 


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-06, 40-13, 53-28, 74-64
ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Ιωαννίδης-Κωτάκης): Δενδρινός 8(2), Παπαδάκης 4(1), Γρούδος 6(1), Σταμπουλής 17(2), Στεφανίδης 2, Καραμπέκης, Παπανικολάου 7(1), Κουτσογιάννης 9, Τσιώγκας 2, Τατάρης 3(1), Παλλάκης 2, Πετς 4.


ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Χατζηιωάννου):Τσιλιγγαρίδης,Βαβατσιούλας,Γκοντόπουλος 18 (3), Ζησόπουλος,Χριστοδούλου 9(1),Πρισκομάτης 10,Παρμακτσίδης, Αμπαράς 9(2), Ασημάκης 14(2), Σπυρόπουλος 2, Παπαδόπουλος 11, Οικονόμου 1.


 ΠΗΓΗ.https://www.facebook.com/pages/Aspida-Xanthis-Basketball-Club/164392570417569


ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΩΝΟΣ  ΑΠΟ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

Εύκολο απόγευμα είχε σήμερα ο Πιερικός Αρχέλαος που επικράτησε της Ασπίδας Ξάνθης πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ.Οι γηπεδούχοι άρχισαν πολύ δυνατά το παιχνίδι και στο 10΄προηγούνταν με 23-6 ενώ το ημίχρονο τους βρήκε να προηγούνται με 40-13.Στο δεύτερο μέρος ο Πιερικός Aρχέλαος έριξε τους ρυθμούς προηγούμενος με 53-28 στο 30′ ενώ το παιχνίδι τελείωσε με σκορ 74-64.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Στέλιος Χατζηιωάννου έδωσε χρόνο συμμετοχής στους 16χρονους Τσιλιγγαρίδη,Βαβατσιούλα,Ζησόπουλο και Παρμακτσίδη οι οποίοι ανταποκρίθηκαν πλήρως στην αποστολή τους.

ΠΗΓΗ.http://www.pierikosbc.gr

ΧΑΝΘ-Ανατόλια  61-70
Αργος Ορεστικό-Στρατώνι  78-74
Πιερικός Αρχέλαος-Ασπίδα Ξάνθης  74-64
Προμηθέας Πάτρας-Τιτάνες Παλαμά  85-73
Κομοτηνή-Φοίνικας Λάρισας  55-62
Aργοναύτης Καλ.-Μαχητές Δόξας Πεύκων  74-82
Πευκοχώρι-Αίας Ευόσμου  83-73

11 σχόλια:

  1. Αν πέσει η ομάδα ευθύνη έχει ξεκάθαρα ο Ιωαννίδης. Έχει παραγκωνίσει παίκτες που βασιζόταν η ομάδα πριν από αυτόν (τους εμπιστευόταν ο προηγούμενος προπονητής) και έχει βγάλει μπροστά τους δικούς του. Εδώ έφτασε σε σημείο να διώξει παίκτη. Δεν γίνονται αυτά. Πρέπει να του τραβήξει κάποιος το αυτί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γελαει ο πλανητης.Ποιος εφυγε;Δεν εχω προσεξει να λειπει κανεις.Οσο για αυτους που δεν παιζουν πολυ ,οταν επαιζαν η ομαδα ειχε 1-6 ενω απο τοτε που ανελαβε ο ιωαννιδης εχει με τους δικους του 5-7.Αρα μαλλον κατι παραπανω αξιζουν οι "δικοι" του απο τους δικους σου φιλε.

      Διαγραφή
    2. Δεν αξίζει ούτε να ασχοληθεί κανείς μαζί σου "πικραμένε". Πολύ απλά δεν ανήκεις ούτε σωματικά αλλά ούτε ψυχικά στην ομάδα-οικογένεια που λέγεται ΑΣΠΙΔΑ!!! Φίλαθλος της ΑΣΠΙΔΑΣ (και όχι παικτης ή παράγοντας)

      Διαγραφή
  2. Ναι ρε παιδιά..ας του τραβήξει κάποιος το αυτί που πήρε μια ομάδα με 1στα10 και προσπαθεί να σώσει την κατηγορία.. ας του τραβήξει και τη μύτη επειδή δεν κάνει δημοψήφισμα για το ποιόν πρέπει να εμπιστευτεί.. ας του βγάλει και τα μαλλιά που δεν παρακαλάει αδιάφορους παίκτες να έρθουν στο γήπεδο.. στο τέλος ας του βγάλει και το όνομα που έχει διαφορετική άποψη για το πως πρέπει να χειριστεί μία ομάδα με 14 εν δυνάμη παίκτες και τυχαίνει να μην συμφωνεί με τα γούστα του καθενός για το ποιός θα παίξει.. για σοβαρευτείτε λέω εγώ ρε..ήσασταν και εχθές προπονητές και ξέρετε ξέρω γω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ!ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΚΟΝΑ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑ.....ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ..ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΑΥΤΣ...ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΔΟΥΛΕΜΡΕΝΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ...ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΞΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα δεν ήσουν στο παιχνίδι φίλε, αν ήσουν δεν θα έλεγες τέτοιες πα.....ριές.

      Διαγραφή
  4. Είμαστε λαός που δεν έχει υπομονή. Μπορεί να κάνουμε ΘΕΟ σε μια μέρα και την άλλη τον πετάμε. Σίγουρα η εικόνα αγωνιστικά δεν είναι καλή εάν ήταν δεν θα γινόταν λόγος για προσπάθεια σωτηρίας. Προσπάθεια τεράστια γίνεται . Κάποιοι δίκαια προφανώς έχουν παράπονα αλλά στην φάση αυτή πρέπει το προσωπικό συμφέρον να παραμερισθεί.
    Αν πέσει η ομάδα μπορεί να υπάρχει προσωπική ικανοποίηση αλλά η ζημιά σε κάθε περίπτωση θα είναι συλλογική και μεγάλη. Θα πρέπει να βλέπουμε το δέντρο μαζί με το δασος πάντα... Υπομονή .
    Δείτε εμένα τι τέρας υπομονής είμαι ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διώξτε τον τώρα, φέρτε τον Μεσσία για να σωθεί η ομάδα, άλλωστε με τα λεφτά που έριξε για μεταγραφές και τους έμπειρους παίκτες που απέκτησε έπρεπε να παλεύει για άνοδο. Κρίμα τα λεφτά που πετάχτηκαν. Η ομάδα είναι για Α2 δεν το βλέπετε? Α ρε Ιωαννίδη την κατέστρεψες την ομαδάρα. χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι ρε παιδιά αργήσατε κιόλας έπρεπε να τον διώξετε όταν κέρδιζε Πευκοχώρι, Εύοσμο, Κομοτηνή, Παλαμά, Λάρισα. Και να του ζητήσετε και τον λόγο γιατί δεν συνέχισε το προηγούμενο σερί. Η διοίκηση είναι απαράδεκτη που τον κρατάει και έχει αγωνία μέχρι το τέλος. Ασε την ομάδα να πεσει νωρίς να ξεμπερδεύει. Μακάρι να είχαμε τέτοιους προπονητές και στην Κομοτηνή. Η αχαριστία μεγάλη αρρώστια Ξανθιώτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά ρε παιδιά δεν καταλάβατε ότι δεν είναι ξανθιώτες αυτοί που τα γράφουν????? Ρε μην ασχολείστε!!! ΑΣΠΙΔΑΡΑ γερά!! Ό,τι και να γίνει ΑΣΠΙΔΑ & ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ πάνε πακέτο εδώ και πολλά πολλά χρόνια!
      Οι δήθεν και τυχάρπαστοι σπίτι τους και στα καφενεία.... εκεί που ανήκουν!!

      Διαγραφή
  7. ΑΣΠΙΔΑΡΑ γερά κάνε τον άσσο την Κυριακή και πάμε φουλ για παραμονή στην Β΄ εθνική. Όλη η Ξάνθη μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή