Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Γ΄ΕΘΜΙΚΗ 22-3-2015

Όι   ΑΜΕΡΙΚΆΝΟΙ καθιέρωσαν τον όρο SHOW  ΤΙΜΕ με σκοπό να ανεβάσουν το θέαμα και την προσέλκυση θεατών άρα περισσότερα έσοδα.
 Εδώ το έχουμε παρξηγήσει το ζήτημα και το SHOW το κάνουν άλλοι..............  SHOW λοιπόν και πάλι στο γήπεδο των ΠΟΤΑΜΟΥΔΊΩΝ στο παιχνίδι ΣΑΝΤΑ -ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.
Ρεσιτάλ Τ,Π  και αποβολή του ΠΕΝΤΑΖΊΔΗ με 5ο φάουλ  από τους διαιτητή του παιχνιδιού όπως και του ΦΡΑΓΓΟΠΟΥΛΟΥ με δύο Τ.Π η πρώτη για φλοπινγκ και το όνομα αυτού Χ, ΡΟΥΚΑΣ
Νίκη για την ΣΑΝΤΑ με 54-52 κυριολεκτικά με τη λήξη του παιχνιδιού.
ΑΓανακτισμένοι οι άνθρωποι της ΣΑΝΤΑ από τα όσα έγιναν στο παιχνίδι όπου και πάλι πρωταγωνιστής δεν ήταν το μπάσκετ αλλά άλλοι..........
Ένα σχετικά ήρεμο κοινό στο γεμάτο γήπεδο είχε προηγηθεί το παιχνίδι του παιδικού ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΕΡΑΣ και τελικά όλοι μα όλοι οι φίλαθλοι να είναι στην τσίτα από τα όσα έβλεπαν και δεν πίστευαν στα μάτια τους.
Έχουνε να λένε για τη στιγμή όπου το παιχνίδι είναι 37-39  και με Τ.Π εναντίον της γηπεδούχου  ο φιλοξενούμενος  ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ  καταφέρνει και ανεβάζει τη διαφορά   στους 13  37-50.
Αλλά με τεράστια προσπάθεια οι παίκτες του Α.Δημητριάδη κατάφεραν και κέρδισαν δύο φορές φέτος τον ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ και πήραν τεράστια ανάσα για τη δύσκολη συνέχεια.

Περισσότερα ΕΔΩ

ΠΗΓΗ. http://kavala-sports.gr




 Διαιτητές: Ρούκας-Δημάδης
Δεκάλεπτα: 16-17, 32-31, 37-47, 54-52
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ (Δημητριάδης- Παπαδόπουλος): Μπάμπουλης, Σιώπης 2, Μητρούλης, Ράμμος 12 (2), Φραγκόπουλος 4, Γ. Σουλίδης, Κουμλέλης 17 (1), Κάτσικας 6, Φασουλάς 1, Πενταζίδης 12 (1).
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (Αλμπάνης): Λεμονάκης 10 (2), Γκαβέζος 11, Τάκης, Καμάρας 7, Παυλογιάννης, Μπίλιος, Μπρόζος 9 (2), Χρηστίδης 10, Καλαμπόκης 3, Βαϊντερλής 2, Γαϊτανίδης.

 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
 Ευκαρπία-Ιωνικός Ιωνίας 63-52
Μακεδονικός-ΠΚ Νεάπολης 62-69





2 σχόλια:

  1. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟ ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ. ΟΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΙΑΡΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΑΝΕΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. Η ΦΑΝΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως το θέτεις είναι ξεκάθαρο ότι έχεις το δίκιο -ηθική σωστή λειτουργία κλπ μαζί σου.
    Η δική μου θέση είναι και σε τι πρέπει να δωθεί βάση είναι ασφαλώς οι μικρές ηλικίες μέχρι εφηβικό. Εκεί είναι το μέλλον εκεί χρειάζεται στήριξη.
    Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπάρχει και ομάδα σε μεγάλη κατηγορία εντάξει. Αλλά χρειάζετε ειδικά στην επαρχία που ζούμε καλή δουλειά για να λειτουργήσουν όλα.
    Έτσι λοιπόν δεν πρέπει να κοιτάμε το αποτέλεσμα στα μικρά πρωταθλήματα αφού σκοπός είναι η συμμετοχή κλπ κλπ.
    Ναι αλλά φαντάζομαι θα υπάρχει και κάποιος άλλος λόγος και φαντάζομαι θα είναι το οικονομικό .Χωρίς στόχους άρα δεν πάμε ......Σκληρό δεν συμφωνώ με τίποτα αλλά άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις. Δεν το συνιθίζαμε να μην πηγαίνουμε παλαιότερα σε οποιοδήποτε παιχνίδι άσχετα με την βαθμολογική σημασία..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή