Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Β΄ Φάση παιδικού 31-1/01/2015

1ος

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΙΚΑΡΟΙ .
Όποιος κερδίσει βλέπει αλλιώς την επόμενη μέρα.
Εκτός από τη νίκη θα παίξει ρόλο και η διαφορά. Ο γηπεδούχος τα τελευταία χρόνια έκανε πολύ συστηματική δουλειά . Είναι αλήθεια ότι πίσω από αυτή βρίσκεται η προσπάθεια του Α.Δημητριάδη που τώρα ανήκει πλέον τόσο στους ΠΑΝΘΗΡΕΣ όσο και στην ΣΑΝΤΑ. Αυτή τη άριστη δουλειά την συνεχίζει ο νέος προπονητής του ΑΣΤΕΡΑ. Φέτος έχει τη μεγάλη ευκαιρία απόντος και της σπουδαίας ομάδας των ΤΙΤΑΝΩΝ να κάνει τη μεγάλη διαφορά. Συγκριτικά με τις άλλες ομάδες πλην ΙΚΑΡΩΝ που δεν γνωρίζω (και ο λόγος για ΑΣΠΙΔΑ -ΕΝΩΣΗ) είναι  ένα κλικ καλύτερος σύμφωνα με την άποψη ανθρώπων  που ξέρουν τον χώρο.
 Ο άγνωστος Χ είναι οι ΙΚΑΡΟΙ. Τα τελευταία χρόνια οι ομάδες των ΣΕΡΡΩΝ έχουν μια μεγάλη κάμψηδεν μπόρεσαν να αναδειχθούν σε πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος. Μετά τη κυριαρχία της ΕΝΩΣΗΣ τη σκυτάλη για δύο χρόνια πήρε  η ομάδα των ΤΙΤΑΝΩΝ και φέτος το πλεονέκτημα γέρνει προς τη μεριά του ΑΣΤΕΡΑ.
Στο άλλο παιχνίδι  παίζουν οι σίγουρα 3ος και 4ος του ομίλου.
Εδώ μένει η χαρά του παιχνιδιού και της συμμετοχής ένα από τα βασικά στοιχεία του παιδικού πρωταθλήματος που είναι και η ουσία κάτι που ξεχνάμε όλοι μας στη προσπάθεια για επιτυχίες.

2η Αγωνιστική
Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώνας                                                Σκορ
1/2/20153:00:ΔΡΑΜΑΣ/ΚΡΑΧΤΙΔΗΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
31/1/20156:00:ΚΑΒΑΛΑΣ/ΠΟΤΑΜΟΥΑΣΤΕΡΑΣ  - ΙΚΑΡΟΙ



2ος
 Σε αυτό τον όμιλο  δύο μάλλον ομάδες θα περάσουν χωρίς να έχουν πολλές δυσκολίες.
Οι ομάδες του 4ου ομίλου της πρώτης φάσης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και ΓΑΣ φαίνεται ότι δεν μπορούν να προβάλλουν μεγάλη αντίσταση σε ΕΝΩΣΗ και ΑΣΠΙΔΑ. Υπάρχει μια διαφορά δυναμικότητας που εκδηλώθηκε από τα πρώτα παιχνίδια.
Στην ΑΛΕΞ/ΛΗ η ΕΝΩΣΗ με τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ που δεν βλέπω να αντιμετωπίσει και πολλές δυσκολίες για την κατάκτηση της νίκης .Την επόμενη μέρα στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ ο ΓΑΣ υποδέχεται την ΑΣΠΙΔΑ (Την ίδια μέρα παίζουν και ΑΣΠΙΔΑ -ΓΑΣ στο ανδρικό Β΄Εθνική)
 Δεν ξέρω εάν ζήτησαν αλλαγή ημέρας  .
 

2η Αγωνιστική
Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώνας                                                              Σκορ
1/2/20155:00:ΚΟΜΟΤΗΝΗΣΓΑΣ  - ΑΣΠΙΣ
31/1/20155:00:ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  - ΚΑΒΑΛΑΣ Ε.Κ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου