Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΙΔΙΚΟ 3ος & 4ος 13/12/14

3ος  ΟΜΙΛΟΣ 

Άλλη μια νίκη μέσα στο πρόγραμμα για την ΑΣΠΙΔΑ εκτός έδρας με τα ΠΟΤΑΜΟΥΔΙΑ.
Δεν γίνεται να υπάρχει σχολιασμός γιατί η διαφορά των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη και θα ήταν άδικο για τους παίκτες της γηπεδούχου ομάδας.

"Ένα τρένο που έβαλε τις μηχανές στο φουλ " 
Κάπως έτσι παρομοίασε την ομάδα του ο προπονητής της Χ.ΒΑΧΑΡΙΔΗΣ που κέρδισε ένα ακόμη παιχνίδι.
" Η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο τα παιδιά προσπαθούν πολύ σε κάθε  προπόνηση και το ευτύχημα είναι πως αυτό επιτέλους βγαίνει στο παιχνίδι. Τελευταία απόδειξη η σπουδαία νίκη μέσα στον ΑΙΑΝΤΑ που μας έδωσε το δικαίωμα να βλέπουμε την συνέχεια καλύτερα.
Φυσικά μένει ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι για να μπορέσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση με καλές προϋποθέσεις. Θέλουμε τη νίκη μέσα στην ΕΝΩΣΗ και πιστεύω ότι αυτό είναι εφικτό εάν οι παίκτες μου είναι προσηλωμένοι στους στόχους τους . Δεν θα σταθώ στην νίκη στο τελευταίο παιχνίδι γιατί η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη και από τέτοια παιχνίδια δεν βγαίνουν ασφαλή συμπεράσματα . Απλά ήταν μια νίκη . Τα σημαντικά είναι στο τέλος.

Κάνοντας το συνήγορο του διαβόλου και με διάθεση χιουμοριστική   λέω πως στο τελευταίο παιχνίδι θα υπάρχει πρόβλημα γιατί ως γνωστόν σιδηροδρομική γραμμή για ΚΑΒΑΛΑ δεν υπάρχει και τα τρένα θα έχουν πρόβλημα!!!!!!!!!!!!!!
 ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ   35-96



4ος   ΟΜΙΛΟΣ

ΑΕΚ-ΦΙΛΙΑ  44-47

Σε ένα παιχνίδι που είχαμε ένταση δύναμη  και αποβολή του προπονητή της ΑΕΚ .Μ ΔΑΦΤΣΗ  η ΦΙΛΙΑ  κέρδισε με 44-47 και έμεινε στην κορυφή ακολουθώντας τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ
Η άποψη του σοφού ΝΕΣΤΟΡΑ  Φ.ΚΑΡΛΙΩΤΗ προπονητή της παιδικής ομάδας της ΦΙΛΙΑΣ  έχει πάντοτε βαρύτητα.
 "Έχουμε καλή ομάδα   προσπαθούμε πολύ και όπως είπα στα παιδιά μια ομάδα που χάνει 18 βολές  έχει  18 λάθη  πρέπει να χάνει αλλά η συνολική προσπάθεια είναι αυτή που δεν άφησε τα λάθη να γυρίσουν το παιχνίδι εναντίον μας να συμπληρώσω τις   3 απουσίες που είχαμε.Δεν στέκομαι σε λάθη διαιτητών και έχω κανόνα να μην ασχολούμαι  ποτέ με το κατά πόσο σφυρίζουν καλά. Μοναδικό μέλημα μου κάτι που επισήμανα στο παιχνίδι είναι μην τυχόν χτυπήσουν τα παιδιά από το δυνατό παιχνίδι ."

ΘΥΕΛΛΑ - ΓΑΣ 69-63
Νίκη και για την ΘΥΕΛΛΑ  με αντίπαλο τον ΓΑΣ  .
Καλό ξεκίνημα στα δύο πρώτα δεκάλεπτα  με το ημίχρονο να κλείνει με διαφορά 10 πόντων 47-37.
Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν παίχθηκε καλό μπάσκετ με το επιμέρους σκορ να είναι χαμηλό και τη διαφορά να ανεβαίνει στους 12 πόντους    60-58  .
Μια προσπάθεια για μείωση από τον ΓΑΣ  που δεν ήταν αρκετή με τη διαφορά να πέφτει στους  6 πόντους  με τελικό σκορ  69-63

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
24-20  23-17  13-11   9-15
 Αύριο τα υπόλοιπα παιχνίδια του ΟΜΙΛΟΥ

1 σχόλιο:

  1. είσαι πολύ (κακός)
    και αν δεν έχει γραμμή εμείς θα κάνουμε αν και εγώ που λέω αυτά
    έχω κάνει αρκετή κριτική
    στον κόουτς Βαχαριδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή